cure moje drage, da vam probudim malo nade.... pisala sam vam o mojim boljkama i sa stitnom i bez nje.... iiako sam ja ocekivala da ce se to oduziti i da ce potrajati pitajBogaKoliko, desilo se jedno malo cudo - positivan testic stitnu sam uspjela srediti da bude taman i sad cekamo prvi uz da vidimo da li je sve u redu
Poštovane majke i žene! Molim vas za pomoć! Imam 29 godina,već 2 godine pijem letrox 50. Štitnjača mi sporo radi. Redovito Vadim hormone i nalazi su mi super otkako trosim terapiju. Takoder redovito idem na kontrole u Zagreb. Zanima me dali ću moći zanest,pošto mi je većina ljudi rekla da nikad neću moći imat djete. Bila bi vam zahvalna kad bi mi odgovorile i javile se žene koje su bile ili su trenutno u ovakvoj situaciji. Hvala unaprijed
Poštovane majke i žene! Molim vas za pomoć! Imam 29 godina,već 2 godine pijem letrox 50. Štitnjača mi sporo radi. Redovito Vadim hormone i nalazi su mi super otkako trosim terapiju. Takoder redovito idem na kontrole u Zagreb. Zanima me dali ću moći zanest,pošto mi je većina ljudi rekla da nikad neću moći imat djete. Bila bi vam zahvalna kad bi mi odgovorile i javile se žene koje su bile ili su trenutno u ovakvoj situaciji. Hvala unaprijed
A sta ti doktor kaze za t? pusti to sto ti je dosta ljudi reklo da neces moci, selo prica puno kad je dan dugacak, a sve specijalist do specijalista....
ako imas samo problema sa stitnjacom i ako su ti nalazi u redu, ne vidim problem za T. ako prelistas malo starije postove, vidjeces da sam vec pisala o tomo hipotireoza, ako je ne tretiras, jeste problem za zanijeti, ali ako uzimas odgovarajucu terapiju, nebi trebala praviti neke velike probleme. za T je idealan TSH negdje izmedju 0.5 - 2, a i vecina zena se bolje osjeca ako je TSH nizi (referente vrijednosti idu u zavisnosti od labaratorije do 5).
kazes nalazi su super? onda u akciju i zelim ti ubrzo plusic!
a ako ne vjerujes mom ljijecnickom misljenju, evo ti primjer: uzimala sam Euthyrox 200 i evo nas u 11+ tt i za sada je sve u redu
javi se, tu smo na jedna drugu podrzimo
Sortiraj odgovore
Najstariji