Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    29. Srpanj 2015. 09:07

lady ma ja se ni ne opterećujem sa time da moram znati spol hahah  saznat ću ga kad tad hehe 
    baš mi frendica isto rekla kako se i ona skrivala svojima pa da je možda curica,ali nebitnoo mi je skroz kojeg je spola, meni je na svakom pregledu bila bitna jedino potvrda od ginekologa da je sa bebom sve u redu 
    allegrazg nadam se da će nam svima taj nalaz biti uredan i bez dodatnih nekih gluposti i dijeta...
    ja sam jučer izrešetala doktora pitanjima o toj kilaži jer mi svekrva ide naživce pa da joj začepim usta i ginekolog jer rekao da moja svekrva nije normalna, da kako joj uopće pada na pamet nabijati komplekse trudnoj ženi, da je moja kilaža kao i veličina trbuiha uredna i da ne brinem jer bi me on naravno već upozorio tako da jedva čekam da mi danas dođe u posjetu hahaha jesam zločesta 

i mogu se kupati u moru i mogu se seksati kaže ginekolog koliko mi srce želi hahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    29. Srpanj 2015. 10:29

Pozdrav okruglice 

Pepita super za pregled.. bas mi je drago da je sve u redu a toliko si se bila sekirala. Srecom bespotrebno.. a spol, pa cini se da ce stvarno biti iznenadenje.. a tko zna mozda se beba smiluje pa se pokaze na iducem pregledu. 

Znaci do njih je ovaj broj u nicku.. nije ni cudo da nisam uspjela promjeniti.. 

Ja sutra idem na vuk vrhovac na ogtt i malo me nervoza hvata.. nitko nema lijepo iskustvo s time

29. Srpanj 2015. 11:10

Ljep dan svim okruglicama😁 hvala svima
    evo da se konacno javim,iskreno nisam bila bas raspolozena ovih dana za pisanje,tek sam jucer procitala sve sto ste pisale,stigla sam iz bolnce.Ne krvarim vise,napravili su mi sve pretrage,urinokulturu,krv,cervikalne briseve(zbog kojih sam bila posebno zabrinuta da li ce biti uredni,jer iih nisam radila) ali svi nalazi su uredni,bris saprofitna f. Tako da sam odahnula,na uvz i pregledu nisu nasli ld kuda dolazi ta krv,beba je dobro,cak je veca za tjedan i pol od termina. Tako da su me pustili kuci uz strogo mirovanje 😊 u svakom slucaju bilo je lakse mirovati u bolnici nego kuci😁 ali slusati moram,ne zelim jos sokova!
    Sonja8 hvala na podrsci☺
    Mrkvica cestiiitam 😀😀😀😀
    Svima koje su se prikljucile dobrodosle,i neka vam trudnoca protekne u miru i uzivanju
    Alegrazy i ja takodjer imam prob'ema sa zatvorom,jer sam od kad sam saznala da sam trudna prestala piti kavu,i muku mucim sa tim,donat,voce,suhe sljive,vode pijem i previse po 3 l.....sve sam probala ali nista dodje samo od sebe svako3-4-5dana,pa onda opet vjetrovi,...crijeva rade,...i tako u krug sad sam u bolnici jedva isla,em ne mozes kao covjek,em sam bila pod stresom da se ne napinjem da ne krvarim jace tako da sam hemroide zaradila,..... mislim da ako zagusti u ljekarnama imaju cepici za trudnice i djecu,pamozes probati to kao krajnju opciju ako nista ne pali....

Tyna24
    29. Srpanj 2015. 11:20

cure koje idete na OGTT, paaazite par dana prije kaj jedete... ništa slatko, izbjegavajte!
    ja sam se dan prije najela nutele, čokolade, bombona, pa nije čudo da mi je pokazalo da imam šečer. sad svaki dan mjerim i nikad mi nije prek 6, niti kad se najedem...
    onda bude vam sve u redu, 100%... meni nitko nije rekao nek pazim kaj jedem prije, a ja se sama toga nisam sjetila, nažalost...

29. Srpanj 2015. 11:22

JuicyFruit na ast,i alt ti moze utjecati i vecera koju si imala prije vadjena,gazirano,....takodjer i neki ljekovi,jer se sve filtrira kroz jetru,i jos veca kolicina krvi. A tvoje vrjednosti nisu jako puno iznad granice.
    U svakom slucaju dr zna najbolje,nemoj se samo previse nervirati

dillb
    29. Srpanj 2015. 11:36

baš mi je drago da se sa vašim bebicama sve ok i da se redovno javljaju. moj veliki dječak je aktivan i razigran. stalno se namještam kako njemu paše. 

već smo rekle da se nećemo zamarati sa viškom ili manjkom kila. to ionako nije važno u trudnoći. 

Sonja8
    29. Srpanj 2015. 12:37

Pozdrav svim okruglicama i malim bebicama 
    Drago mi je da su svi dobro, da su nalazi uredni, da svima trudnoća lijepo napreduje...da bebači rastu i da nas je sve više! 
    Pitanje jedno... Ne znam ako je koja osjetila nesto slično, ali jutros sam ispod desnog pazuha osjetila malu bol, pripala sam i nisam osjetila nikakvu kvržicu...samo bol na dodir. Ne mislim da je nesto ozbiljno, vjerujem da je sve ok, ali ako bude boljelo jos koji dan, ici cu kod dr. Je li se kojoj dogodilo nešto slično?

allegrazg
    29. Srpanj 2015. 12:59

pepita, ako te kaj tješi mene mama stalno gnjavi kak sam premalo dobila na kilazi, a da sam dobila više inda bi bilo pazi kaj jedeš, uvijek nešto uglavnom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.