Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanja09
    06. Lipanj 2015. 21:18

Lazno negativan test i moguca trudnoca, sad sam nasla ako je to to, nisam ulazila, al vidim da je broj komentara isti. U svakom slucaju hvala 😉

Sanja09
    06. Lipanj 2015. 21:22

Gledala sam na svim temama komentare, nisam gledala imena ko pise, pa nisam skapirala da vise vas pise na vise tema, sto se toga tice da odgovorim, nisam imala nameru da ljutim ikoga, videla kako se podrzavate medjusobno i odlucila da se i ja uclanim jer mislim da je jako lepo uputiti takve reci nekome koga mozda ni ne poznajes, a ne da nerviram nekoga 😉

Tyna24
    06. Lipanj 2015. 21:33

pitaj.. neznam kako je to kod vas... mi u HR dobijemo uputnicu, ideš u bolnicu na vađenje krvi, i za par sati nalaz je gotov... ne vjerujem da toga nema kod vas... ima, sigurno...

shimmer
    06. Lipanj 2015. 21:35

samo topli savjet za buducu komunikaciju na forumima - nazivi tema postoje da se korisnike usmjeri na temu koja se raspravlja.
    ako ti npr dijete ima visoku temperaturu, potrazit ces temu visoka temperatura i tamo postaviti pitanje. neces isto pisati na vodene kozice, sto cete danas kuhati i jesam li trudna 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    07. Lipanj 2015. 07:52

To koliko je tko mlad dalo bi se popricati. Ja sam s 21 imala dvoje djece. Ubuduce, si pronades temu koja te interesira i tamo pises. Malo pricekas odg, al uvijek netko tipne. Malo strpljenja ti fali.

Pepita2109
    07. Lipanj 2015. 10:47

Dobro nećemo napadati jadnu curu, vjerujem da je bila izbezumljena novonastalom situacijom, meni samo nije bilo jasno njezino shareanje posta na toliko tema, ali šta je tu je odgovor je dobila i gotova priča, njoj sretno naravno..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• vekyveee
    07. Lipanj 2015. 17:35

danas smo vrucinu ubili kupanjem u moruuuu :))))  i bilo je sjajno i ugodno .. more je bas toplo i rashladjujuce 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.