Dillb posto si ti eto najduze ovdje trudna reci mi jel tvoja beba reagira na dodir po trbuhu? Ja nezz dal umisljam ali prije kada je muz stavio ruku na trbuh umirila se uvijek a sada odgovara redovito
Meni je bebač još stidljiv, slabo se osjete pokreti, to samo ja unutra osjetim, a jednom je i dečko osjetio malo izvana...
Tlak mi je isto jako nizak, tako da mi ova toplina nikako ne pase. Nit mi se kuha, niti ista drugo radi...sva sam neka usporena. Žgaravice na svu sreću nemam.
Trbuščić mi sve vise raste i sad se već dobrano vidi hehe...
P.s.moram podijeliti nešto s vama...osjećam kao da vas poznajem i baš mi je to fora, radujem se što nas je sve više i svako toliko škicnem na onaj popis vidjeti koja se upisala i je li jos netko saznao spol Onako, osjećam neku povezanost, hehe... Bilo bi fora upoznati vas na kavi...
Kiss svima
Sonja bome bi to pravi babinjak bio ali bilo bi fora da.. zamisli toliko trudnica na okupu
LinaKarolina dobrodošla i čestitam na zimskom iznenađenju
Mrkvica doslovno ustanem jedino kad idem do wca i ne zaključavam se, danas nisam ni kuhala jer ne mogu stajati na nogama, spavala sam i maloprije se probudila i moj dragi naravno zaboravio da jede jer sjedi za kompom čuva mene i ufuran u igrice i sad sam ga stjerala da si ode po pizuu hehe
Ja isto vidim svoju bebicu kako se premješta,ali nije meni bolno hahah bar ne još a tko zna možda će moja beba biti zaista nježna, evo baš sad u ovom trenu nogicama (bar pretpostavljam) gura iznad pupka i mene to škaklja a izbočine iskaču zlato moje, ja jedva funkcioniram i dođe mi da plačem ali kad to osjetim i vidim popravi mi dan btw ponekad reagira na naše dodire ponekad ne, iako ju dragi vješto probudi tu i tamo hahahah zločest je,ali ga veseli kad mu uzvrati
Sonja8 ja trenutno ne mogu ni zamisliti da sam bez grupice zimskih mama iako je moja beba kalendarski još kao jesenska, ali meni je kraj 11mj već zima pa se osjećamo kao zimska beba
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
bebini udarci su rijetko bolni. možda nekad iznenade ili zatežu... bar je to moje iskustvo.
Mrkvica, znala sam puno puta žicati muža da stavi ruku na trbuh jer bi se beba onda smirila, posebno ako je imao tulum. isto tako, muž pjeva "trbuhu". onda se maleni smiri, a kad tata ode onda lupka i traži još. isto je i kad braco priča "trbuhu".
moj frajer se stalno gura ispod desnog rebra. toliko me mlati po donjem dijelu trbuha, otraga po crijevima.... ali kad počne štucati - opet je u donjem dijelu. totalno sam zbunjena. nikako dokučiti kako leži. samo da se okrene na vrijeme.
ako vam doktor nije zabrinut zbog položaja posteljice, onda se ni vi nemojte brinuti. sprijeda, straga - svejedno je. moja je u prvoj trudnoći bila straga, sada je sprijeda. bitno je da nije previa.
dillb tako i mene samo zategne i iznenadi ali ne boli nikako čak kažem mi je škakljivo hehe.. i tako i moja beba na sve strane hahah a do kad se mora okrenuti u pravi položaj? Ima li pravila?
ma ja se ne zamaram ničime što mi ginekolog ne kaže sam, ne želim se brinuti bez razloga, doktor će sam upozoriti ako je potrebno..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Eeeeeeeee sad sam iskucamo poruku i nestane,....poludim mrzim kucati sa mob.
Novim okruglicama želim dobrodošlicu :-D
Mama naknada na komplikacijama ne utječe na naknadu na porodiljnom. porodiljna naknada prvih 6mj iznosi punu plaću koju si primala dok si radila ako je 10000 kn toliko ćeš i dobiti,ali ne možeš dobit ispod 1660
Evo ja za promjenu opet u bolnici,jer to nije prestalo curkati. A pošto oni i dalje ne znaju od cega,onda su me opet zadržali,beba je super :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji