Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Kolovoz 2015. 12:42

Visnjass ova?
    www.babycenter.hr/proizvod/93627/kolica-3u1-shopper-kosara-sjedalo-autosjedalica-almond-caviar-15320-8

Sonja8
    11. Kolovoz 2015. 12:55

www.babycenter.hr/proizvod/93627/kolica-3u1-shopper-kosara-sjedalo-autosjedalica-almond-caviar-15320-8
    Visnjass, ova kolica?
    Nisu skupa, stvarno. Djeluju mi sasvim ok. Ali kao sto rekoh, ja sam neznalica sto se toga tiče... 

Sonja8
    11. Kolovoz 2015. 12:57

Ha ha White, dok ih ja tražila i proučavala ti vec stavila link 

Mia007
    11. Kolovoz 2015. 13:16

Napokon sam uspjela pročitati sve što ste napisale jer sam na moru i internet me slabi služi, ali sutra se vraćam u Zg pa će biti lakše. 
    Da vidimo, pisale ste o vrućini, i ja ju teško podnosim, kupala sam se ujutro oko 9 i popodne iza 5 da ne budem na najvećem suncu, ali nemamo klimu pa se preznojavam po cijele dane kad sam unutra. Meni će idući pregled biti krajem 8. i to u 20tt pa se nadam konačnoj potvrdi da je djevojčica i da je sve ok. Micanje još nisam osjetila, ili ga nisam registrirala. 
    Što se tiče kilaže, mislim da sam dosta dobila u ova 2 tjedna na moru, al izvagat ću se u Zg pa javim :)
    Isto tako, kad se vratimo, počinje opremanje stana jer moramo razmjestiti spavaću kako bi stao krevetić. Još nisam ništa kupila, ali sam proučila vaše popise :)

Pozz svima!

Djeluju super stvarno,i cijena... treba ih pogledati,i da stavis upit negdije na temu kolica? Ovako na prvu ruku super😀

Mia007

I upisala sam se u tablicu, ali na kraju iako mi je termin 10.01. :)

lady6
    11. Kolovoz 2015. 13:57

http://adax.hr/elementi-djecjih-soba/cijena/elementi-sobe-panda-bijela

Sonja8
    11. Kolovoz 2015. 14:09

Lady, preslatko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.