Lazno negativan test i moguca trudnoca, sad sam nasla ako je to to, nisam ulazila, al vidim da je broj komentara isti. U svakom slucaju hvala 😉
Gledala sam na svim temama komentare, nisam gledala imena ko pise, pa nisam skapirala da vise vas pise na vise tema, sto se toga tice da odgovorim, nisam imala nameru da ljutim ikoga, videla kako se podrzavate medjusobno i odlucila da se i ja uclanim jer mislim da je jako lepo uputiti takve reci nekome koga mozda ni ne poznajes, a ne da nerviram nekoga 😉
pitaj.. neznam kako je to kod vas... mi u HR dobijemo uputnicu, ideš u bolnicu na vađenje krvi, i za par sati nalaz je gotov... ne vjerujem da toga nema kod vas... ima, sigurno...
samo topli savjet za buducu komunikaciju na forumima - nazivi tema postoje da se korisnike usmjeri na temu koja se raspravlja.
ako ti npr dijete ima visoku temperaturu, potrazit ces temu visoka temperatura i tamo postaviti pitanje. neces isto pisati na vodene kozice, sto cete danas kuhati i jesam li trudna
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
To koliko je tko mlad dalo bi se popricati. Ja sam s 21 imala dvoje djece. Ubuduce, si pronades temu koja te interesira i tamo pises. Malo pricekas odg, al uvijek netko tipne. Malo strpljenja ti fali.
Dobro nećemo napadati jadnu curu, vjerujem da je bila izbezumljena novonastalom situacijom, meni samo nije bilo jasno njezino shareanje posta na toliko tema, ali šta je tu je odgovor je dobila i gotova priča, njoj sretno naravno..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
danas smo vrucinu ubili kupanjem u moruuuu :)))) i bilo je sjajno i ugodno .. more je bas toplo i rashladjujuce
Sortiraj odgovore
Najstariji