Nastavi s pretragama, ali ne vidim zasto biste pauzurali s bebicom?? Svaki mjesec je bitan, ne slusaj nikoga, tako su mene obeshrabrivali i slali na vv, cak smo se prestali truditi par mjeseci, a onda sam odlucila ipak pokusavati prirodno bez obzira na male sanse i uspjeli smo! Tsh mi je takodjer bio 3.5
hvala na odgovoru
Agnese
Hej cure, ne gubite nadu. U trenutku kad sam posumnjala na trudnocu bila sam jako iscrpljena i razdrazljiva. Posumnjala sam da nesto nije u redu sa stitnjacom. Tsh je iznosio 5,27 a i stvarno sam bila trudna. Moj ginekolog je poludio zasto nisam prvo napravila sve nalaze a onda isla na bebu. Svasta sam procitala i puno se iznervirala sta bi se sve moglo dogodit. Doktorica za stitnjacu je bila u cudu kako sam zatrudnila uopce.. ugl dobila sam terapiju Euthyroxa 25 i sad cekam sljedecu kontrolu.
Pokusajte ohladit glavu i maknit se od stresa bilo koje vrste.
Fluffy
uz sve dobre nalaze štitnjače i svega ostalog ipak nismo uspjeli...srce je prestalo kucat u 9. tjednu trudnoće i napravljena mi je kiretaža...šok.... doktori kažu da ne vide zdravstveni razlog tome nego da jednostavno se nekad to desi,rekli bi prirodna selekcija. neznam šta da kažem i mislim, još mi je sve to u magli i čini se kao san...
<3 Stella <3 23.07.2009.
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
uz sve dobre nalaze štitnjače i svega ostalog ipak nismo uspjeli…srce je prestalo kucat u 9. tjednu trudnoće i napravljena mi je kiretaža…šok…. doktori kažu da ne vide zdravstveni razlog tome nego da jednostavno se nekad to desi,rekli bi prirodna selekcija. neznam šta da kažem i mislim, još mi je sve to u magli i čini se kao san…
A joj draga Ines,strasno mi je zao.Znam da nije nikakva utjeha,ali vjerojatno je tako trebalo bit iz samo bogu znanih razloga.Cim izbacis svu tugu iz sebe bit ce ti lakse krenit u nove pobjede.Zato samo hrabro i pozitivno krenut naprijed.
Draga Ines ajme ne mogu ti opisati koliko mi je žao mila, ma nitko ti ne može ni jednu tješnu riječ reći, znam ,
htjela bih ti samo skrenuti pozornost na genotipizacijski test na trombofiliju, da li je to možda uzrok .
Želim i svu sreću ovoga svijeta da ponovo što prije uspijete s bebicom mi da napokon bude sve uredu
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
hvala ti mirell . Patohistološki nalaz nije nam reko ništa posebno osim više sreće drugi put. Nađena nam je ureoplazma koju smo tretirali antibioticima i koja je mogla bit uzrok spontanog. Ove dan očekujem nalaze od antitijela na štitnjaču,imunoglobulina,KRAK-a i termin za ultrazvuk štitnjače. nekako sam prihvatila činjenicu da je to tako moralo bit,,,pokušavam ne razmišljat i ne razbijat glavu jer samo mi bude loše od svega. Ovaj test na trombofiliju nisam radila al pitat ću doktoricu i za to...
<3 Stella <3 23.07.2009.
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Draga Ines oprosti na ovolikom zakasnjenju sa odgovorom.Ja sam ti se bila na neko vrime iskljucila iz svega pa me nije ni bilo na klokanici.Evo sad sam napokon dobro,trudna nazalost jos nisam ali sam sretna da su mi se svi hormoni izbalansirali i to zahvaljujuci bezglutenskoj prehrani.Kaze doktor da je moguce da se stitnjaca razbolila zbog intolerancije na gluten.U svakom slucaju otkako sam ga izbacila iz prehrane ja se super osjecam ,pa sad uz bozju pomoc...Nadam se iskreno da si i ti dobro,da si se oporavila.
ja imam usporeni rad štitnjače i na terapiji sam već dvije godine...doktorica rekla da ne smijem zatrudnjeti dok mi se hormoni ne dovedu u normalu...zatrudnjela sam od prve bez problema i sad sam u 6. mj trudnoće :) pratimo hormone svakih 4-6 tj i sve je u redu. :) naravno...uz svakodnevnu terapiju i dalje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji