Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    14. Kolovoz 2015. 11:02

moj bebač je imao skupa šakice, sisao je palce
    baš mi ga je bilo ljepo vidjeti, jedva čekam te ultrazvuke da ga vidim
    ja neznam kolko je normalno kila nabrati, prvih 3 mjeseca imala sam mučnine i izgubila 3 kg...odkad su mi prestale nabrala sam kilu i pol...znači još nisam na svojoj staroj kilaži

lady6
    14. Kolovoz 2015. 11:13

Normalno bi bilo sve skupa oko 12 kg dobiti u trudnoci. Naravno plus, minus i nismo svi bas isti. Ja nisam povracala u pocetku a imala sam cjelodnevne mucnine koje bi postale lakse kad bi stavila svakih tri sata nesto u usta. Tu sam se bojala da cu dobiti puno a nisam. Najvise sam dobila zadnjih mjesec dana (4kg) a od toga sam bila tri tjedna na moru. Jedem kao i prije trudnoce a to znaci sve, tako da cu morati izbaciti ipak neke stvari

• buffy
    14. Kolovoz 2015. 11:19

Jutro svima...
    Ja se oko kila ne opterecujem, ne vazem se doma nego samo kod doktora. Jedem kao sto sam i jela samo sto sam sad ubacila malo vece kolicine slatkoga  nekako sam shhvatila da ovaj period zivota ne zelim provesti sebi uskracujuci nesto ili se brinuti o kalorijama. Mislim da je sve uredu dok se zena osjeca dobro. Naravno ne prezderavam se sad kao slonica nego jedem koliko me pita sta me pita i kad me pita 

Pepita2109
    14. Kolovoz 2015. 12:28

Dobar dan okruglice
    LinaKarolina ja nemam problema sa bijelim kutama, do sad bih kod ginekologa imala idealan tlak (što mi je bilo čudno s obzirom na dozu adrenalina,uzbuđenja, nervoze i svega prije pregleda) , i kad mi je sa vremena na vrijeme postajalo loše odlučila sam ga sama pratiti dok sam u smirenom odnosno normalnom stanju i eto već drugi dan za redom 90/40 za poludjeti, jedva čekam ginekologu da mu kažem..
    Sonja8 ma bitno da je sa bebicom sve super i moja bebica je tako nogice držala hehe

šta se tiče kilograma ja sam se opterećivala time radi svekrve koja mi je nabijala komplekse ali kad sam porazgovarala sa ginekologom rekao je da ne brinem da bi on meni odmah rekao da pripazim, ili da je previše, i rekao je par rečenica šta da joj kažem i otad kile nije spomenula hahah  ja sam sa 23tt bila na +6, a sada ćemo vidjeti hehe  jedem normalno kao i do sad i ne mogu i ne želim izbacivati ništa hahah  nismo svi isti na nekog se manje prima na nekog više.. moja mama je u trudnoći dobivala 15-17kg, strina 20kg, a njena frendica čak 30kg, tako da to je sve individualno, naravno nećemo se prejedati i izvlačiti na to da jedemo za dvoje, kao moj dragi koji umjesto da kupi jedan burek kupi jedan za mene a jedan za bebu hahaha   nemaju sve žene iste veličine maternice, istu količinu plodne vode i ništa isto šta dolazi u te kg tako da se ne opterećujete..

uživajte u svojim kilama jer te kilice su tu radi naših bebica..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    14. Kolovoz 2015. 13:15

Uffff.... jeste se raspisale ovih dana :)
    Ja imam posla sa farbanjem kuhinje i sredjivanjem svega pa bas nisam imala vremena provjeravat kaj se tu dogadja.
    Moram priznat da osim sa povremenim mucninama i zgaravicama nemam problema ni sa cime, jedem sve kao i prije trudnoce, malo cesce i u malo manjim kolicinama i kilaza je ok. Vazem se iskljucivo kod doktora i na zadnjem vaganju prije 3 tjedna sam se udebljala cek 3 kile... vidjet cemo za 2 tjedna kakva je situacija ;O
    A moj malisan je jos uvijek hiperaktivan :P. Ne osjetim jos udarce na trbuhu, ali znas mi se spustit ultra nisko pa me cak zna i zabobit... Ali neka uziva dok jos ima mjesta :)

Pepita2109
    14. Kolovoz 2015. 13:52

roundandhappy super da je sve super  koliko si ono trudna? teško mi pohvatat cure koje nemaju u potpisu vremensku crtu trudnoće  ma bitno da su nalazi super, da se ti super osjećaš eto 

šta se tiče odnosa baš smo nedavno o tome raspravljale, i eto dragi i ja prakticiramo odnose kao i prije T bez straha, i baš uživamo  nadam se da će tako ostati i do kraja T 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.