Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamii
    27. Srpanj 2015. 21:40

hvalaa vam  sa bebicom je sve ok s obzirom da sam malo kila dobila,na zadnjem pregledu mi je receno da se momcic razvija kako treba,da je sve ok s obzirom da imam problem sa cistom , ali dokt. me uvjerila da je sve dobro da se nebrinem i da su kile nebitne 
    prva bebica pa me svega strah

mamii

shimmer
    27. Srpanj 2015. 22:58

suncane pozdrave vam saljem s nase obale! citam vas redovito, ali nikako uhvatiti vremena i nesto napisati.

prvo cestitke novopecenoj gospodji mrkvici 
    zatim dobrodoslica novim curama

inspiriralo me za javljanje sto sam se danas prvi put bas podruzila i izmazila sa svojom djevojcicom.
    ne znam jel joj se svidjelo plivanje, ljuljuskanje camca ili suncanje, ali uspjela sam rukom osjetiti pokrete, kao da i ona pliva i premjesta se  
    inace se "druzimo" najvise ujutro uz prve gutljaje kave, ali eto danas je bila posebno aktivna u vise navrata.

puse vam saljem svima i po jedan sladoled 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    27. Srpanj 2015. 23:36

Jos jednom hvala svima 

Shimmer ja jedva cekam more i plivanje bas da vidim kako ce reagirati malena.. a prema tome sto si napisala sada se jos vise radujem 

Nase okruglo drustvance se bome lijepo povecava.. imati cemo puno zimskih bebaca 

allegrazg
    28. Srpanj 2015. 08:50

dobro jutro stare i nove okruglice! 
    moja curka je sinoć bila posebno aktivna, a i tokom noći kada sam išla na wc.
    mučim se sa stolicom za poluditi...jučer ujutro sam pojela malo suhih šljiva i popodne išla na wc, a iz mene ko kamen. jutros u šest me probudili grčevi s lijeve strane u crijevima, leđima čak me i u preponi zabolilo, nakon dva sata opet tvrda stolica ko kamen. poludit ću. mislim da sam od danas na zobenim za doručak...
    baš me zanima jel će se netko od nas naći u bolnici kad bumo išle roditi

visnjass
    28. Srpanj 2015. 09:41

Jutro okruglice, ja danas fino odrapila, lijepo kiša pada.. baš za spavanje 
    Mrkvica čestitam gospođo  i želim vam sve najbolje 

allegrazg ja sam ti znala suhe šljive namočiti da se napuhnu,  laneno sjemenje (mora biti mljeveno, ako nije nema funkciju, samo prođe kroz crijeva-jednom ) i sensiu probiotik u blender i to za doručak.. pomaže, probaj.

Meni je bušica malo narasla  (osim sala )
    Primjetnim kad legnem na leđa pa se trbuh ne 'razlije' nego ostane mali brežuljak 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

allegrazg
    28. Srpanj 2015. 10:56

hvala cure, nadam se da bu prošlo...sada sam pojela zobene za doručak i opet grčevi, napuhavanje, užas, ne kužim kaj je moguće imati svaki dan stolicu, a da je tak tvrda? rit me već peče, još bum i hemiće dobila 

dillb
    28. Srpanj 2015. 11:12

čestitam gospođo Mrkvice, pazite se i mazite cijeli život!!! 

novim okruglicama želim dobrodošlicu i ugodno druženje. 

allegrazg, nadam se da će uskoro proraditi sve kako treba. 

JuicyFruit
    28. Srpanj 2015. 11:14

Pozdrav svim novim trudnicama i čestitke Mrkvica  Dobrodošla u svijet gospođa 

Drage moje, ja vam se javljam malo zabrinuta jer sam upravo gledala svoj nalaz krvi i imam povišeni ALT i AST što upućuje na oštećenje jetre  Ponadala sam se da je to normalno u trudnoći, međutim čini se da bi sada trebao biti manji od normalnih vrijednosti, a ne veći. Da li ste ikada imale takav nalaz? 

AST = 43 (ref. interval 8-30)
    ALT = 55 (ref. interval 10-36)

U to vrijeme sam koristila vaginalete pa se nekako nadam da je zbog toga...Ići ću nakon posla do doktorice opće prakse i nadati se da nije ništa.

dillb
    28. Srpanj 2015. 11:21

JuicyFruit, nemoj paničariti dok ti doktorica ne pročita nalaz. normalno je da se jetra preoptereti kad se konzumiraju antibiotici, ali tvoja jetra filtrira za dvoje. ako nemaš nekakvih tegoba i smetnji, opusti se, pa ćeš vidjeti što će ti doktorica reći. 

ja imam sreće pa svi moji nalazi idu direktno ginekologici pa ih ne iščitavam, već poslije pregleda. 

prije par dana sam završila sa kurom vaginalnih antibiotika pa sam očekivala procvat gljiva, ali izgleda da je sve ok. baš me to razveselilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.