Hvala mono!
Zapravo, željezo mi je ok, al mi je feritin jaaaako nizak. Ima netko iskustva s tim?
Zašto se za štitnjaču mora ići endokrinologu, a ne kod doktora opće prakse? On ne može dati terapiju?
Ima neki način da se snizi TSH, a da nisu lijekovi?
Zato jer endokrinolog mora prepisati odgovarajucu terapiju. Dr.opće prakse ti može pisati lijek na recept uz preporuku specijalista, u ovom slucaju endokrinologa.
Te tablete ti nisu opasne. Niti štetne. Mogu se uzimati i normalno u T. Mislim da se prehranom ne može nikako učiniti isti učinak kao i tablete.
Možda ims hrane koje smanjuju tsh, ali mislim da su ti tablete bolje. Tj.sugurno jesu
Cure,
Mislim da bi ste si trebale provjeriti prolaktin uz tsh.
Naime, jedan može narušiti drugi, a reximo previsok prolaktin ometa implataciju pa teže dolazi do T, i zato M zna kasniti.
Ali čim je sve pod kontrolom, sve će biti ok.
Držim fige
hvala Mono1111 na korisnim savjetima. :)
Family - where life begins and love never ends... <3
evo da se javim s novostima... Menstruaciju još nisam dobila, radila sam test u subotu i pokazale su se 2 crtice, za svaki slučaj sam napravila još jedan i na tom drugom su se isto pokazale 2 crtice tako da mislim da sam trudna, no dok dr. ne potvrdi još ne vjerujem... :) no želim vam svima 2 crtice ili plusiće ;) sretno!
evo javljam novosti. bila kod ginekologice, potvrdila je trudnoću :)no srce još ne kuca pa je rekla da ćemo pričekati još do petka, ako i tad ne prokuca čekamo sljedeći tjedan, nadam se da će već u petak prokucati, jer moguće da je bila kasna ovulacija pa da zato još nije prokucalo. isto imam i smeđi iscjedak već 4 dana pa mi je rekla da je moguće i da se plod ne razvija kak treba, no nadam se ipak da je sve u redu... :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji