I još jedno pitanje prije trudnoće sam imala problema sa aknama, i onda se to smirilo i sada je opet grozno, lice, čeljust, vrat, prsa, ramena, ma groznooo... osjećam se bljak još se i udajem za 2mj, a sve mi se čini da može samo na gore a ne na bolje.. Ima li tko kakav savjet?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
što ste se raspisale... neka, neka...
moj napadaj kašlja je završio odlaskom doktoru i antibioticima jer se ispostavilo da mi je moje drago djetešce proslijedio anginu. samo se nadam da će brzo prestati i da će doktorica u četvrtak reći da je cerviks nepromijenjen.
mi smo jučer otvorili sezonu kupanja u kućnom bazenu. plivanje se svakako preporučuje u trudnoći, samo treba paziti gdje se kupate. znate, bakterije i slično.
što se tiče sunčanja, treba biti pažljiva i umjerena. prosurfajte malo, piše se o mrljama od sunca i slično.
pepita, i meni su na početku trudnoće akne podivljale. bilo ih je po svuda i izgledala sam kao pubertetlija. masnu kosu neću ni spominjati... onda se sve smirilo i koža se očistila. samo održavaj redovnu higijenu, a kad se i hormoni smire - smirit će se i akne.
baš mi je žao što se još i s aknama moraš boriti. pitaj sveki da ti složi neku mješavinu čajeva koja će ublažiti upalu (naravno, čaj kojim se ispire lice). nadam se da će se sve izregulirati do svadbe.
Ma mislim da i budem tako napravila, nema mi druge, jer booooli ajme meni, ne želim ovo ni najgorem neprijatelju
🙏👸👸🙏❤️
pepita, da probas do provjerene kozmeticarke na tretman ciscenja?
meni od prirodnih stvarcica pada na pamet samo ulje cajevca.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Shimmer i meni je palo na pamet to ulje čajevca, ali nisam sigurna da li ga smijem koristiti.. zasad sam se namazala nevenovom mašću koju imam domaću, poslije ću se oprati kamilicom, nakon što si napravim piling sa sodom bikarbonom.. pa ćemo vidjeti..
🙏👸👸🙏❤️
i ja imam akne, imala ih prije trudnoće, imam ih i u trudnoći. tako da se ne opterečujem, pomirila sam se s tim da su stalno tu.
nego u vezi mora, jel imate koga da iznajmljuje apartmane, da je ljepa plaža i blizu mora? tražim več par dana pa da me poštedite traženja
Tyna24 isto je tako i kod mene dakle akne imam oduvijek dakle sa 10 godina su mi se počele pojavljivati i navikla sam na njih, samo što je sada ipak situacija takva me sve boli od upala, dakle nisu to obične akne, da jesu lako meni,ali ovo je grozno koliko boli, a stvarno se ne sjećam kada mi je bilo ovako i da li je bilo uopće...
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji