Zato jer endokrinolog mora prepisati odgovarajucu terapiju. Dr.opće prakse ti može pisati lijek na recept uz preporuku specijalista, u ovom slucaju endokrinologa.
Te tablete ti nisu opasne. Niti štetne. Mogu se uzimati i normalno u T. Mislim da se prehranom ne može nikako učiniti isti učinak kao i tablete.
Možda ims hrane koje smanjuju tsh, ali mislim da su ti tablete bolje. Tj.sugurno jesu
evo da se javim s novostima... Menstruaciju još nisam dobila, radila sam test u subotu i pokazale su se 2 crtice, za svaki slučaj sam napravila još jedan i na tom drugom su se isto pokazale 2 crtice tako da mislim da sam trudna, no dok dr. ne potvrdi još ne vjerujem... :) no želim vam svima 2 crtice ili plusiće ;) sretno!
Family - where life begins and love never ends... <3
evo javljam novosti. bila kod ginekologice, potvrdila je trudnoću :)no srce još ne kuca pa je rekla da ćemo pričekati još do petka, ako i tad ne prokuca čekamo sljedeći tjedan, nadam se da će već u petak prokucati, jer moguće da je bila kasna ovulacija pa da zato još nije prokucalo. isto imam i smeđi iscjedak već 4 dana pa mi je rekla da je moguće i da se plod ne razvija kak treba, no nadam se ipak da je sve u redu... :)
Family - where life begins and love never ends... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji