Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vekyveee
    08. Lipanj 2015. 20:09

Stvarno ne znan kako pomoći sa aknama i baš mi je zao :(( meni u trudnoci evo 14 tjedan nit pristica niti kila… samo malo trbuscic se vidi…. sva sreća…. 
    Mislim da ima pronaci negdje na internetu kako se toga rijesiti  iako mislim da će biti dosta teško jer je to sve radi hormona u trudnoći 

dulcinela
    08. Lipanj 2015. 21:30

Drage cure, pridruzujem vam se na ovom pdf-u. I moja bebica je zimska, termin 2.2. Na prvom pregledu prosli tjedan nije se bas puno vidjelo, jer je bilo tek 5 tjedana, ali vec na sljedecem hoce.
    Mama,Pepita, dillb, drago mi je da se i ovdje nastavljamo dopisivati.

Pepita2109
    08. Lipanj 2015. 21:51

vekyvee ma ja sam navikla na akne iskreno 13 godina ih imam i bilo bi sada čudno bez njih hahah, samo me muči ta upala, samo da mi je to ublažiti, ma biti će dobro 
    dulcinela duša naša da da i tu se nastavljamo tipkati i baš mi je neizmjerno dragoooo zbog tebe  nadam se da će nam se i almS pridružiti  ti, mama i almS ste me posebno razveselile svojim plusićem 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    09. Lipanj 2015. 09:20

najveće je veselje kad "stare" trudilice razvesele s plusićem!!! e, to se zove euforija - iako se ne poznajemo. još kad nam se svima poklopi skoro u isto vrijeme..... 

meni se trbuh već lijepo vidi. osjetim lagano i pokrete djeteta. s vremena na vrijeme me podsjeti da treba promijeniti položaj ili mi se samo javi da je tu (da slučajno ne zaboravim). u četvrtak ćemo ga gnjaviti uzv-om. 

• buffy
    09. Lipanj 2015. 11:18

Pozdrav curke.... dillb predivno i ja jedva cekam taj dio , pepita drzi se s tim aknama...ako sam dobro zapamtila jer sam imala dosta stranica za procitata, ti si s mora? Mozda bi ti more pomoglo? 
    I jedno pitanje.. imate vi koje simptome i dalje? Meni se sad cini da su mi bas svi prosli...

Pepita2109
    09. Lipanj 2015. 11:30

dillb i ja jedva čekam da osjetim svoju bebicu  i trbuščić mi se također vidi već...ujutro nije toliko velik,ali čim nešto pojedem napuhne se kao da sam loptu progutala..
    buffy ja sam inače iz Zagreba, ali sam doselila dragom u Sinj i more nije baš tako blizu kako svi misle  ali se nadam da ćemo ovaj vikend malo otići  šta se tiče simptoma, još uvijek nemam baš energije previše, baš sam se ulijenila, bradavice su mi extra osjetljive, a ostalo hmmm tu i tamo me probava zeza..

btw sinoć mi je srce počelo ubrzano kucati i vrućina me oblila, i nisam mogla disati, sparina je bila udarila užasno...

🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    09. Lipanj 2015. 11:45

pepita to je i meni jako poznato.. jos se mucim i s nizim tlakom, pogotovo kad su sparine... Krivo sam bila zapamtila..mislila sam da si napisala Senj ....Što se tice trbuha ja mislim da mi je ogroman za 14 tjedan, a pogotovo navecer...

shimmer
    09. Lipanj 2015. 12:28

mucnine jos uvijek 
    prekjucer sam se rasplakala jer me bas psihicki dotukla ta konstantna slabost, ako ne jedem padam u nesvijest, kad pojedem taman fino imam sto za povratiti.
    muz me gleda kao ludjakinju 
    bas mi se sve skupilo.
    od ostalog nabubrene grudi i bolne bradavice.
    sutra imam uzv i mjerenje nuhalnog, barem mi bude lakse kad vidim bebu, osvijestim za sto se mucim 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    09. Lipanj 2015. 13:38

buffy hehe ma Sinj je relativno blizu Splita kojih 20-ak minuta vožnje ako sam dobro upamtila, nije strašno daleko,a sad gdje su najbliže plaže ne znam jer nisam još nikad bila.. i meni se isto tako čini za trbuh da mi je dosta velik s obzirom koliko sam trudna, ali mislim da ipak napuhnutost još radi svoje jer se ujutro vidi pravo stanje 
    shimmer tako je bilo i meni,baš u tom periodu u kojem si i ti, nadam se da će ti brzo prestati samo ti sad odmaraj što više... kad vidiš bebicu odmah će ti biti lakše

🙏👸👸🙏❤️

dillb
    09. Lipanj 2015. 13:47

buffy, svako tromjesečje nosi svoje simptome, vidjet ćeš. prolazak simptoma je znak da su se hormoni vratili u ravnotežu i da se tijelo priviklo na novonastalo stanje. uživaj. zato se i zove drugo stanje, a traje samo 9 mjeseci. 

i moje bradavice su exstra osjetljive. po noći spavam u grudnjaku za dojenje jer me grudi bole ako ih pustim na slobodu. 

i ja sam jedna od onih s niskim tlakom. srećom, donekle se pazim. 
    shimmer, probaj jesti manje obroke ali češće. uvijek imaj bočicu vode kraj sebe za osvježenje. ako baš primijetiš hladan znoj, slabost, vrtoglavicu, mrak pred očima - obavezno sjesti, spustiti se na pod makar bila u tramvaju. tako se ja borim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.