Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vekyveee
    05. Lipanj 2015. 19:17

pa vjerojatno da , al to ne treba uzimati 100 % , meni je rekla prema broju nabora ( ne znan šta to znači) da je velika vjerojatnost da je cura … sad sve ovisi ima li ginekologica dobar ultrazvuk i koliko se trudi i sve to :)

Pepita2109
    05. Lipanj 2015. 22:02

Tyna24  naravno da se može već u 13tt vidjeti spol samo neki ginekolozi poput mog ne gleda spol tamo do 18-19tt.. sve ti ovisi kako je beba okrenuta,ali i od doktora, jer moja beba je bila fino lijepo okrenuta,ali je rekao da će spol reći sljedeći put 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• vekyveee
    05. Lipanj 2015. 22:47

ja sam opet naručena u 16 tjednu, imam jos 3 tjedna do pregleda da vidim hoće li mi potvrditi šta je rekla u 12 tjednu… stvarno sam jako nestrpljiva… :)
    Nadam se da ćete obavijestiti o svemu  nakon pregleda :)))

• buffy
    06. Lipanj 2015. 11:03

Pozdrav cure...jel se drzite od ovih vrucina...ja sam se zatvorila u kucu i ne izlazim niti van... 

Pepita2109
    06. Lipanj 2015. 13:11

vekyvee dijelim tvoju nestrpljivost i samoj mi je tako hehe ja eto čekam još 3 tjedna i 3 dana doslovno odbrojavam 
    buffy tako i ja držim se samo kuće,pijem puno vode i stalno se umivam hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    06. Lipanj 2015. 13:58

A ja jedva cekam da pocenom osjecati mrvicu... za to sam jako nestrpljiva da bas znam da je netko samnim da ne moram odbrojavati dane do doktora da vidim malu mrvu.

• vekyveee
    06. Lipanj 2015. 14:18

mislim da bi se trebalo počet osjećat oko 19 tjedna , i ja to jedva čekam …. svi kažu da je prelip osićaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.