White super da je sa bebicom sve super,ali se nadam da će napokon razrješiti odakle to curkanje i šta je to zapravo..
meni danas svako malo poskoči trbuh (izbočina) i milina mi je to, da neke kažu da je bolno, a ja si mislim neka i bude bolno samo da mi je beba dobro
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
dobrodošle nove okruglice! ima nas sve više, baš super! Moja se smiri čim mm stavi ruku i onda on čeka i čeka i ponekad onda baš jako lupi
Dillb zaboli me samo kad me udari nezgodno pod rebra gore. Ali to nije sad tako cesto..
Moja je isto tako bila prvo smirila de kada muz stavi ruku pa sam u zadnje vrijeme kada mi bude neugodno pokusala da ju tako smirimo medutim ne djeluje. Cim stavi ruku ili nasloni glavu na trbuh i prica joj odma mu vraca. Dok kod drugih ne pali..
Pepita cini se da su svi buduci tate tako zaigrani pa izazivaju bebice da ih boksaju hehe. A ne krivim ih preslatko mi je to vidjeti.. rastopim se kad si zamislim kakvi ce tek biti kad se bebe rode. I da.. nadam se da ti je bolje sada vec.
Visnjass ja bih vam se rado pridruzila ali iskreno neznam jesam u stanju toliko hodati, uzasno se brzo umaram u zadnje vrijeme i brze se zadisem.
Razmisljam da odem peci kekse nekakve s cokoladom ili kiflice.. sve kao necu cokoladu necu slatko a nemogu si pomoci
Danas smo ja i dragi vozili prijateljicu u bolnicu a isto je trudna, i tamo u cekaonici sam vidjela tate koji cekaju zene sa poroda.. bas su mi simpaticni bili,neznaju kud bi sa sobom od nervoze heheh a tope se kada sestra izade i kaze im da se beba rodila.. jedva cekam svoj dan d heheh
Pepita, nadam se da je tlak porastao. White, zelim ti da ti otkriju problem cim prije, no glavno da je beba dobro
Ja sam deprimirana jer sam stala na vagu nakon mjesec dana.....sve skupa sam se popela sa 62 na 72
. Mislila sam obzirom da ne jedem nista vise nego prije da ce to biti dobro...morat cu maknut slatko i peciva
Meni je vaga jos uvijek draga :D zbog mucnina sam ocito izgubila na kilazi pa na par grama plusa tek, al sad mi se apetit napokon vratio pa mislim da ce brzo vaga u pozitivu :D
[/u
Vecer iz vruce Slavonije.
LinaKarolina dobrodosla nam. Ja takoder cekam trecu bebicu, ali moja je bila dugo planirana. Nisam bila te srece da me iznenadi kao tebe
White svaka ti cast na brzim i korisnim info. Bas si srce.
Evo drage moje ako nekoga zanima jastuk za spavanje na boku..bit ce u Lidlu u ponedjjeljak i cijena je 100 kuna. Ja obavezno idem
A udarci bebe...hm... moja se javi ponekad ali vecinom kad se umirim. Onda se beba raspistolji .
Idem u utorak na pregled. Ne mogu docekati.
Vidim da vi vecinom idete svaka 4 tjedna na kontrole. Kod mene je to svaka 3 tjedna od prvoga dana.
LinaKarolina dobrodosla
Bas sam sad gledala taj jastuk u katalogu... jedina je razlika sto nije banana oblik
Meni su isto pregledi svaka 3 tjedna... i kao stonje netko napisao i meni se cini ko da vas poznam i bas mi je super sto s nekim.mogu podjeliti ovo sve, a i dobiti neke korisne informacije
Buffy ma znam da nije banana oblik ali brzo ja njega ukrotim i napravim jednu bananu
Sortiraj odgovore
Najstariji