Visnjass ova?
www.babycenter.hr/proizvod/93627/kolica-3u1-shopper-kosara-sjedalo-autosjedalica-almond-caviar-15320-8
www.babycenter.hr/proizvod/93627/kolica-3u1-shopper-kosara-sjedalo-autosjedalica-almond-caviar-15320-8
Visnjass, ova kolica?
Nisu skupa, stvarno. Djeluju mi sasvim ok. Ali kao sto rekoh, ja sam neznalica sto se toga tiče...
Napokon sam uspjela pročitati sve što ste napisale jer sam na moru i internet me slabi služi, ali sutra se vraćam u Zg pa će biti lakše.
Da vidimo, pisale ste o vrućini, i ja ju teško podnosim, kupala sam se ujutro oko 9 i popodne iza 5 da ne budem na najvećem suncu, ali nemamo klimu pa se preznojavam po cijele dane kad sam unutra. Meni će idući pregled biti krajem 8. i to u 20tt pa se nadam konačnoj potvrdi da je djevojčica i da je sve ok. Micanje još nisam osjetila, ili ga nisam registrirala.
Što se tiče kilaže, mislim da sam dosta dobila u ova 2 tjedna na moru, al izvagat ću se u Zg pa javim :)
Isto tako, kad se vratimo, počinje opremanje stana jer moramo razmjestiti spavaću kako bi stao krevetić. Još nisam ništa kupila, ali sam proučila vaše popise :)
Pozz svima!
Djeluju super stvarno,i cijena... treba ih pogledati,i da stavis upit negdije na temu kolica? Ovako na prvu ruku super😀
http://adax.hr/elementi-djecjih-soba/cijena/elementi-sobe-panda-bijela
Sortiraj odgovore
Najstariji