Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    29. Srpanj 2015. 22:26

Ja se iskreno nadam da necu ni morati ici na to. Barem niti jednom nisam.

Mrkvica2
    29. Srpanj 2015. 22:47

Tyna citala sam kako izgleda ali ajde krv mi nikad nije bila problem samnom ce ici mama ili seka da nebudem sama pozto nekim zenama bude muka od te vode.. ja se nadam da meni nece jer onda moram ponavljati  nek mi bude fino kao i tebi hehe

Allegra to sam i ja razmisljala ali posto nisi na vv zasad nista.. tko zna mozda se negdje jos tako sretnemo  btw nemoj zaboraviti ne jesti nakon 23h..

Aida drago mi je da je ipak sve okej.. citala sam da se to nekada dogodi jer je u trudnoci to sve dole bolje prokrvljeno sada.. ili jednostavno malo usporite kako kaze mama 

Mama ja sam se isto nadala da necu morati ici.. na zalost mislim da to sada vec rutinski salju jer stvarno nemam nikakvih indikatora da me salje na ogtt.. niti tezina, niti proteina u urinu ma nista..

allegrazg
    30. Srpanj 2015. 08:20

Mrkvice,jesi ziva? ja prezivjela nekak tu slatkocu i sad cekam 9.55. da mi opet izvade.

allegrazg
    30. Srpanj 2015. 08:27

Tyna24, di si ti radila ogtt? Dom zdravlja ili?

Sonja8
    30. Srpanj 2015. 09:49

White, hvala :-)
    Jucer navečer sam si napisala  malu lopticu   To je zapravo malo ispod pazuha (tamo gdje dlakice završavaju)... Ne boli jako, ali osjećam... Pričekat cu do pon kako ce biti pa cu se naručiti kod Dr ako ne prodje.
    Mrkvica i allegrazg... Čekamo rezultate 
    Pozdrav svima 

Mrkvica2
    30. Srpanj 2015. 10:24

Eto mene sa ogtt-a moram se sloziti sa tynom meni ta voda bila fina  bila je lijepo hladna i imala mi je malo okus po limunu.. rekla mi zena tamo joj da nam oce sve to tako kao vi popiti heheh. Nalazi su sutra pa cemo vidjeti. Jedino je mala malo podivljala u trbuhu od tolko secera hehehe a sad pravac na cevape 

allegrazg
    30. Srpanj 2015. 10:32

i moja je imala tulum od te glukoze 

dillb
    30. Srpanj 2015. 10:42

meni je doktorica rekla da joj ne radim ogtt na dan kad ima pregled jer bebe podivljaju od šećera nakon toga pa ih ne može pregledati kako treba. he he he - baš tako kako vi pričate. 

mama, na žalost - ogtt je postala rutinska pretraga jer nekim trudnicama šećer zna podivljati u zadnjem tromjesečju. tako je bar meni moja doca objasnila. držim fige da ne moraš ni ovaj put..... 

mrkvica, i ja sam se iznenadila kad sam pila tu glukoznu vodu. zadnji put nije bila "aromatizirana" limunom pa je ovaj put bila podnošljivija. (joj... ćevapi.... mljac....) 

Mrkvica2
    30. Srpanj 2015. 11:33

Dillb mislim da je podnosljiva samo zato jer je bila bas jako hladna i limunasta.. jedino me malo pocela zgaravica od toga hvatati, inace ju nemam pa mislim da je bas od preslatkoga na prazan zeludac. Ima li koja mozda savjet kako ublaziti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.