Drage zene,evo cisto informativno za sve vas koje imate problema sa reguliranjem hormona stitnjace,testirajte se na Gluten.Kod mene se je ustanovilo da je zbog alergije na gluten doslo i do problema sa hormonima.Da sam prije saznala,mozda bi cak i uspila sacuvat stitnjacu.
Hej cure, ne gubite nadu. U trenutku kad sam posumnjala na trudnocu bila sam jako iscrpljena i razdrazljiva. Posumnjala sam da nesto nije u redu sa stitnjacom. Tsh je iznosio 5,27 a i stvarno sam bila trudna. Moj ginekolog je poludio zasto nisam prvo napravila sve nalaze a onda isla na bebu. Svasta sam procitala i puno se iznervirala sta bi se sve moglo dogodit. Doktorica za stitnjacu je bila u cudu kako sam zatrudnila uopce.. ugl dobila sam terapiju Euthyroxa 25 i sad cekam sljedecu kontrolu.
Pokusajte ohladit glavu i maknit se od stresa bilo koje vrste.
Fluffy
uz sve dobre nalaze štitnjače i svega ostalog ipak nismo uspjeli...srce je prestalo kucat u 9. tjednu trudnoće i napravljena mi je kiretaža...šok.... doktori kažu da ne vide zdravstveni razlog tome nego da jednostavno se nekad to desi,rekli bi prirodna selekcija. neznam šta da kažem i mislim, još mi je sve to u magli i čini se kao san...
<3 Stella <3 23.07.2009.
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Draga Ines ajme ne mogu ti opisati koliko mi je žao mila, ma nitko ti ne može ni jednu tješnu riječ reći, znam ,
htjela bih ti samo skrenuti pozornost na genotipizacijski test na trombofiliju, da li je to možda uzrok .
Želim i svu sreću ovoga svijeta da ponovo što prije uspijete s bebicom mi da napokon bude sve uredu
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
hvala ti mirell . Patohistološki nalaz nije nam reko ništa posebno osim više sreće drugi put. Nađena nam je ureoplazma koju smo tretirali antibioticima i koja je mogla bit uzrok spontanog. Ove dan očekujem nalaze od antitijela na štitnjaču,imunoglobulina,KRAK-a i termin za ultrazvuk štitnjače. nekako sam prihvatila činjenicu da je to tako moralo bit,,,pokušavam ne razmišljat i ne razbijat glavu jer samo mi bude loše od svega. Ovaj test na trombofiliju nisam radila al pitat ću doktoricu i za to...
<3 Stella <3 23.07.2009.
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
ja imam usporeni rad štitnjače i na terapiji sam već dvije godine...doktorica rekla da ne smijem zatrudnjeti dok mi se hormoni ne dovedu u normalu...zatrudnjela sam od prve bez problema i sad sam u 6. mj trudnoće :) pratimo hormone svakih 4-6 tj i sve je u redu. :) naravno...uz svakodnevnu terapiju i dalje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji