Hvala Pepita
Planiramo sl mjesec malo po baby dućanima pa cu onda pokušati primijeniti to sto si mi napisala

Sonja8 ma nema na čemu, tako će i mi nakon što prođe vjenčanje lagano u razgledavanje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
btw jučer nakon odnosa me boljelo dolje kao kad imam M pa ono osjećaj kao da će sve ispasti iz mene ( a fakat smo bili nježni ) i poslije kao da ništa nije bilo, i eto danas opet, a jednostavno su mi hormoni tako poludjeli da bi naskakala na dragog i po više puta dnevno srećom pa je pametniji..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam izgubila interes 100% zbog straha tako da nismo ni jednom ali zato uredno sanjam orgazme (možda i jesu pravi pa mi zato ne fali)
Uglavnom, jadan moj dragi
Ja sam izgubila interes 100% zbog straha tako da nismo ni jednom ali zato uredno sanjam orgazme (možda i jesu pravi pa mi zato ne fali)
Uglavnom, jadan moj dragi
ahaha tak i ja

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
allegra, tebi je to super... neznam zakaj onda mene mučiju s tim svakodnevnim pikanjem. mogli su i meni tako dati ko i tebi... ali ne, zašto bi bilo besplatno i jednostavno kad se može platiti i zakomplicirati... baš sam ljuta sad na njih
allegra, tebi je to super… neznam zakaj onda mene mučiju s tim svakodnevnim pikanjem. mogli su i meni tako dati ko i tebi… ali ne, zašto bi bilo besplatno i jednostavno kad se može platiti i zakomplicirati… baš sam ljuta sad na njih
znaš da uvijek kompliciraju nekaj. vidim da je čak moj ogtt gori od tvog.valjda bu sve ok.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji