Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    11. Kolovoz 2015. 10:10

Visnjass, ja ne mogu otvoriti link... 
    allegrazg, cula sam za te gljive za kefir i jako ih hvale da su zdrave, samo sam ja malo lijena raditi sve te procedure oko toga
    Ja si još nisam nikakave čajeve kuhala, valjda jer je ljeto i toplo pa mi ne bi išlo sada, ali 9-10.mj...taman za isprobavanje zanimljivih kombinacija čajeva (koje smijemo kao trudnice, jer mislim da ne smijemo sve biljke).
    Pozdrav svima 

visnjass
    11. Kolovoz 2015. 10:15

Evo mene, nije bilo ni pregleda ni ultrazvuka  (koliko bi htjela znati spol toliko i ne.. ne znam ni sama, mogla sam ga tražiti ultrazvuk ali nisam) samo mi je pročitao nalaze, popiškila se na štapić, izmjerili mi tlak i izvagali me, 16 tjedana a ja ravno +10 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    11. Kolovoz 2015. 10:59

Mrkvica haha onda znaš kako mi je, samo što mog dragog nije strah bilo do sad i teško se suzdržava i suzdržava se samo zato jer me počelo boljeti nakon odnosa, a ne znam možda me boli zbog prečestih odnosa?? jer se vratio prije tjedan dana i otad dva puta dnevno se ne skidam sa njega hahah 
    a kako protiv hormona, bolje da se seksam nego prežderavam  
    šta se tiče koprive ja sam ju kupila u biljnoj ljekarni.. počela sam i ja oticati jučer sam probala vjenčani prsten i jedva mi ide na prst  nadam se da će ići tamo 22.08. jojjj

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    11. Kolovoz 2015. 11:09

lady ajme kako coool, a ja ću kolica ići gledati sljedeći mjesec tek, robicu ću dobiti sad krajem 8mj, pa dok razvrstam šta imam vidjeti šta fali, i onda lagano u kupovinu, prvo platnene pelene naručiti malo po malo hehe i opremica lagano   kozmetiku i to ću tamo krajem 10mj a možda i prije ako naletim na popust  ako ostane išta para od vjenčanja sve ide na bebu bez razmišljanja 
    visnjass ni ja ne mogu otvoriti link hehe..
    A glavno da je sve u redu,ali ne znam moj svaki put pregleda sve u detalje.. ojoj draga moja ne opterećuj se kg ako ti doktor nije ništa rekao

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    11. Kolovoz 2015. 11:24

Evo popravni 
    www.babycenter.hr/?q=kolica+3+u+1
    I meni bi bilo bolje da se seksam a ne prežderavam al eto lupilo me na zderačinu, i inače imam apetit a veli mi muž možda mi elevit još više otvara. 
    A Šta će mi reći doktor, taman mu sestra donjela pecivo pa me storpediro van da ne bi pojela i njega i pecivo.. kaj ja mogu, doručkujem 3 puta, nikad mi nije dosta  a kroz dan više ni ne brojim..

Sonja8
    11. Kolovoz 2015. 11:58

Visnjass, mislim da ce biti treća sreća što se tiče linka (otvara mi samo početnu stranicu). Što se tiče kilaže, svaka trudnica je različita, neka se više deblja, neka manje, a bitno da je s bebicama sve ok, a za kile ćemo se morati brinuti kasnije... Ja sam za sad 5 dobila (18tt). 
    Pepita, vidi se da ti se vjenčanje bliži pa ne puštaš dragog na miru hehe 
    Vidim da ces i ti platnene pelenice  Ja imam doma 5,naručila jučer još 4 i jedan cover. Preslatke su!

Sonja8
    11. Kolovoz 2015. 11:59

Lady, kolica su prekrasna 

Mrkvica2
    11. Kolovoz 2015. 12:09

Pepita a mislim da nije od precestih nego je sada dolje sve puno osjetljivije pa zato vjerojatno. A dobro kazes bar neku tjelovjezbu imamo heheh. Dobro da si probala prsten jer smo mi, ironija, isli u srijedu prije vjencanja dragom povecati prsten.. covjek solidarno jede samnom pa je trebao povecati prsten heheh. Meni je moj tek sad zadnjih dana poceo biti malo tijesan..

Visnjass drago mi je da je sve okej ali iskreno ja nezz kako izdrzite bez uzv.. meni ga radi svaki put i onda ostatak mjeseca proucavam te slikice koje dobijem hehe. Oko kilaze se ne sekiraj.. doktor nista nije rekao? E da a za te vitamine za trudnice tipa elevit i tako to sam cula da nekim zenama otvaraju apetit.. imam frendicu koja je zbog toga i prestala s njima jer je kaze stalno bila gladna.. poslje je prestalo. Nezz

visnjass
    11. Kolovoz 2015. 12:30

www.babycenter.hr/?q=kolica+3+u+1

Mislim da je opet isti link.. ne znam kako neće kad ga kopiram kad otvorim kolica 

Uglavnom baby centar upisala u tražilicu kolica 3 u 1 i izbacilo mi ta na akciji 1499 kn. Tak jeftina nisam još vidjela

Idem opet sutra vadit krv (provjerit štitnjaču) pa kad ću nosit nalaz vidjet ću kakva će biti situacija pa možda na ultrazvuk 

11. Kolovoz 2015. 12:31

Visnjass link se i dalje ne otvara,samo pocetna stranica
    Sto se tice kilaze ja sam do 12 t dobila 4.5,a sad do 19t 1 kg,jos sam kukala onda dr,a ona mi se smijala,...
    Kako Mrkvica2 kaze,za frendicu meni je to dr rekla 
    Imam pitanje gledam po ovim linkovima koliko cega treba pise 30 tetra pelena, je li oni to misle za siroko povijanje da treba imati toliko?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.