Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    12. Kolovoz 2015. 13:55

White dobivas i naknadu na bolovanju od hzzo? Ili kako

dillb
    12. Kolovoz 2015. 14:51

Sonja, i ja imam pocket pelene kineske proizvodnje, ali sam ih kupila preko domaće firme. sad imaju drugačije dezene, ali sam jako zadovoljna s njima. marka je chibolo i imaju svoju web stranicu. ako te strah kemikalija, operi pelene nekoliko puta na 60 stupnjeva (naravno bez omekšivača). na taj način ćeš im razraditi i moć upijanja. 

osim tih koje sam već spomenula, koristim i flafi pelene. sviđaju mi se i close-up pelene čiji se cover može koristiti i sa ostalim pelenama (tetra, ulošci, pelena). i dezenom i funkcionalnošću mi se jako sviđaju milovia coveri. nekidan mi je stigao novi paketić sa petit lulu pelenama i coverima pa ću to isprobati tek kad rodim. 

platnene uloške, platnene jastučiće za sakupljanje mlijeka, jastuk... sam naručila od "moje" tete šivalice lulapu.

Pepita2109
    12. Kolovoz 2015. 14:59

Pozdrav drage moje eto mene iz shoppinga koji je trajao eto 6 sati za jedne sandale hahah  
    vani je vruće užasno i čim sam ušla u kuću sa zaljubljenim očima sam ugledala svoj ventilator i bacila mu se u zagrljaj, zaboravila na sandale i na bolne noge, i na sebe ljepljivu i izmorenu od hodanja hahah 
    Šta se tiče situacije, ja sam nezaposlena nažalost,ali tako je kako je i nadam se da će biti bolje..

Sonja8 koju vrstu pp ćeš koristiti?

Dillb ja sam u kontaktu sa Dolisom tetom šivalicom, njene pelene su ajmo reći najpovoljnije koje sam našla a da nisu sa e-baya.. i sad ne znam ja se jednostavno ne mogu odlučiti za vrstu, s tim da je rekla da zasad nema AIO pp, tako da mi ostaju pocektice i splitice, a ja ne znam šta mi je činiti koje odabrati hahah  sad mi žao što nisam počela i prije malo kupovati,ali eto dvoumila sam se hoću li koristiti ili neću.. i taman kad sam se odlučila za, moja frendica me odgovara da kao šta ću se zajebavati sa time, da to treba prati stalno, da neću imati vremena ni disati, tako da opet postaje klimavo  čak sam mislila kupiti samo zaštitne gaćice i koristiti tetre, a nemam pojmaaaa sad više ništa, bacila mi bubu u uho i gotovo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    12. Kolovoz 2015. 15:10

pepita, nemaš brige. platnene pelene opereš, staviš sušiti i kad su suhe složiš. nema peglanja. trošiš istu količinu vremena kao i sa ostalim rubljem. 

ja ne peglam apsolutno ništa! nemam namjeru početi niti posebno propeglavati za novorođenče. čak i ako budem motala tetra pelene. 

dakle, odluči se za ono što je tebi "na ruku". ja bih uvijek izabrala platnene jer su zdravije, nema kojekakvih kemikalija. one žene koje su probale jednokratne uloške i platnene uloške, znaju o čemu pričam. neću uopće pričati o dezenima i kako slatko te pelenice izgledaju na guzama. 

Sonja8
    12. Kolovoz 2015. 16:22

Hvala White na informacijama za bolovanje  
    Dillb i Pepita ja sam se definitivno odlučila za mpp, ne da mi se s tim tetrama, nego bas te preslatke "moderne"platnene pelenice. Ne smatram da ce mi biti nešto teže s njima, meni je uvijek bio gušt prati robicu i slagati je, a Di nece bebinu... Ne znam koju vrstu  ću pretežno koristiti, probat ću sve pomalo pa što nam se pokaže najbolje. Svaki mjesec ću naručiti par, tako da ih dok se bebač rodi skupim bar 20-25... Dillb, Vidjet ću kakav miris imaju te kineske kad dodju pa ću odlučiti što s njima, možda mi budu za rezervu...ne znam ni sama. Ali hvala na savjetima, svakako. Gledala sam vec neke od tih što si mi napisala i planiram i sama neke naručiti (npr Milovia) i čula sam se s tetom Lulapu i bas mi nekako simpa zvuči pa ću sigurno i od nje nešto...
    Ja sam sad ušla u kuću, riknula sam od vrućine vani... Bas mi ne paše nikako, mislim da ću preležati ostatak dana 
    Pozz svima...

@JustSmile@
    12. Kolovoz 2015. 17:50

Ja kad god vama pisem,na mobu sam,neko me zove i ode mi sav tekst koji sam napisala.... :(
    Pozdrave vam i puse saljem okruglice moje!Nisam vam pisala vec dugo jer sam u veeelikim pripremama za svadbu a i radim pa vremena nemam.Nego,kada smo kod posla, white: znas li sto je s nama koji imamo placu na prijavu 1200, na pola radnog vremena (haha,mozes mislit)
    Netko kaze imas pravo na tu placu,drugi kazu neide ispod onih 1600...ja sam sad pod velikim upitnikom...a nestignem nigdje pitati posto radim...

nego,de mi recite kako se nosite sa nervozom tj.da se bolje izrazim: ovim ludim trudnickom hormonima,sad sam super a iduci tren bi sve poslala u....i derem se...i placem...i onda kasnije kao da nista nije bilo...inace sam jako mirna i nasmijana...eto do sad u zivotu nisam imala te "ispade"...uzas...vrucina,hormoni....ludilo :D

♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    12. Kolovoz 2015. 18:00

dillb hvala što vjeruješ u mene, mislim glupo je uopće ikoga nagovarati ili odgovarati, samo zbunjuje to bar mene
    sonja8 srećom pa si počela ranije, ja ću tek od sljedećeg mjeseca odnosno od sljedeće plaće hahah  i opet ih neću imati dosta do poroda jer ih mislim po 5 kupovati, žao mi je što nisam i prije,ali šta je tu je.
    just smile  hahaha hormoni su svakakoooo čudo slažem se, ja srećom nemam neke baš tako izražajne promijene hehe ali kako protiv toga ja mislim nikako hehe mora se to odraditi i to je to.. hehe
    a nervozna sam u zadnje vrijeme sve više zbog vjenčanja koje je sve bliže,ali za sada je to ok, dok mi svekrva ne počne još više nabijati nervozu

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    12. Kolovoz 2015. 19:14

Još jedna curica je upisana 

roundandhappy
    12. Kolovoz 2015. 19:29

Pozdrav, cure! Nova sam na forumu, ali vas poprilično dugo čitam. Volim zaviriti na sve teme iako još nisam mama. Moja beba je također zimska, 27.12. je termin :) Spol još ne znam. Imam neki osjećaj da bi ga i saznala da me je dokotrica malo detaljnije pregledala. Svaki put samo brzinski prisloni uzv, kaže-evo bebe, srce je tu, vidi joj obris, ali nikad ne gleda spol. Meni je ovo prvo dijete pa onda ne znam kako to sve redom ide, ali joj planiram na sljedećoj kontroli reći da jedva čekam saznati spol i da, ako treba ću platiti za 3d. Ne znam ni sama, ali kad vidim kako neke tako rano saznaju, a ja ovakva nestrpljiva čekam i čekam... Oprostite na podužem postu, ali eto. :) Pozdrav i puse svima

Tri stvari su nam ostale od raja: zvijezde u noći, cvijeće po danu i dječje oči.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.