Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    15. Kolovoz 2015. 12:52

Istina da me pita kako se osjećam općenito, ne mogu se žaliti, ni ne znam da sam trudna s obzirom na sve kaj pročitam. Iscjedak nema ništa više i neobičnije kao i inače. A dobro, eto kak veliš valjda on zna jer mi je jedanput rekao da mi ne vodi Internet trudnoću nego on kad sam počela s nekakvim nebulozama, i to je u pravu. Jedva čekam da prođu ta 3 tjedna 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    15. Kolovoz 2015. 12:58

Ma upravo tako, samo ti opušteno, za svaku smetnju naravno kažeš i onda će on znati kako dalje, a vidiš da nije imao potrebe za čeprkanjem ikakvim kad si dobro hvala Bogu

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    15. Kolovoz 2015. 13:43

Visnjass pa jel te nije slao vaditi krv ni nista? Mislim iz mokrace sto oni gledaju na svakom pregledu se vidi dosta, a i meni je papu samo jednom radio i briseve uzeo. Mislim da bi ti rekao da nesto nije bilo uredu ali svejedno nekako mi je to malo pregleda.. pepita je u pravu imas pravo znati. Jel te bar narucio na sljedeci pregled?

Mrkvica2
    15. Kolovoz 2015. 13:48

Mene na svakom pregledu i prepipa. Znam da prvo ide to pa uzv.. i mislim to nije previse. Bolje da pogleda.. a i uostalom kako ce drugacije provjeriti stanje, tvrdocu i otvorenost?

• mama@
    15. Kolovoz 2015. 14:42

Visnjass vjerujem da je sve ok i da bi ti dr rekao da je nesto kriticno. Opusti se i smireno sacekaj taj pregled za 3 tj. A kad te nesto bude zanimalo, sama ga pitaj.

Meni moj dr svaki pregled pogleda dolje i stomak zbog smjestaja maternice i zatvorenosti/otvorenosti. Sve mi isprica sto ima za reci a ono sto ne spominje smatram da je ok. 
    Moj pregled je u utorak i ne mogu docekati. Jos k tomu sutra krecemo s brusenjem poda te lakiranjem, u ponedjeljak krecenje pa nakon svega spremanje... uh 
    Nadam se da cu izdrzati

Pepita2109
    15. Kolovoz 2015. 14:57

Mrkvica ne mora značiti, i nije dobro da doktor često čeprka dolje moj meni sam to rekao i objasnio zašto,a vjerujem da će i njoj sada uslijediti te provjere položaja maternice, zatvorenosti (bar bi trebalo), uostalom i same vidimo da svaki ginekolog radi svoj posao drugačije, malo i mene to zbunjuje ali eto hehe.. 
    visnjass nemoj se sada živcirati zbog toga sigurno je sve u redu, ako i posumnjaš na nešto naravno da nećeš čekati da prođe 3 tjedna do pregleda, ma sve je super sa tvojom bebicom
    mama mene sljedeći tjedan čeka završno sređivanje do vjenčanja, plus spremanje zimnice i posla po vrtu ajme meni haha biti će gusto ma sve ćemo mi uspjeti  brzo će utorak 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    15. Kolovoz 2015. 16:12

Mrkvica i moja zadnja dva pregleda su izgledala upravo tako kao i tvoj i od mama* 

ma šta je najbolje nisam ja ta koja stvara nervozu i strku nego moja svekrva  ja bih to sve u laganini jer ionako neće to biti veliko nešto samo 30-ak ljudi.. ali ne ona se boji da slučajno jedan detalj ne promakne hahah kažem više me veseli porod nego vjenčanje 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.