Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JuicyFruit
    30. Srpanj 2015. 11:36

Do kad bi trebalo obaviti taj OGTT test? Ja odoh drugi tjedan na GO, a sljedeći termin na kojem bi mi mogao dati uputnicu za to mi je tek u 28. tjednu, jel to prekasno?

I pitanje u vezi termina, koji vam je službeno upisan kod doktora? Onaj prema zadnjom m ili prema prvom uzv? Jer meni nije nijedno od toga  ako gledam prema zadnjoj m onda je ovaj službeni 2,5 tjedana kasnije, a u odnosu na prvi uzv 10 dana kasnije. Nije mi jasno od kud im taj datum onda?

Pepita2109
    30. Srpanj 2015. 11:45

Mrkvica mene čeka sutra OGGT i nadam se da će i meni biti fino hahah meni je ginekolog čak rekao da ponesem limun hehe ja kupila 3 za svaki slučaj 
    Juicyfruit meni računa po uzv (odnosno po mjerama bebice) jer bi po zadnjoj M sada bila već u 30tt hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

JuicyFruit
    30. Srpanj 2015. 11:47

Po mjerama bebe na prvom uzv ili korigira nakon svakom pregleda?

JuicyFruit
    30. Srpanj 2015. 12:02

Aha, moram ga to pitati sljedeći put. On sam mi nikad nije rekao termin nego sam prošli put pitala sestru. Inače mi na sličici od uzv piše termin po trenutnim mjerama, ali baš s drugog uzv-a nemam jer je bila neka greška pa sam dobila mjere od cure koja je bila prije mene 

• mama@
    30. Srpanj 2015. 12:07

Juicyfruit meni se termin gleda prema mjerama sa prvog pregleda i uzv-a jer bi po zadnjoj M bila trudna ohoho .
    Na prvom pregledu utvrdeno koliko sam dugo trudna a na drugom potvrden termin. Od tada se drzimo samo toga datuma. Ne znam hoce li se stogod mijenjati al za sada je to to
    Dillb joj uopce mi se ne pije nista slatko. Bljak. Ako budem poslana na ogtt morat cu ponjeti nesto kiselo da lickam 

• mama@
    30. Srpanj 2015. 12:34

Odlicno aida. Onda smo iste 
    Kada ti je termin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.