Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    19. Listopad 2016. 12:10

Monza,
    Koji si sad tjedan T??
    Nadam se da ce sve biti ok s tobom i bebom, zna se javiti taj smeđi iscjedak, koji ne mora znaciti nista lose.
    Držim fige. Javiiii

• MonZa
    19. Listopad 2016. 13:31

pa od zadnje M ispada 7t no mislim da je manje kojih tjedan dana, znači rekla bi 6t... i ja se nadam da će sve biti dobro, sutra idem vaditi krv pa ćemo u petak vidjet i kakvi su mi hormoni štitnjače sad i dal je srčeko možda prokucalo. Hvala Mono1111, javim.

Family - where life begins and love never ends... <3

• ana232
    22. Listopad 2016. 19:30

cure molim vas za pomoć.obavili smo sve pretrage za MPO u petrovoj, svi nalazi su u redu i kad smo trebali dobiti lijekove dr je rekao da mi je TSH visok 3,34. Pila sa eutirox tri tjedna i spustio mi se na 0,33. da li je to dobro ili je sad prenisko. A prirodno nikako ne možemo.

mono1111
    22. Listopad 2016. 20:05

Ana,
    Na nalazu ti treba pisati referentne vrijednosti. Ako je u granicama normale, onda nije prenisko.
    Meni je tsh oko 0,9 i rekla mi je dr.da.je to super.

• ana232
    23. Listopad 2016. 12:40

doljnja granica referentne vrijednosti mi je 0,34. samo se nadam da neće odgodit postupak

mono1111
    23. Listopad 2016. 12:49

Ana,
    Vjerovatno ce ti smanjiti terapiju, ne znam od koliko piješ eutirox, od 25 ili 50??

mono1111
    24. Listopad 2016. 11:21

Ana,
    Onda znaci da jedan dan uneses duplo vecu dozu, cak 50 mg, vjerovatno trebas svaki dan piti samo 25.
    Tko ti je dao eutirox, endokrinolog??
    Odi kod njega s nalazima ili smanji na svoju ruku, nista se nece dogoditi.

• ana232
    25. Listopad 2016. 11:18

evo me, jučer smo bili u bolnici i dobili smo lijekove. Drr. je rekao da je tsh malo prenizak, ali da mi zbog toga neće odgađati postupak. Samo nek im se javim da mi smanje dozu.

• just_s
    27. Ožujak 2017. 23:22

Pozdrav cure..evo vidim da nitko nije pisao odavno..uglavnom htjela cuti vasa iskustva jer imam hipertireozu a planiram trudnocu. Sad sam na pola tablete dnevno, tsh t3 i t4 u granicama,prije terapije mi je tsh bio 0,27 a t3 i t4 uredni,kao i ft3 i ft4. Ginekolog mi kaze da mogu ici na trudnocu bez obzira na sadasnjih pola tablete dnevno,ali sam nekako u strahu s obzirom da sam imala missed ab prosle godine. Da li je neka od vas pod terapijom atirazola zatrudnila i jeste li imale kakvih problema u trudnoci? Hvala na odgovoru.... :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.