Sonja, možda je samo mišić u pitanju. Ako si nešto naglo podigla ili malo jače opteretila. Nadam se da će ti brzo proći.
Sonja meni se prije mozda dva tjedna isto desilo ali na lijevoj strani.. tusirala sam toplom vodom i masirala kada sam se mazala kremom i proslo je kroz dan dva.
Tyna ja srecom nisam pretjerivala.. jedino sam sinoc sladoleda tamanila. Jel voce mijenja nalaz kao i slatko ili?
Mrkvica2, daa... i voće povisuje ako si pretjerivala... meni je sad prepisano 1 voćka dnevno... znači... ili 1 banana, ili 1 breskva, ili 1 jabuka... nesmijem više... znači da i to puno utječe
Tyna hvala na upozorenju.. sad mi je malo kasno ali mislim da nisam pretjerala osim sto sam jucer ananas cijeli smazala za veceru hehehe
mislim da ću i ja sutra, ali još ne znam gdje...ne da mi se na Vuk Vrhovec, jer moram krenuti sat vremena ranije da dođem gore
ja sam jučer kolač pojela tak da dans isto pazim
dobila ja uputnicu tu za laboratorij u kvartu tak da bum to tu obavila.
Mrkvice, kaj buš ti večerala? ja mislila špekec, to valjda ne može utjecati na nalaz
pitanje jedno :) ? Koliko od vas je imalo krvarenje nakon spolnog odnosa?
Aida
Tyna da sutra idem..
Allegra mene je doktor bas na vuk vrhovec uputio tako da ja sutra ujutro tamo kampiram.. i meni bi inace sto godina trebalo do gore ali voziti ce me muz pa mi je to plus. A vecera hmm.. pa sad sladoled ne dolazi u obzir hehe a ta ideja sa spekecom ti sasvim dobro zvuci.. jos koji paradajz i di ces bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji