Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    29. Srpanj 2015. 18:54

Aida ja nisam imala nikako krvarenje.. pa ni poslje odnosa.. svakako mislim da to nije okej i ako ti se desilo odi kod doktora. Nadam se da nije nista ozbiljno

Mrkvica2
    29. Srpanj 2015. 18:58

Okruglice moje neki dan mi je frendica poslala link gdje traze trudnice za testiranje u bellabeat za uredaj kojim ce se doma moci slusati bebu u trbuhu. Metoda je neinvazivna i ljudi su super.. dabas sam otisla i sada doma imam snimku bebice  traze trudnice 15+ tako da ako je koja u prilici neka ode.. bilo je fora ovako van pregleda cuti bebu

allegrazg
    29. Srpanj 2015. 19:26

Aida, drago mi je da je sve ok
    Mrkvice, paradajzek i malo luka i da vidiš  već sam si mislila ak dobjem uputnicu za Vuk Vrhovec da se poklaframo tamo tih dva sata,ali eto

• mama@
    29. Srpanj 2015. 20:16

Aida ja sam jednom imala krvarenje poslije odnosa. Al ne klasicno krvarenje bego onako trag na papiru. Pitala gin o tome i veli da malo budemo blazi... hahahahaha
    Uglavnom, nije se ponovilo vise nikada. Nadam se da ni nece
    Btw..ovo ti je takoder treca trudnoca?

Tyna24
    29. Srpanj 2015. 20:19

curke, naoružajte se živcima, znate da vam 3x uzimaju krv, ne?

allegrazg
    29. Srpanj 2015. 21:31

Tyna24, kaj ne dvaput? kad dodemo i nakon dva sata? a ono cudo pijemo jednom?

Tyna24
    29. Srpanj 2015. 21:37

ne... 3x... kad dođete natašte, onda pijete šečerovu vodu, pa jedan sat iza toga vađenje krvi, pa onda opet nakon sat vremena

Tyna24
    29. Srpanj 2015. 21:38

meni je to "čudo" bilo super... hahaha... volim slatko i baš mi je pasalo

allegrazg
    29. Srpanj 2015. 21:52

javim se sutra kad obavim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.