Mama mislim da se taj obrazac koji ti treba dati knjigovodja zove er1
Just smile nisam sigurna u potpunosti ali mislim da se za vrijeme komp. Najmanje isplacuje 850 kn to jes 25% od njihove osnovice. Tako da moguce da ces dobijati 1200,ali kada otvoris porodiljno onda ces i prvih i drugih sest mj. Primati 1600 jer je to 50% osnovice i minimum koji moraju isplatiti.
Roundandhappy, dobrodošla
I ja iščekujem saznati spol (nadam se da ce mi na pregledu za 2 dana napokon reci jer sam jako nestrpljiva...)
I obavezno se upisi u tablicu zimskih bebica kod Shimmer.
Veliki pozdrav svim okruglicama
Roundandhappy, dobrodošla
Pepita i mene odgovaraju od 0latnenih i tako sam se i ja pocela razmisljat i jos uvijek nisam niti 1 narucila.. al sam od iduceg mj.def odlucila poceti i boli me briga sta drugi pricaju. Kako ih necu dovoljno stici kupiti za pocetak planiram na jednokratnim biti i polako mpp skupljati .. mislim da cu za pocetak s e baya naruciti jer ovdje sto sam gledala su po 80kn i vise a to mi je sad malo previse.. takodjer sam i ja nezaposlena samo dragi radi
White srce si
Hvala na info o bolovanju...
Da te jos nesto pitam prije nego mi se knjigovoda vrati s godisnjeg... dali ti to bolovanje tijekom trudnoce utjece na naknadu poslije poroda?
Justsmile razumijem te za promjene raspolozrnja u potpunosti.. kod tebe je jos mozda izrazenije zbog strke oko vjencanja. Makar ja bih rado bila toliko mirna koliko sam bila za vjencanje.. mene ovih dana pere neka tuga, ili pobijesnim pa bi samo plakala.. nezz koji mi je vrag. Jos me i sugava zgaravica ulovila pa nit spavam nit jedem kako treba.. mozda je i zato, tko zna.
Ines24 cestitam na curici
Roundandhappy dobrodosla i cestitke na bozicnoj bebici. Nadam se da ces uskoro saznati spol, a sto se tice doktorice imas ju pravo pitati i traziti da te detaljno pregleda i ako moze da vidi spol, bez zadrske ikakve.
Sto se tice ovoga za naknadu, za komplikacije neznam ali za porodiljni nejde ispod 1660. To je najmanja naknada na koju imamo pravo, ja kao student takoder pa cisto sumnjam da mozes ti kao zaposlena dobiti manje.
Okruglice ukoliko neka ima ideju pomagajte kako ublaziti zgaravicu. Mlijeko ni mineralna ne pomazu.. mozda manje jesti? Nisam pametna vise
buffy ma i ja ću pp ne dam se ja hehe
roundandhappy dobrodošla i čestitam na bebici, šta se tiče spola evo ja ušla u 26.-ti tjedan trudnoće i još uvijek ne znam spol, iskreno smatram da bih ga saznala da se malo više potrudio moj ginekolog,ali pošto mi nije bitan, koliko god znatiželjna bila, nisam mu ništa govorila hehe
Ines24 čestitaaaam na curkiiii zasad curke dominiraju hehe vidjet ćemo kako će biti na kraju hehe glavno da su nam živi i zdravi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica meni kod zgaravice pomaze nesto suho poput dvopeka, slanih stapica i sl.
E sad...morat ces probavati sto ti odgovara
dobro vam jutro drage okruglice.
dobro nam došla roundandhappy.
ja sam odmah znala da ću platnene i nitko me nije mogao odgovoriti od toga. i bez brige, kao što sam već rekla - kad smo došli doma iz bolnice imali smo samo 16 komada pelena i nikad nam nije usfalilo da bi posegnuli za jednokratnom. ako je to vaša želja i volja, ne dajte se smesti. o velikoj količini posla oko pp (najčešće) govore one koje to nikad nisu probale .
kad je o žgaravici riječ, moj tata se kune u bademe. inače ima gastritis i osjetljiv želudac.
jesu li počeli konkretni udarci malaca u trbuhu? gdje vas najviše udaraju?
Mrkvica mene žgaravica muči od početka trudnoće nekad slaba nekad toliko jaka da bih plakala i još nisam našla nešto da mi odgovara, isprobavaj možda ti se posreći.. jedino nisam probala bademe,ali to ću kad sazriju naši domaći
dillb hvala na svemu, čak kad sam i dragom spomenula, je rekao pa dobro iako mislim da nije svjestan kakve su to pp ali nema veze, snaći ćemo se
šta se tiče udaraca, trbuh poskakuje,nisu to sad ne znam kako extra jaki udarci (nisu bolni još uvijek), jedan dan ludi, drugi dan miruje, pa se javlja po malo čitav dan, a ponekad samo navečer i tako još 12dana do pregleda ne mogu dočekati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji