Hahaha i meni je osjecaj kao da je prva.
Meni je termin na moj rodendan 08.01
ja sam radila u bolnici OGTT i nalaz mi je odmah bio gotov... tj. u 10 sam bila gotova s svim vađenjem krvi, i na pola 12 dok sam došla ginekologici, več je vidjela nalaz...
baš mi je drago da ti je bila fina
i dobro da nisi išla sama... ja sam se taj dan onesvjestila tam prije kak su mi uzimali krv...i još k tome bila sam sama...
Meni termin računa prema uzv
Tyna24 kaj sve piše na nalazu? samo te dvije vrijednosti ili oni još nekaj isčačkaju iz te krvi? inzulin, one neke HbA1...
moja doktorica meni niti jednom nije spomenula termin. samo provjeravamo tjedne trudnoće i to je to.
Posto su mi ciklusi bili uredni meni racuna termin prema zadnjoj menstruaciji.. iako na ultrazvuku je rekao da mjere odgovaraju amenoreji tako da se i mjere slazu..
Tyna ma bilo me strah ici sama da se bas nesto tako nebi desilo.. ali eto ispalo je odlicno. Cak je i zgaravica popustila.
Pepita nadam se da ce dobro proci i da ti nece biti fuj.. vidjela sam par trudnica kako se pate s tim tocno mi je doslo da popijem umjesto njih heheh
Neznam tko je pitao kada se ide ali meni je doktor na proslom pregledu dao uputnicu i rekao da odem za dva tjedna. Na netu sam citala da se radi izmedu 24 i 28tt.. tako da neznam
Dobar dan svima..
Pridruzujem se u grupi OGTT i mene je doktor poslao, i sad se psihicki pripremam za to.. mislim da cu ici drugi tjedan jer ki nista nije tekao kad da idem . Meni termin takodjer racuna po zadnjoj menstruaciji, iako je po.mjerama malo veca beba.
Mrkvica i ja se nadam da se neću previše patiti heheh meni je ginekolog rekao da napravim to sada u 2-3 dana i da sa nalazima dođrm odmah k njemu da ne čekam sljedeći pregled,ali nije mi rekao da na išta sumnja haha čak je rekao da je kilaža uredna
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ma, odradit ćete vi to bez problema. meni je bilo malo smiješno kad su mi rekli da u tih dva sata ne pijem i ne jedem ništa, te da se što manje krećem.
i baš mi je glupo što su mi sva 3 puta vadili krv iz vene.
dillb mene je iskreno više strah tog vađenja krvi, em iglu ne mogu nacrtanu vidjeti, em mi je poslije svakog vađenja krvi malo slabo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ja na vađenju krvi problijedim, pozelenim, obilje me znoj i kaj ja znam kaj sve ne a mene ženska pita; a kako ćete rodit ak se bojite ovog
Protiv žgaravice i odvratnog okusa u ustima (ne znam zakaj Al zadnjih par dana kao da mi je kanalizacija u ustima) borim se mentol bombonima
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji