Sonja ne znam koliko je do vjenčanja a koliko do hormona hahah
Na veliko se priča o odabiru kolica lady kolica su zaista savršena,ali nažalost za naš džep too much mi računali za kolica do 3000 kn.. ove Q9 zasada vode kod nas, ove Hauck bih trebala proučiti hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, ja imam taj tip kolica koja si stavila na link. ali nemam nikakvih dodataka s njima. i mogu ti reći da mi uopće ne trebaju. dok je bebica malena, složim veliki ručnik i tako vozam bebaća. sad na zimu ću ga staviti u skafander i po potrebi umotati u dekicu. bit će k'o mala debela krafnica.
i drugi put draga White.
sorry, pepita, zaboravila sam. nije ti kasno na trudnički tečaj ići ni tjedan dana prije poroda, osim ako se ne porodiš ranije ili te ne spriječi nešto drugo.
kao priprema za dojenje je fantastičan dvd "Mliječna staza". može se naručiti na RODA-inoj stranici i besplatan je. a čula sam da ga se može pronaći i na youtube.
dillb ma i moja mama je sve nas imala u kolicima u tom tipu bez dodataka,vidjeti ćemo kad krenemo razgledavati
Vidjet ću za tečaj sad kad ću ići na pregled hvala
vidjeti ću i za taj DvD
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro drage moje. Citam vas ali ne komentiram previse.
Vise manje sve stvarcice za bebaca imam tako da nisam u soping mislima s vama. Ali.mi je zanimljivo čitati vas u tim slatkim mukama
Mi evo planiramo krecenje u ponedjeljak doljnjeg dijela kuce, mijenjamo podove, mozda i dnevnu garnituru. Malo forsiram dragog da se to sto prije obavi tako da mogu spremiti dok sam aktivna. Kasnije se bacam na ormare...sto nase sto djecje... ma svasta sam si zacrtala da cu napraviti do 6mj trudnoce tako da kasnije samo uzivam
U utorak sam na pregledu. Juhuuuuu. Jedva cekam.
Sortiraj odgovore
Najstariji