Zanimaju me iskustva sa problematičnom štitnjačom, pa da oživimo temu.
Kod mene je usporen rad,i imala sam loš (visok)TSH nedavno, pa sam počela uzimati terapiju Eutirox 150. Nakon 2 mj. sam opet vadila krv i TSH je bio na normalnoj razini 2,170 mIU/L. Znači doktor mi je rekao da mora biti najviše 2,70 mIU/L.Kako je kod vas?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Bejbe, ja sam imala hipertireozu, sad imam Hashimoto i par čvorica koji su srecom dobrocudni. Endokrinolog mi je prije par mjeseci rekao da za zacece to ne smeta dokle god su hormoni u granicama normale. Posebno TSH koji bi trebao biti do 2,5. Iako znam i cure koje su zatrudnjele sa TSH vecim od 2,5. Tako da ne brini previše, i sretno! 😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Bejbe, ja sam imala hipertireozu, sad imam Hashimoto i par čvorica koji su srecom dobrocudni. Endokrinolog mi je prije par mjeseci rekao da za zacece to ne smeta dokle god su hormoni u granicama normale. Posebno TSH koji bi trebao biti do 2,5. Iako znam i cure koje su zatrudnjele sa TSH vecim od 2,5. Tako da ne brini previše, i sretno! 😊
Je,ali trebaju se hormoni i pregledati redovno. Jer je to osjetljivo područje.
Meni se desilo u cijelom ovom đumbusu oko korone da hormone nisam gledala neko vrijeme, doktor me nije napomenio i onda loš nalaz.
Sad pazim, neću zaboravit na to.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore