Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    14. Kolovoz 2015. 14:12

Roundandhappy super za pregled. Spol ces sigurno saznati na 3D a i ako ne saznas bit ce suprise.
    Sto se tice odnosa, dragi i ja prakticiramo jednako kao i prije. Istina da stomak malo koci ali nista strasno 
    U obje T sam imala odnose do dana prije poroda. Nadam se da ce tako biti i s ovom.
    Vjerujem da ce i tebe uhvatiti manija kad tad 

• mama@
    14. Kolovoz 2015. 14:16

I da... skoro sam zaboravila.
    Nocas kad sam se htjela okrenuti na drugi bok skuzim da se beba pomaknula skroz u tu stranu na koju sam htjela leci. Imala sam bas kvrgicu. Bas mi bilo drago. Odmah se sjetim kako bude u trecem tromjesjecju kad se beba gnjezdi pa kvrgice sve šetaju po stomaku 

Pepita2109
    14. Kolovoz 2015. 14:21

Ma cure moje prerano vas plaše sa niskom posteljicom pa to se još podiže, pričekajte do sljedečeg pregleda pa će vam tada bolje reći..

Meni trbuh ne smeta  bar ne kad je to u pitanju  ujutro se jedva ustanem moram se sa boka ustajati, čarape i obuću eee to je komedija, ne mogu se stojećki obući (gaćice, hlače), ali ovo hahah ma ko da i nemam trbuha kad je to u pitanju 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    14. Kolovoz 2015. 14:50

Kad smo kod shoppinga....trebam pomoc...kadica za kupanje, podloga za igranje ili ljuljacka...trebam? Kadicu da sam kakvu ili to nije bitno? Iskustva?

• buffy
    14. Kolovoz 2015. 14:56

Od navedenog ja sam planirala samo kadicu... mislim da je to jedino bas potrebno i neophodno... sad da cujemo iskusnije mamice 
    Jeste vec nesto kupili za bebaca?

• mama@
    14. Kolovoz 2015. 14:59

Kadicu trebas i kakvu god da izaberes neces pogrijesiti. Ima obicnih do raznih anatomskih. Tvoj izbor.
    Podloga za igranje i ljuljacka...imas vremena za to. Vidjet ces sto i kako beba bude voljela. Tako ces i kupovati. Nemoj tako daleko ici

allegrazg
    14. Kolovoz 2015. 16:34

lady, jesi ti rekla da si kupila peg perego kolica u moja beba dućanu? vidjela sam da kod njih piše da se treba najaviti, jer nisu stalno tamo, pa me zanima jesi ih ti zvala ili ste samo otišli tamo?
    jel se nekome od vas zna grčiti trbuh? baš dođe ko grč i na tom mjestu bude par sekundi tvrda kvrga i onda prođe, a ak je skroz dolje nisko čak bude neugodno i pripiški mi se...hvala Bogu sljedeći tjedan mi je pregled, pa ću pitati doktora, ali me čisto zanimaju vaša iskustva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.