meni je do 2 mjeseca sve bilo super osim umora ali to je naravno podnosljivo i taman se veselim da cu biti mozda ona od rijetkih koja nema mucnine niti išta, kad ono u 3 mjesec mucnine povracanje glavobolja sve odjednom.... i jako jako veliku zelju sam imala za curkom malom i kad mi je ginekologica prosli tjedan rekla da je prema broju nabora velika vjerojatnost da je cura nekako mi je sve lakse izdurat ! :) al ima jos cilo lito pred nama nadam se da cemo uspjet izdrzat ... Pročitala sam da se smije normalno kupati u moru i sve to da je cak dobro plivati al nekakko mi je jos prerano mislim da je more hladno
jooooj vekyveee, ako živiš na moru okupaj se i za mene kolko vidim po temperaturama mora, nije voda prehladna… šteta ne iskoristiti kad je plivanje najzdravije u trudnoći

hahah dodjite nam u Split pa ćemo šetati gradon sa našim malim trbušćićima :) kad ste naručeni na idući pregled? moglo bi vam već spol reći ako ste znatiželjni kao i ja :)
ja sam tek naručena 29.6 na iduči... a mislim da to još nečemo saznati, ipak je prerano... ili ne?
imaš kakav apartman za iznajmiti? ionak planiramo na more, samo još neznamo kamo

sa 16 tjedana se sazna jedino ako beba nije okrenuta ili sjedi pa se ne moze vidjeti… ja idem privatno ginekologu i placam svaki pregled pa mi je vec rekla sa 12 tjedana spol .. Ja ti zivim u stanu nemamo nikakve apartmane na velikuuu zalost hh :/ mene moja naručuje svaka 4 tjedna na pregled
a znači ja bi mogla idući put saznati... pošto bude onda 13 punih tjedana

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji