Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    30. Srpanj 2015. 13:49

Hahaha i meni je osjecaj kao da je prva.
    Meni je termin na moj rodendan 08.01

Tyna24
    30. Srpanj 2015. 13:54

ja sam radila u bolnici OGTT i nalaz mi je odmah bio gotov... tj. u 10 sam bila gotova s svim vađenjem krvi, i na pola 12 dok sam došla ginekologici, več je vidjela nalaz...
    baš mi je drago da ti je bila fina
    i dobro da nisi išla sama... ja sam se taj dan onesvjestila tam prije kak su mi uzimali krv...i još k tome bila sam sama...

allegrazg
    30. Srpanj 2015. 14:14

Meni termin računa prema uzv
    Tyna24 kaj sve piše na nalazu? samo te dvije vrijednosti ili oni još nekaj isčačkaju iz te krvi? inzulin, one neke HbA1...

dillb
    30. Srpanj 2015. 14:32

moja doktorica meni niti jednom nije spomenula termin. samo provjeravamo tjedne trudnoće i to je to. 

Mrkvica2
    30. Srpanj 2015. 14:33

Posto su mi ciklusi bili uredni meni racuna termin prema zadnjoj menstruaciji.. iako na ultrazvuku je rekao da mjere odgovaraju amenoreji tako da se i mjere slazu..

Tyna ma bilo me strah ici sama da se bas nesto tako nebi desilo.. ali eto ispalo je odlicno. Cak je i zgaravica popustila.

Pepita nadam se da ce dobro proci i da ti nece biti fuj.. vidjela sam par trudnica kako se pate s tim tocno mi je doslo da popijem umjesto njih heheh

Neznam tko je pitao kada se ide ali meni je doktor na proslom pregledu dao uputnicu i rekao da odem za dva tjedna. Na netu sam citala da se radi izmedu 24 i 28tt.. tako da neznam

• buffy
    30. Srpanj 2015. 14:45

Dobar dan svima..
    Pridruzujem se u grupi OGTT i mene je doktor poslao, i sad se psihicki pripremam za to.. mislim da cu ici drugi tjedan jer ki nista nije tekao kad da idem . Meni termin takodjer racuna po zadnjoj menstruaciji, iako je po.mjerama malo veca beba. 

Pepita2109
    30. Srpanj 2015. 15:06

Mrkvica i ja se nadam da se neću previše patiti heheh meni je ginekolog rekao da napravim to sada u 2-3 dana i da sa nalazima dođrm odmah k njemu da ne čekam sljedeći pregled,ali nije mi rekao da na išta sumnja haha čak je rekao da je kilaža uredna

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    30. Srpanj 2015. 15:18

ma, odradit ćete vi to bez problema. meni je bilo malo smiješno kad su mi rekli da u tih dva sata ne pijem i ne jedem ništa, te da se što manje krećem. 
    i baš mi je glupo što su mi sva 3 puta vadili krv iz vene. 

Pepita2109
    30. Srpanj 2015. 15:53

dillb mene je iskreno više strah tog vađenja krvi, em iglu ne mogu nacrtanu vidjeti, em mi je poslije svakog vađenja krvi malo slabo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    30. Srpanj 2015. 16:19

Pepita ja na vađenju krvi problijedim, pozelenim, obilje me znoj i kaj ja znam kaj sve ne a mene ženska pita; a kako ćete rodit ak se bojite ovog

Protiv žgaravice i odvratnog okusa u ustima (ne znam zakaj Al zadnjih par dana kao da mi je kanalizacija u ustima) borim se mentol bombonima

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.