Istina da me pita kako se osjećam općenito, ne mogu se žaliti, ni ne znam da sam trudna s obzirom na sve kaj pročitam. Iscjedak nema ništa više i neobičnije kao i inače. A dobro, eto kak veliš valjda on zna jer mi je jedanput rekao da mi ne vodi Internet trudnoću nego on kad sam počela s nekakvim nebulozama, i to je u pravu. Jedva čekam da prođu ta 3 tjedna
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ma upravo tako, samo ti opušteno, za svaku smetnju naravno kažeš i onda će on znati kako dalje, a vidiš da nije imao potrebe za čeprkanjem ikakvim kad si dobro hvala Bogu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Visnjass pa jel te nije slao vaditi krv ni nista? Mislim iz mokrace sto oni gledaju na svakom pregledu se vidi dosta, a i meni je papu samo jednom radio i briseve uzeo. Mislim da bi ti rekao da nesto nije bilo uredu ali svejedno nekako mi je to malo pregleda.. pepita je u pravu imas pravo znati. Jel te bar narucio na sljedeci pregled?
Mene na svakom pregledu i prepipa. Znam da prvo ide to pa uzv.. i mislim to nije previse. Bolje da pogleda.. a i uostalom kako ce drugacije provjeriti stanje, tvrdocu i otvorenost?
Visnjass vjerujem da je sve ok i da bi ti dr rekao da je nesto kriticno. Opusti se i smireno sacekaj taj pregled za 3 tj. A kad te nesto bude zanimalo, sama ga pitaj.
Meni moj dr svaki pregled pogleda dolje i stomak zbog smjestaja maternice i zatvorenosti/otvorenosti. Sve mi isprica sto ima za reci a ono sto ne spominje smatram da je ok.
Moj pregled je u utorak i ne mogu docekati. Jos k tomu sutra krecemo s brusenjem poda te lakiranjem, u ponedjeljak krecenje pa nakon svega spremanje... uh
Nadam se da cu izdrzati
Mrkvica ne mora značiti, i nije dobro da doktor često čeprka dolje moj meni sam to rekao i objasnio zašto,a vjerujem da će i njoj sada uslijediti te provjere položaja maternice, zatvorenosti (bar bi trebalo), uostalom i same vidimo da svaki ginekolog radi svoj posao drugačije, malo i mene to zbunjuje ali eto hehe..
visnjass nemoj se sada živcirati zbog toga sigurno je sve u redu, ako i posumnjaš na nešto naravno da nećeš čekati da prođe 3 tjedna do pregleda, ma sve je super sa tvojom bebicom
mama mene sljedeći tjedan čeka završno sređivanje do vjenčanja, plus spremanje zimnice i posla po vrtu ajme meni haha biti će gusto ma sve ćemo mi uspjeti brzo će utorak
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica i moja zadnja dva pregleda su izgledala upravo tako kao i tvoj i od mama*
ma šta je najbolje nisam ja ta koja stvara nervozu i strku nego moja svekrva ja bih to sve u laganini jer ionako neće to biti veliko nešto samo 30-ak ljudi.. ali ne ona se boji da slučajno jedan detalj ne promakne hahah kažem više me veseli porod nego vjenčanje
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji