Istina da me pita kako se osjećam općenito, ne mogu se žaliti, ni ne znam da sam trudna s obzirom na sve kaj pročitam. Iscjedak nema ništa više i neobičnije kao i inače. A dobro, eto kak veliš valjda on zna jer mi je jedanput rekao da mi ne vodi Internet trudnoću nego on kad sam počela s nekakvim nebulozama, i to je u pravu. Jedva čekam da prođu ta 3 tjedna
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ma upravo tako, samo ti opušteno, za svaku smetnju naravno kažeš i onda će on znati kako dalje, a vidiš da nije imao potrebe za čeprkanjem ikakvim kad si dobro hvala Bogu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Visnjass pa jel te nije slao vaditi krv ni nista? Mislim iz mokrace sto oni gledaju na svakom pregledu se vidi dosta, a i meni je papu samo jednom radio i briseve uzeo. Mislim da bi ti rekao da nesto nije bilo uredu ali svejedno nekako mi je to malo pregleda.. pepita je u pravu imas pravo znati. Jel te bar narucio na sljedeci pregled?

Mene na svakom pregledu i prepipa. Znam da prvo ide to pa uzv.. i mislim to nije previse. Bolje da pogleda.. a i uostalom kako ce drugacije provjeriti stanje, tvrdocu i otvorenost?
a i uostalom kako ce drugacije provjeriti stanje, tvrdocu i otvorenost?
E pa to je.
Radila krvnu sliku i Urinokulturu na početku, sada ponovila za štitnjaču a popiškila se kod sestre na štapić
Sljedeći pregled za 3 tjedna
Vjerovat ću da je sve kako treba jer za 3 tjedna posjedila bi od razmišljanja
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Visnjass vjerujem da je sve ok i da bi ti dr rekao da je nesto kriticno. Opusti se i smireno sacekaj taj pregled za 3 tj. A kad te nesto bude zanimalo, sama ga pitaj.
Meni moj dr svaki pregled pogleda dolje i stomak zbog smjestaja maternice i zatvorenosti/otvorenosti. Sve mi isprica sto ima za reci a ono sto ne spominje smatram da je ok.
Moj pregled je u utorak i ne mogu docekati. Jos k tomu sutra krecemo s brusenjem poda te lakiranjem, u ponedjeljak krecenje pa nakon svega spremanje... uh
Nadam se da cu izdrzati
Meni moj dr svaki pregled pogleda dolje i stomak zbog smjestaja maternice i zatvorenosti/otvorenosti. Sve mi isprica sto ima za reci a ono sto ne spominje smatram da je ok.
Ovako izgleda i moj svaki pegled svaka 4-5 tjedana, a nakon toga slijedi uzv. Ja sam zadovoljna, ali slazem se da svatko ima svoj sistem rada. I svakako mislim da bi doktor vec rekao da smatra da nesto nije uredu.. neznam.
Pepita samo smireno oko vjencanja.. na kraju shvatis da nece svijet propasti zbog sitnica koje samo ti primjetis.. bit ce sve super i lijepo se provedi. Poslje cekamo dojmove novopecene gospode . Ja sam od zimnice zasad samo krastavce spremila.. nesto sam lijena a trebalo bi se pokrenuti polako.
Mi smo dns bili u Mariji Bistrici i moram priznati da sam se precjenila.. vrucina me ubila. Nisu vise takvi uvjeti i guzve tolike za mene..

Mrkvica ne mora značiti, i nije dobro da doktor često čeprka dolje moj meni sam to rekao i objasnio zašto,a vjerujem da će i njoj sada uslijediti te provjere položaja maternice, zatvorenosti (bar bi trebalo), uostalom i same vidimo da svaki ginekolog radi svoj posao drugačije, malo i mene to zbunjuje ali eto hehe..
visnjass nemoj se sada živcirati zbog toga sigurno je sve u redu, ako i posumnjaš na nešto naravno da nećeš čekati da prođe 3 tjedna do pregleda, ma sve je super sa tvojom bebicom
mama mene sljedeći tjedan čeka završno sređivanje do vjenčanja, plus spremanje zimnice i posla po vrtu ajme meni haha biti će gusto ma sve ćemo mi uspjeti brzo će utorak
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica i moja zadnja dva pregleda su izgledala upravo tako kao i tvoj i od mama*
ma šta je najbolje nisam ja ta koja stvara nervozu i strku nego moja svekrva ja bih to sve u laganini jer ionako neće to biti veliko nešto samo 30-ak ljudi.. ali ne ona se boji da slučajno jedan detalj ne promakne hahah kažem više me veseli porod nego vjenčanje
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji