možda si se prijavila na tuđi račun. hahaha
ja svoju bebicu osječam od 16. tjedna, i baš se skuži kad su crijeva a kad on lupka... nekak je drugačiji osječaj
ja hvala bogu nemam probleme s crijevima... možda zato jer jedem puno jabuka, paprike, rajčice,breskva?
probajte malo više unesti u prehranu voće i povrče... možda bude onda bolje
Tyna24 inace sam vrliki ljubitelj povrca i voca pa ga i sada jako puno jedem ali ne pomaze bas.. ali vidi se razlika kada npr jedem mesa puno onda je gore. Mineralna mi je postala obavezna pa me ona malo izvlaci..
Okruglice moje ja neznam kako vi ali ja kao da imam neku fazu kada sam pocela puno manje jesti.. malo me to plasi jer sam ocekivala da cu sada pojacati a ne smanjiti..
onda neznam... hmm.. možda bi oni bioactiv lgg jogurti pomogli ?
ja obrnuto... nisam normalna... najedem se, sjednem, i več gledam prema frižderu kaj budem dalje jela
Vecer okrugle moje.
Ja evo danas nekako nemam dovoljno snage. Cak nemam snage ni da spavam a kamoli nesto drugo.
Draga sto se tice zatvora... ako jedes voca i povrca dosta moralo bi se iskristalizirati. Za sve treba vremena. Probaj i s mlijecnim lgg-ovima. Mozda bude lakse.
Sto se tice papanja. Meni je muka kad ne jedem. Ujutro cim obavim dio posla moram nesto jesti kako bih prezivjela. Kad vec doručkujem gledam sto mi se jede za rucak hahaha
To mi je sasvim normalno. Jedino sto me cudi jest da ne jedem slatko. Uopce. Prije t sam tamanila. Sad 0.
Ja svoju bebu osjecam ponekad ali nista pretjerano. Bas se moram udubiti. Nisu to jos oni jaki udarci.
Nadam se da ste mi vi dobro.
Pepita nista ne javljas kako je bilo na pregledu?
Pozdrav okruglice moje, vidim da nisam jedina koji muči probava heh
Evo mene još uspavane odmah uključila klokanicu da vam se javim jer jučer nisam stigla.
Bila sam naručena u 17:45, a na kraju ušla gotovo u 19 sati, pa dok sam pričekala da se moj ginekolog odgleda u ogldalu ja sam nervozno čekala na onom stolu hehe..
Prvo mi je radio ginekološki pregled za koji je rekao da je uredan, i šta se tiče nalaza urinokulture također da je uredan s obzirom na trudnoću weeee.
Eee onda sam napoookon vidjela svoje maleno vrckavo sunce, imamo 540grama (stari 23tt+1d), mjere su sve savršene i sve je u ssavršenom redu i sa mamom i sa bebom, a meni srce kao veliko
šta se tiče spola izgleda da će kod mene zaista biti kinder suprise jer moj ginekolog ni jučer nije uspio vidjeti spol moje bebice jednostavno beba ne da hahah,a rekao je da je to krajnje vrijeme kad bi se još mogao vidjeti spol, jer će beba na sljedećem pregledu naravno biti još veća.. aliii nema veze glavno da je moja mrvica savršeno u redu za spol ćemo lako
u 4 tjedna ja sam dobila 2kg tako da smo sada u 23tt na +5kg od početka trudnoće
i da u petak moram ići raditi onaj OGGT nalaz i rekao mi je doktor da obavezno ponesem limun sa sobom hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita vidim da si i ti u nick dobila popratnu brojku kao jos neke cure. Ne znam sto se to pobrkalo na Klokanici.
Uglavnom cestitam na urednim nalazima i urina a najvise bebice.
Zar se stvarno ni sada beba nije htjela otkriti? Sram ju bilo Mozda se ipak pokaze na slijedecem pregledu.
Malo me zacudilo da si toliko cekala na pregled, vjerojatno nekoga mijenja jer su godisnji aktivni.
Ja imam pregled za 3 tjedna i iskreno se nadam da cu saznati spol jer me kcer doma izluduje
mama da i ja sam dobila brojčicu pored nicka hehe ma tko zna šta izvode..
Da da, moja bebica je očito odlučila iznenaditi mamu i tatu, vidjeti ćemo šta će biti na sljedećem pregledu,ali iskreno i ne očekujem više da ću saznati spol, tebe izluđuje dijete tim pitanjem, a mene svi oko mene hahaha a najbolja mi svekrva jučer pitala da li je normalno to što su joj nogice prekrižene mislim si ajme majko ova žena je rodila dvoje djece hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Vidim da i ja imam brojku.....sto se kilaze tice ja sam na plus 6 a mozda i vise posto je proslo 2 tjedna od pregleda
...pepita super, glavno da je sve ok, spol vec budes saznala, mozda je curka kad je tak sramezljiva
evo da i nas dvije vidimo kaj nam rade okruglice i njihove bebice jutros
kod mene isto nema greške kaj se pokreta tiče, nekad mi se cijeli trbuh zatrese kada udari
pepita, i moja ima stalno prekrižene nogice, uživa ženska dok još ima mjesta baš mi je drago da je sve super prošlo na pregledu, kaj se kila tiče ja sam dobila od početka trudnoće 2,5 kg
ovaj tjedan isto moram na ogtt, ali sam zbog pcos i prije trudnoće radila tu pretragu gdje su mi rekli da imam inzulinsku rezistenciju tak da pijem već duže neke tablete koje reguliraju inzulin. natašte mi je nalaz dobar i glukoza nakon dva sata, ali inzulin mi se podupla, pa me baš zanima kaj bu sada. inače mi je i na kks šećer dobar.
Sortiraj odgovore
Najstariji