Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    28. Srpanj 2015. 11:40

Dobar dan okruglice 
    JuicyFruit slazem se s dillb nemoj sam iscitavat niti 8c na google samo ces se uzrujat nepotrebno..pricekaj doktoricu da ti sve objasni...
    Cure jucer sam malo neplanirano puno hodala u japankama i kad sam dosla kuci stopla me bole za poluditi i jos uvijek nisu prestala jedva hodam..probala sam ih namakat u ledenoj vidi ali bas ne pomaze ima tko kakav savijet mozda?

Capi_3
    28. Srpanj 2015. 12:12

ej cure, ja vas redovito čitam, ali slabo pišem..
    bila sam na pregled u srijedu, i okrenula beba guzu, nije je dr mogla ni izmjerit ni vidit spol pa me poslala da se prošećem i vratim ali opet isto. zatim me naručila za petak i bila sam i u petak ali tvrdoglavo neko dijete :D idući pregled je za 3 tjedna pa ćemo vidjet. ali bitno je da je sve ok :D što se tiče kilaže brine me.. 21+2 a ja već dobila 6 kg.. a pazim da ne jedem peciva, fast food, sendvice i slicno.. pazim i s vocem i mlijekom jer sam cula i s njima treba bit na oprezu.. a neznam, vidjet ćemo...

da vas pitam, kako tocno kod vas izgleda micanje bebe? ja više neznam jel beba jesu li crijeva jel zeludac.. ali osjetim par puta dnevno oko pupka kao da se neko igra sa zrakom ili necim, cudno nesto..jel to to? :D

🙎🏼30 oligotheratozoospermija
    🙎‍♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
    2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
    2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
    4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
    10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
    ➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
    09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap

JuicyFruit
    28. Srpanj 2015. 13:25

Neću se nervirati  Čekam da vidim što će reći doktorica.

Ja sam u 22. tjednu i bebicu osjećam već 5 tjedana  i nema kod mene zabune! Sad se već vidi kako se trbuh miče, ne treba ni ruku staviti . Inače ovo mi je prva trudnoća i nisam očekivala da ću je osjetiti prije 18-20 tjedna, ali eto imala sam sreće!

• mamii
    28. Srpanj 2015. 14:03

mali misic ,tako je i meni bilo ,bebica u nekom svom cudnom polozaju da dokt nije mogla pregledat ,pa me okretala na bok i opet nista mali spava nece se pomaknut,neki tvrdoglavi od sada  pa mi rekla da popijem vode i to cijelu bocu i da hodam jedno 20-tak minuta i eto okrenuo se pa vidla da je musko i ostalo da se razvija kako treba...a sto se udarca tice tj osjeta,mene pocelo skakljat oko13-14tjedna,a kako mi prva beba pa nisam bila sigurna,pa pitala rekli da je to to,a sad evo u 21t i aktivan je skoro svaka dva sata
    nekad kazem kako me sutira bit ce nogometas 
    a sto se kg tice eto ja sam dobila samo 1.5 mene brinulo da je premalo,ali kile su nebitne vazno da je beba dobro,skinut ce se poslje poroda-mora!!

mamii

Mrkvica2
    28. Srpanj 2015. 16:13

Kod mene je kao i kod juicy fruit. Malenu bas konkretno osjetim, nema zabune.. nekako sam vec naucila razlikovati bebine pokrete koji su slabiji i crijeva. Cak sada vec razlikujem kada samo lupka a kada se okrece cijela.. to bude malo neugodno i cudno. 

Sto se tice kilaze ja sam sada 23+2 a na kilazi sam u plusu 6 kila, ali dobila sam samo cice i trbuh i malo su mi se bkovi rasirili.. 

U vezi stolice znam kako je.. mene je to grozno mucilo ali eto sada se malo normaliziralo.. meni pomaze piti puno tekucine.

allegrazg
    28. Srpanj 2015. 17:07

Mrkvica2, jel i tebe tako grčilo u crijevima? Baš neugodno, oštro čak i malo s te strane u leđima i struku. Valjda bude prošlo uskoro...
    Meni se isto sada već miče cijeli trbuh kad me curka lupi, ojačala je 

Mrkvica2
    28. Srpanj 2015. 17:29

Otkud mi sad ta dvojka u nicku? 

Allegra je.. jednom sam htjela ici doktoru vec uplasila se boli a kad ono popusti nakon odlaska na wc. Makar meni su vjetrovi uzasne bolive znali izazivati uff.. a taj osjecaj tezine zbog zatvora uzasno zivcira. Kao da jedes kamenje

allegrazg
    28. Srpanj 2015. 18:38

Mrkvice i mene iznenadila ta dvojka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.