pa vjerojatno da , al to ne treba uzimati 100 % , meni je rekla prema broju nabora ( ne znan šta to znači) da je velika vjerojatnost da je cura … sad sve ovisi ima li ginekologica dobar ultrazvuk i koliko se trudi i sve to :)
Tyna24 naravno da se može već u 13tt vidjeti spol samo neki ginekolozi poput mog ne gleda spol tamo do 18-19tt.. sve ti ovisi kako je beba okrenuta,ali i od doktora, jer moja beba je bila fino lijepo okrenuta,ali je rekao da će spol reći sljedeći put
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ja sam opet naručena u 16 tjednu, imam jos 3 tjedna do pregleda da vidim hoće li mi potvrditi šta je rekla u 12 tjednu… stvarno sam jako nestrpljiva… :)
Nadam se da ćete obavijestiti o svemu nakon pregleda :)))
Pozdrav cure...jel se drzite od ovih vrucina...ja sam se zatvorila u kucu i ne izlazim niti van...
vekyvee dijelim tvoju nestrpljivost i samoj mi je tako hehe ja eto čekam još 3 tjedna i 3 dana doslovno odbrojavam
buffy tako i ja držim se samo kuće,pijem puno vode i stalno se umivam hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
A ja jedva cekam da pocenom osjecati mrvicu... za to sam jako nestrpljiva da bas znam da je netko samnim da ne moram odbrojavati dane do doktora da vidim malu mrvu.
mislim da bi se trebalo počet osjećat oko 19 tjedna , i ja to jedva čekam …. svi kažu da je prelip osićaj
Sortiraj odgovore
Najstariji