Ja se iskreno nadam da necu ni morati ici na to. Barem niti jednom nisam.
Tyna citala sam kako izgleda ali ajde krv mi nikad nije bila problem samnom ce ici mama ili seka da nebudem sama pozto nekim zenama bude muka od te vode.. ja se nadam da meni nece jer onda moram ponavljati nek mi bude fino kao i tebi hehe
Allegra to sam i ja razmisljala ali posto nisi na vv zasad nista.. tko zna mozda se negdje jos tako sretnemo btw nemoj zaboraviti ne jesti nakon 23h..
Aida drago mi je da je ipak sve okej.. citala sam da se to nekada dogodi jer je u trudnoci to sve dole bolje prokrvljeno sada.. ili jednostavno malo usporite kako kaze mama
Mama ja sam se isto nadala da necu morati ici.. na zalost mislim da to sada vec rutinski salju jer stvarno nemam nikakvih indikatora da me salje na ogtt.. niti tezina, niti proteina u urinu ma nista..
Mrkvice,jesi ziva? ja prezivjela nekak tu slatkocu i sad cekam 9.55. da mi opet izvade.
White, hvala :-)
Jucer navečer sam si napisala malu lopticu To je zapravo malo ispod pazuha (tamo gdje dlakice završavaju)... Ne boli jako, ali osjećam... Pričekat cu do pon kako ce biti pa cu se naručiti kod Dr ako ne prodje.
Mrkvica i allegrazg... Čekamo rezultate
Pozdrav svima
Eto mene sa ogtt-a moram se sloziti sa tynom meni ta voda bila fina bila je lijepo hladna i imala mi je malo okus po limunu.. rekla mi zena tamo joj da nam oce sve to tako kao vi popiti heheh. Nalazi su sutra pa cemo vidjeti. Jedino je mala malo podivljala u trbuhu od tolko secera hehehe a sad pravac na cevape
meni je doktorica rekla da joj ne radim ogtt na dan kad ima pregled jer bebe podivljaju od šećera nakon toga pa ih ne može pregledati kako treba. he he he - baš tako kako vi pričate.
mama, na žalost - ogtt je postala rutinska pretraga jer nekim trudnicama šećer zna podivljati u zadnjem tromjesečju. tako je bar meni moja doca objasnila. držim fige da ne moraš ni ovaj put.....
mrkvica, i ja sam se iznenadila kad sam pila tu glukoznu vodu. zadnji put nije bila "aromatizirana" limunom pa je ovaj put bila podnošljivija. (joj... ćevapi.... mljac....)
Dillb mislim da je podnosljiva samo zato jer je bila bas jako hladna i limunasta.. jedino me malo pocela zgaravica od toga hvatati, inace ju nemam pa mislim da je bas od preslatkoga na prazan zeludac. Ima li koja mozda savjet kako ublaziti?
Sortiraj odgovore
Najstariji