Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    11. Kolovoz 2015. 14:16

Sonja ne znam koliko je do vjenčanja a koliko do hormona hahah  

Na veliko se priča o odabiru kolica lady kolica su zaista savršena,ali nažalost za naš džep too much  mi računali za kolica do 3000 kn.. ove Q9 zasada vode kod nas, ove Hauck bih trebala proučiti hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    11. Kolovoz 2015. 14:20

Pepita, ja imam taj tip kolica koja si stavila na link. ali nemam nikakvih dodataka s njima. i mogu ti reći da mi uopće ne trebaju. dok je bebica malena, složim veliki ručnik i tako vozam bebaća. sad na zimu ću ga staviti u skafander i po potrebi umotati u dekicu. bit će k'o mala debela krafnica. 

dillb
    11. Kolovoz 2015. 14:52

i drugi put draga White. 

sorry, pepita, zaboravila sam. nije ti kasno na trudnički tečaj ići ni tjedan dana prije poroda, osim ako se ne porodiš ranije ili te ne spriječi nešto drugo. 

kao priprema za dojenje je fantastičan dvd "Mliječna staza". može se naručiti na RODA-inoj stranici i besplatan je. a čula sam da ga se može pronaći i na youtube.

Pepita2109
    12. Kolovoz 2015. 07:38

dillb ma i moja mama je sve nas imala u kolicima u tom tipu bez dodataka,vidjeti ćemo kad krenemo razgledavati 
    Vidjet ću za tečaj sad kad ću ići na pregled  hvala  vidjeti ću i za taj DvD 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    12. Kolovoz 2015. 08:11

Jutro drage moje. Citam vas ali ne komentiram previse.
    Vise manje sve stvarcice za bebaca imam tako da nisam u soping mislima s vama. Ali.mi je zanimljivo čitati vas u tim slatkim mukama 

Mi evo planiramo krecenje u ponedjeljak doljnjeg dijela kuce, mijenjamo podove, mozda i dnevnu garnituru. Malo forsiram dragog da se to sto prije obavi tako da mogu spremiti dok sam aktivna. Kasnije se bacam na ormare...sto nase sto djecje... ma svasta sam si zacrtala da cu napraviti do 6mj trudnoce tako da kasnije samo uzivam   

U utorak sam na pregledu. Juhuuuuu.  Jedva cekam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.