Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    10. Kolovoz 2015. 18:12

Hvala Pepita 
    Planiramo sl mjesec malo po baby dućanima pa cu onda pokušati primijeniti to sto si mi napisala 

Pepita2109
    10. Kolovoz 2015. 19:05

Sonja8 ma nema na čemu, tako će i mi nakon što prođe vjenčanje lagano u razgledavanje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    10. Kolovoz 2015. 19:08

btw jučer nakon odnosa me boljelo dolje kao kad imam M pa ono osjećaj kao da će sve ispasti iz mene ( a fakat smo bili nježni ) i poslije kao da ništa nije bilo, i eto danas opet, a jednostavno su mi hormoni tako poludjeli da bi naskakala na dragog i po više puta dnevno srećom pa je pametniji..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    10. Kolovoz 2015. 19:19

Ja sam izgubila interes 100% zbog straha tako da nismo ni jednom ali zato uredno sanjam orgazme  (možda i jesu pravi pa mi zato ne fali)
    Uglavnom, jadan moj dragi 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Sonja8
    10. Kolovoz 2015. 20:39

Pepita i Visnjass, kako ste me nasmijale sada 

Tyna24
    10. Kolovoz 2015. 20:57

allegra, tebi je to super... neznam zakaj onda mene mučiju s tim svakodnevnim pikanjem. mogli su i meni tako dati ko i tebi... ali ne, zašto bi bilo besplatno i jednostavno kad se može platiti i zakomplicirati... baš sam ljuta sad na njih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.