Ja sam napokon pocela osjecati svog bebaca, uglavnom ujutro i navecer kad lezim. Doduse skroz lagano lupkanje i trebam biti mirna da osjetim, al je prekrasnoo :) :)
[/u
ja svoju dosta osjetim, nekad trbuh poskakuje,a nekad mirnije udarce, nekad kroz cijeli dan, nekad samo u određeno doba dana.
isto jedva čekam pregled, još samo tjedan dana.
Hvala cure na čestitkama
Doktor mi je rekao također da mi je posteljica dosta nisko, a 19. tt mi je danas, idući put će mi mjeriti ušće maternice... Jel se ijedna od vas susrela s tim?
Jutro svima
Kod mene su udarci jos njezni iako je i dragi vec osjetio... iato neke dane aktivnoje drugemirnije i tako.. u aktivnijim danima lupka cijelo vrijeme pa mi je to bas slatko i tako bi i svaki dan...
Meni su samo rekli da mi je posteljica ispred i to je to
buffy i moja bebica je nježna iako je dragi i ja na veliko osjetimo hehe
a šta se tiče posteljice i nošenja visoko-nisko, nije mi apsolutno ništa rekao, pregledao me prošli put ginekološki čak je bilo pomalo i bolno,ali je rekao samo sve je u redu i to je to.. vidjet ćemo šta će ovaj put reći..
cure meni je od jutros jako loše, vrti mi se, sva sam nikakva, zijevam ko luda, pijem vodu normalno, mjerila sam tlak ujutro bio 90/30 što smatram da je nemoguće pa sam ponovila eto maloprije i sad je 90/45.. još me i leđa rasturaju vjerovatno od jučerašnjeg 4-satnog hodanja u ravnim patikama (starkama), danas je dan D za mene
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
A pepita to je bas nizak tlak.... odmaraj i pazi se kad se dizes da ne bi pala slucajno,...cula sam da mineralna voda podize tlak...
buffy trudim se zaista odmarati danas.. do daljnjega.. popila sam malo kavice pa ćemo vidjeti
lady evo ja se javljam za to ubrzano kucanje srca, meni se događa u trenu kada mi je slabo..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ajde da se i ja upišem u zimski klub jer moja djeca očito vole zimu Treće mi je na putu..termin 28.1..da bude još zanimljivije imam bebača od 6 mjeseci koji je rođen 29.1
Ova bebica nas je skroz iznenadila..neplanirano..ali je sreća do neba! Nadam se da će se na idućoj kontroli vidjeti i spol
Bokic okruglice drage.. hvala na savjetima probati cu sve redom pa mozda nesto i upali.
Linakarolina dobrodosla i cestitam na malom iznenadenju
Pepita samo odmaraj i pazi da nebi pala negdje.. jako je to nizak tlak..
Sto se tice udaraca.. moja malena udara do boli.. vec par tjedana su ti udarci bas intezivni. Bit ce djevojcici postaje tijesno pa sve jace osjetim udarce.. vec se i preko trbuha vidi kada se premjesta s jedne na drugu stranu.. sve se bojim kako ce kasnije biti kada bude jos skucenije
Sortiraj odgovore
Najstariji