cure moje drage, da vam probudim malo nade.... pisala sam vam o mojim boljkama i sa stitnom i bez nje.... iiako sam ja ocekivala da ce se to oduziti i da ce potrajati pitajBogaKoliko, desilo se jedno malo cudo - positivan testic stitnu sam uspjela srediti da bude taman i sad cekamo prvi uz da vidimo da li je sve u redu
Draga Schinin, cestitam ti od srca.Stvarno najbolji moguci pocetak nove godine. Zelim ti sretnu i zdravu trudnocu .
Draga Schinin, cestitam ti od srca.Stvarno najbolji moguci pocetak nove godine. Zelim ti sretnu i zdravu trudnocu .
Brac ibozavamo ga
san mm je da ima kucicu u Splitskoj
i to bas u Splitskoj - svi bjeze u Supetar, Bol, al on bi Splitsku - hoce i slijedeci odmor tamo da ide
prosli smo Brac uzduz i poprijeko, a on je nasem Kruemelchen vec pricao da ce tamo na kupanje (iako Kruemelchen jos nema ni sve organe....)
Ajme super, Splitska je stvarno lipo malo misto. Ma ne sta sam sa Braca,ali svako misto na Bracu je posebno.Ja sam iz Supetra.
Poštovane majke i žene! Molim vas za pomoć! Imam 29 godina,već 2 godine pijem letrox 50. Štitnjača mi sporo radi. Redovito Vadim hormone i nalazi su mi super otkako trosim terapiju. Takoder redovito idem na kontrole u Zagreb. Zanima me dali ću moći zanest,pošto mi je većina ljudi rekla da nikad neću moći imat djete. Bila bi vam zahvalna kad bi mi odgovorile i javile se žene koje su bile ili su trenutno u ovakvoj situaciji. Hvala unaprijed
Poštovane majke i žene! Molim vas za pomoć! Imam 29 godina,već 2 godine pijem letrox 50. Štitnjača mi sporo radi. Redovito Vadim hormone i nalazi su mi super otkako trosim terapiju. Takoder redovito idem na kontrole u Zagreb. Zanima me dali ću moći zanest,pošto mi je većina ljudi rekla da nikad neću moći imat djete. Bila bi vam zahvalna kad bi mi odgovorile i javile se žene koje su bile ili su trenutno u ovakvoj situaciji. Hvala unaprijed
A sta ti doktor kaze za t? pusti to sto ti je dosta ljudi reklo da neces moci, selo prica puno kad je dan dugacak, a sve specijalist do specijalista....
ako imas samo problema sa stitnjacom i ako su ti nalazi u redu, ne vidim problem za T. ako prelistas malo starije postove, vidjeces da sam vec pisala o tomo hipotireoza, ako je ne tretiras, jeste problem za zanijeti, ali ako uzimas odgovarajucu terapiju, nebi trebala praviti neke velike probleme. za T je idealan TSH negdje izmedju 0.5 - 2, a i vecina zena se bolje osjeca ako je TSH nizi (referente vrijednosti idu u zavisnosti od labaratorije do 5).
kazes nalazi su super? onda u akciju i zelim ti ubrzo plusic!
a ako ne vjerujes mom ljijecnickom misljenju, evo ti primjer: uzimala sam Euthyrox 200 i evo nas u 11+ tt i za sada je sve u redu
javi se, tu smo na jedna drugu podrzimo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji