Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    12. Kolovoz 2015. 10:38

Dillb, filmic cu pogledati svakako  Vjerujem da je priprema važna, kako fizička tako i psihička.
    Cure, onako iz znatiželje...kakva je situacija kod vas...jeste na porodjajnom ili jos radite? Ja sam inače na godišnjem sad i planiram na porodjajni (tj bolovanje) u 9.mj...

visnjass
    12. Kolovoz 2015. 10:53

Ja sam od početka doma, imam situaciju u firmi pa mi je hvala Bogu dr. izašao u susret
    Btw kuća mi nikad nije bila prljavija nego sada kad imam vremena na pretek 
    Moram se pokrenut i to odmah

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

dillb
    12. Kolovoz 2015. 11:04

mi smo u iščekivanju nećaka, šogorica se treba poroditi kroz koji dan. već sam pripremila hrpu robice za maleckog, i onda se sjetim da nisam naručila lopticu. srećim, teta šivalica će to riješiti do idućeg tjedna. 

Sonja, kakve si pelene naručivala? baš me zanima... ja kupujem od ovih naših distributera. a kad odem na kavu sa svojom tetom šivalicom, naručit ću još koju i od nje. 

ja još uvijek radim. imam super šeficu, a posao je sasvim ok. radim do kraja mjeseca pa ću na GO. taman ću ga spojiti s redovnim porodiljnim.

Mrkvica2
    12. Kolovoz 2015. 11:08

Ja ne radim.. sad se spremam poceti uciti za rokove koji dolaze, pa ako ocistim godinu upisati cu mirovanje.. ja sam pocela cistiti kao luda, nezz koji mi je vrag, a mislim da je malo prerano za gnjezdenje  ali bar kuca super izgleda. Mi isto sada krecemo sa vecim radovima da to rijesimo prije bebinog dolaska..

Tyna24
    12. Kolovoz 2015. 11:29

Ja sam doma od 11 tjedna zbog komplikacija ...

• mama@
    12. Kolovoz 2015. 11:30

Mrkvica mene kao sto vidis isto uhvatila manija preuređenja.  Nije bas da mi je kuca cista trenutno jer svaki dan nesto mijenjam, ali sam zadovoljna.  Nadam se da budemo sve to stigli u mom roku 
    Jucer smo i auto promjenili u veci jer ipak ce nas biti petoro 

Ja jos uvijek radim samo iz tog razloga jer radim kod sebe inace bi vec trazila bolovanje.
    Ne znam samo kakve su te procedure s bolovanjem prije porodiljnjog. Kako to funkcionira uopce?

Sonja8
    12. Kolovoz 2015. 11:34

Dillb, prije 2 tjedna cca su mi stigle rodine (5kom)- nježna pusa, bambus pusa i plišana pusa. Prekjučer sam preko ebaya naručila neke pocket (3kom), preslatko izgledaju i bile se po 5$ pa kao da probam...ali od tada si razmišljam da ih mozda neću ni stavljati, bojim se tih kineskih materijala, da nemaju neke otrovne u sebi... Naručit cu neke "domaće", ali cekam petak jer idem na pregled pa se nadam da ću saznati spol i onda naručiti koju rozu ili na autiće hehe.
    Koje bi mi ti preporučila?

Sonja8
    12. Kolovoz 2015. 11:42

Mama, ne znam točno kako to funkcionira s bolovanjem, ali s gin sam se tako dogovorila. Ja inače radim u školi pa ne bih htjela počinjati novu Šk.god.pa za 2 mjeseca ići na porođajni. Mislim da ce biti tako bolje i učenicima, a i meni... Raspitat ću se u tajništvu kako funkcionira... 
    Mi se selimo pa znam kako je vama koje preuređujete...

12. Kolovoz 2015. 12:27

S obzirom koliko vremena imam za pisanje mozete samo pretpostaviti da sam na bolovanju☺
    Meni je dr otvorila komplikacije u 5t,zbog pobacaja u 1 mj.  I posla koji radim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.