moze odmah da se identificiraju sve cure s mora da znam koga cu ignorirati sljedecih par mjeseci ili barem do godisnjeg
moze odmah da se identificiraju sve cure s mora da znam koga cu ignorirati sljedecih par mjeseci ili barem do godisnjeg
hahahaha ( ja nisam s mora, NAŽALOST
)

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
ja nisam bila dugo na suncu…mozda sat vremena i to ita 15:30 … i namazala sam trbuh kremom zastitnog faktora 30
shimmer fino si nas nasmijala..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja eto nisam s mora ali se ljeti redovno kupam na Savi. Imamo pjescanu, veliku plazu Poloj. Ove godine necu puno biti u njoj ali cu ici s djecom i brckati nogice
Ja eto nisam s mora ali se ljeti redovno kupam na Savi. Imamo pjescanu, veliku plazu Poloj. Ove godine necu puno biti u njoj ali cu ici s djecom i brckati nogice
Kupala sam se i ja sve ove godine u Savi ima i kod nas gdje sam živjela jedna lijepa pješčana plaža i voda je začuđujuće čista da se sve vidi, jedini minus je što povremeno u vodi pored tebe prođe zmija hahah pa sam se većinom brčnula i na sunce... a sada otkad sam u Sinju dakle godinu dana nisam ni nožni prst umočila u more eto toliko me privlači
🙏👸👸🙏❤️

Pepita Sava je meni zakon. Ali mora se s njom znati. Kod nas ne bude zmija niti icega jer grad odrzava svu okolinu pa tako i preusmjeravaju vodu da pase kupacima i slicno. Bude dozivljaj kao na moru. Sladpled, hot dog, kukuruz... svi setaju po plazi i prodaju. Da budemo na cist, volim ja i more. Samo mi je malo daleko a i zbog vrste posla nemamo bas vremena ljeti ici na godisnji
Pepita Sava je meni zakon. Ali mora se s njom znati. Kod nas ne bude zmija niti icega jer grad odrzava svu okolinu pa tako i preusmjeravaju vodu da pase kupacima i slicno. Bude dozivljaj kao na moru. Sladpled, hot dog, kukuruz… svi setaju po plazi i prodaju. Da budemo na cist, volim ja i more. Samo mi je malo daleko a i zbog vrste posla nemamo bas vremena ljeti ici na godisnji
Kod nas je ovo divlja plaža bila doslovno, lijepo jest,ali nije baš kao kod vas, moj tata je tu plažu slučajno otkrio, dolaze ljudi,ali eto posluži sve samo da se malo osvježimo..
Nego kako ste mi danas? Ja mislim da sam se prehladila, i da će me uskoro početi boljeti grlo, a sama sam kriva hladna voda šta mislite je li mogu grgljati kadulju?
🙏👸👸🙏❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji