Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    10. Kolovoz 2015. 21:41

baš me sada opterećuje to kaj jesti, jesam pojela previše i slično...

10. Kolovoz 2015. 21:44

Piti vodu treba,ne naliti se sa 5 l odjednom,treba tokom cijelog dana unositi tekucinu,jer tekucina povecava volumen krvi,a samim time i tlak.
    Visnjass i ja sam izgubila zelju,zbog straha,...😐

Mrkvica2
    10. Kolovoz 2015. 22:40

Uff odnosi.. mene je uhvatilo kao i pepitu. Bilo kad bih i bilo gdje.. makar pocela sam primjecivati da mi je muz suzdrzaniji.. pitala sam ga u cemu je problem jer sam iskreno mislila da je stvar u mom okruglastom izgledu hehe ali preiznao je da ga je strah.. nazalost neznam kako ga razuvjeriti. Eh..

Allegra nadam se da ce uz dijetu biti sve okej 

Mrkvica2
    10. Kolovoz 2015. 22:41

Pepita caj od susene koprive ovako ili da uzmem kupovni? Mislis da bi mogao pomoci kod oticanja?

visnjass
    11. Kolovoz 2015. 07:03

Jutro okruglice 
    Naletila na (za razliku od ostalih) stvarno jeftina kolica 3 u 1
    1500 kn.. kaj mislite?
    this HTML class. Value is https://www.babycent
    Valjda sam dobro stavila link
    Ja se spremam na pregled pa sam onak.. nervozna, uzbuđena i tak to sve kak ide 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

allegrazg
    11. Kolovoz 2015. 08:54

vismjass, biti će sve ok. javi da čujemo kaj ima novoga.
    cure, dobila sam gljive za domaći kefir i pijem ga par dana. mogu vam reći da je super. navodno je super za sve i dobar je ko probiotik.

lady6
    11. Kolovoz 2015. 09:32

Pozz svim okruglicama....mi kupili jucer kolica peg perego book plus s completo i sad mi je srce na mjestu....soba ce stici pocetkom 9.....robicu mislim krenut kupovati po malo i napraviti popis za dm i muller.....

allegrazg
    11. Kolovoz 2015. 09:43

lady, di ste ih kupili? nama se isto ta sviđaju,a vidim da se razlikuju u par sto kuna od dućana do dućana. a sobu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.