vekyvee ja nisam toliko uzbuđena zbog spola koji bi trebali saznati koliko zbog toga da vidim svoju bebu hehe a još i dragi ide sa mnom,ali naravno da želim znati i naravno sve ispričamo ovdje
i moja strina je saznala u 12tt i ostala je curka do kraja nije joj pimpač narastao
buffy i ja to jedva čekam moja frendica je osjetila već krajem 16tt, ali ja mislim da je to zato jer je ona mršava i sićušna,a beba joj bila velika
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav svima, ja sam nova ovde, ginekolog mi je zauzet do sedmog meseca ove godine, pa bih molila neki savet ili neko iskustvo, ne znam vise na kojoj temi da pisem. Ovako, menstruacija mi je u 05.04 nesto kasnila, oko 10 dana al sam je imala, dobila sam taj dan 05.04 iako sam trebala pre toga i od tada do sada nista! Trebala sam dobiti onda 05.05 ili 10.05 posto mi je ciklus oko 30 do 35 dana, nekad manje nekad vise, ali mi nikada do sada nije preskocila eto ceo mesec. Odnose imam redovno, skroz bez zastite. Jednom prilikom, valjda pocetkom petog meseca ove godine ili nesto malo kasnije sam cak imala malo i bolan odnos i nakon toga 5 minuta strasne bolove, kao implatacija ili porodjajni maltene(imam vec jednu curicu od 3 godine pa znam kakvi su bolovi) radila sam test pre desetak dana i pre 4 dana i negativan. Muka mi je, vrti mi se, spava mi se, gladna sam, grudi su me bolele 10 dana bez prestanka a sad nista, a imam osecaj kao da cu svaki cas da dobijem al nista! Grcevi, boluckanje prisutni ponekad, a neka i po ceo dan, cesto idem u wc. Povracala nisam, test mi je negativan, ne znam sta bih moglo biti. Inace imam izrazene vene po grudima tako da to ne racunam kao znak ☺ jel moguce da testovi grese ili sta se desava?! Pobogu da jesam, do sada bi se prikazalo, ocitalo, ne znam nisam pametna. Izvinite da predugackom postu ali se jako nerviram, uclanila sam se da cujem par reci od vas ako je moguce, unapred hvala! 😘
Vekyveee dobro su ti opisale.. Pokreti bebe u busi su neopisive. Ja sam obozavala taj dio trudnoce i jedva cekam ponovno.
Drage moje.. ja sam vec priredila krevetic, kolica i te masinerije sto imam od proslih beba. Malo prala i tako. Mislim da mi je lakse sada nego kad budem imala "stomacic" i kad uhvati jesen/zima.
Ove vrucine mi prolaze. Maknemo se iz grada na ranč gdje je osjetno manja temp.
Tamo se da izdrzati. Svi me stede tako da radim samo ono sto moram
Sanja09 ovo je već četvrta tema u kojoj nalazim na tvoj isti post i ne razumijem čemu to kad svugdje dobiješ isti odgovor, dapače ja sam ti i sama dala odgovor na jednoj od tema.. ne znam što želiš da ti kažemo pa ideš od teme do teme, ali mi nismo doktori stoga ako ti doktor ne radi, nema zamijene i ne da ti se plaćati privatno, nema se šta nadodati, ili odi na hitnu ili čekaj
🙏👸👸🙏❤️
Sanja09 znam da nisi ružno ništa mislila,ali nije istina da ti nije nitko odgovorio, ja sam ti odgovorila bila 10-ak minuta nakon postavljenog pitanja na temi o policističnim jajnicima, u jesenskim bebama si također dobila odgovor za manje od 10min. a isto tako i na temi Tko planira i radi na bebi, a vremenski si na svim temama stavila isti post u manje od 15 min.. shvaćamo mi tvoju zabrinutost, i same smo imale na sto briga šta se tiče zdravlja,planiranja trudnoće i sl,samo je malo smiješno to sve jer kao što vidiš sve mi tu manje više obilazimo sve teme koje su aktivne, i ako znamo kako pomoći rado ćemo to napraviti.. tako su ti cure svugdje dale jedini pametni savjet a to jest da se podhitno javiš nekom doktoru bilo privatno ili hitna.. želim ti svu sreću i da nije ništa strašno
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji