I ja sam jedna od onih prestrasenih sa niskom posteljicom. U 13 sam tjednu prokrvarila 2 dana ali samo tockasto krvarenje nakon mokrenja na papiru. I tada me je ginekologinja uplasila sa posteljicom sprijeda nisko, ona tvrdi zbog toga je i krvarenje.
Mene jos brine i ureaplasma.
Jel se susrela koja mama s tom bestijom?
1o na 5 mi je izolirana na brisovima.
U 12 tjednu sam popila sumamed 5 dana. I tek za 6 tjedana idem ponovno na briseve.
Svasta sam procitala! A cini mi se da bi bilo bolje da nista ne citam
Pozdrav okruglice
Tezina.. takoder se vazem samo kod doktora.. zadnjih par tjedana mi kilaza dosta raste ali ja neznam kuda to ide sve.. valjda u bebicu, iako mislim da cu ja premasiti onih 12 idealnih. Mislim da sam sada sa gotovo punih 26 tt na oko 10+
Odnosi.. pa meni je super, imam veliku zelju i prakticiramo kad god mozemo. S dragim sam taj strah koji ga je malo kocio uspjela rijesiti razgovorom, pa je ocito shvatio da si nece slomit zenu hehe jedino sto nam postaje nezgodno radi trbuha pa vecinom na bok ili straga moramo.. ali ne bunim se
Allegra to su bh kontrakcije.. ja ih imam od 16tt. Pitala doktora, rekao je da je to normalno, nekom krenu kasnije nekom ranije i da je to okej dok ne bole. One ne otvaraju i kaze to je vjezba maternice za porod. Uz to rekao mi je da ih moze izazvati i sama beba udarcem pa senzibilizira maternicu. Ne brini
Allegrazg ja sam u par postova prije opisala istu stvar s "grcenjem" stomaka koja me probudila u noci. Meni to izaziva beba u akciji. Nije nista dok te ne smeta ili ne boli, ne daj Boze. Samo uzivaj u svemu novom
hvala curke,sad mi je lakšene boli,ali bude nekako neugodno kada krene taj grč...
tarana,moja frendica ti se isto muči s tom ureaplasmom,nije ju riješila ni sa tri kure antibiotika i onda joj je doktor rekao da samo češće treba dolaziti na preglede i da drže to pod kontrolom. sada je u 8. mjesecu trudnoće i hvala Bogu sve je ok tak da ništa ne čitaj o tome,jer je i ona bila u panici zbog svega kaj je pročitala.
Ja ne kužim svog dr
Danas nosila nalaz od štitnjače (to je sad u normali) i kaže da dođem za 3 tjedna
Samo 1 pregled sam imala kad sam prvi put došla trudna 3 i pol tjedana i kad mi je uzeo papa test i to je to.. ja niš ne znam. Ne daj Bože bakterije (popiškila se kod sestre na štapić-ne znam kaj se tu puno može vidjet) inače nemam nikakvih problema i jadan moj dragi.. živimo u celibatu, da me dr pregledao pa da znam kakva je situacija možda bi imala hrabrosti ovakvo nemam kad ništa ne znam..
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
visnjass ja svog ginekologa svaki put pitam šta me zanima pa tako i za odnose iako je rekao da bi sam rekao da ne smijemo i da postoji problem.. važno je pitati i biti otvoren sa svojim doktorom/doktoricom.. pa eto taman da ga pitala za ikakve pretrage, mene je moj slao na urinokulturu prvi put iz razloga što sam mu spomenula iscjedak, a drugi put kad sam završila na u bolnici radi bolova i tamo sam saznala da imam povišene leukocite u mokraći, tako da mislim da imaš potpuno pravo pitati ginekologa sve šta te zanima i šta ti nije jasno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro jutro drage Okruglice...
Stvarno je bilo lijepo vidjeti pokrete bebača i kako svaki put sve više raste...vidjela sam prstiće, okice, stopala...bebica je mahala i sve je to stvarno prekrasno... A što se spola tiče, naravno da smo svi nestrpljivi, ali dok je sve u redu, ne opterećujem se zbog toga, a i naručena sam opet za 2 tjedna tako da cu možda tada saznati
I meni se trbuh zna ukrutiti, a u zadnje vrijeme mi je stvarno dosta i narastao. Svaki dan osjećam pokrete bebice, a (kao sto je mama rekla), jedva cekam da se oni jos više vide :-)
A nije mi samo trbuh narastao, od početka trudnoće bujaju mi cice :-( i nijedan grudnjak (ni kupaće) koje imam ne mogu staviti na sebe, ispada na sve strane. Jucer sam bila u nekom ducanu i probala (na oko) ful velike grudnjake i kupaće i sve mi je bilo malo...i vise nisam htjela probavati!!! Nosim samo jedan - onaj sportski od pompee.
Pozdrav svima i lijep vikend vam želim
Sonja vele kad grudi bujaju da je curka u pitanju Al ne znam, moja susjeda je imala ogromne u trudnoći sina rodila
Pepita a kaj da ga pitam kad sjedim obučena za stolom, već znam da bi rekao da možemo zašto ne.. tako da.. valjda ću na pregled za 3 tjedna pa ću valjda više znati Šta i kako
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji