Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vekyveee
    05. Lipanj 2015. 16:14

meni je do 2 mjeseca sve bilo super osim umora ali to je naravno podnosljivo i taman se veselim da cu biti mozda ona od rijetkih koja nema mucnine niti išta, kad ono u 3 mjesec mucnine povracanje glavobolja sve odjednom.... i jako jako veliku zelju sam imala za curkom malom i kad mi je ginekologica prosli tjedan rekla da je prema broju nabora velika vjerojatnost da je cura nekako mi je sve lakse izdurat ! :) al ima jos cilo lito pred nama nadam se da cemo uspjet izdrzat ... Pročitala sam da se smije normalno kupati u moru i sve to da je cak dobro plivati al nekakko mi je jos prerano mislim da je more hladno

Tyna24
    05. Lipanj 2015. 16:43

jooooj vekyveee, ako živiš na moru okupaj se i za mene kolko vidim po temperaturama mora, nije voda prehladna… šteta ne iskoristiti kad je plivanje najzdravije u trudnoći

• vekyveee
    05. Lipanj 2015. 16:51

haha Tyna24 , živim živim u Splitu sam … nekako me još strah :/ koliko si ti trudna?

• vekyveee
    05. Lipanj 2015. 17:03

hahaha Može!!!!

• vekyveee
    05. Lipanj 2015. 17:04

ajooj meni je taman 13 tjedan … preslatko :)

• vekyveee
    05. Lipanj 2015. 17:20

hahah dodjite nam u Split pa ćemo šetati gradon sa našim malim trbušćićima :) kad ste naručeni na idući  pregled? moglo bi vam već spol reći ako ste znatiželjni kao i ja :) 

• vekyveee
    05. Lipanj 2015. 18:15

sa 16 tjedana se sazna jedino ako beba nije okrenuta ili sjedi pa se ne moze vidjeti… ja idem privatno ginekologu i placam svaki pregled pa mi je vec rekla sa 12 tjedana spol .. Ja ti zivim u stanu nemamo nikakve apartmane na velikuuu zalost hh :/ mene moja naručuje svaka 4 tjedna na pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.