Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • znatizeljna1
    08. Siječanj 2020. 18:09

Dame drage, imala sam problem sa stitnjacom, nalaz mi je bio 7, jutros sam vadila sada je tsh 0.97 planiram trudnocu, dali je to u redu ili je prenisko? Jos pijem tablete, dali da prestane ili? 

bejbe2018
    18. Prosinac 2021. 11:39

Zanimaju me iskustva sa problematičnom štitnjačom, pa da oživimo temu.
    Kod mene je usporen rad,i imala sam loš (visok)TSH nedavno, pa sam počela uzimati terapiju Eutirox 150. Nakon 2 mj. sam opet vadila krv i TSH je bio na normalnoj razini 2,170 mIU/L. Znači doktor mi je rekao da mora biti najviše 2,70 mIU/L.Kako je kod vas?

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Kamilica ♡
    18. Prosinac 2021. 12:55

Bejbe, ja sam imala hipertireozu, sad imam Hashimoto i par čvorica koji su srecom dobrocudni. Endokrinolog mi je prije par mjeseci rekao da za zacece to ne smeta dokle god su hormoni u granicama normale. Posebno TSH koji bi trebao biti do 2,5. Iako znam i cure koje su zatrudnjele sa TSH vecim od 2,5. Tako da ne brini previše, i sretno! 😊

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

bejbe2018
    19. Prosinac 2021. 09:35

Kamilica ♡

Bejbe, ja sam imala hipertireozu, sad imam Hashimoto i par čvorica koji su srecom dobrocudni. Endokrinolog mi je prije par mjeseci rekao da za zacece to ne smeta dokle god su hormoni u granicama normale. Posebno TSH koji bi trebao biti do 2,5. Iako znam i cure koje su zatrudnjele sa TSH vecim od 2,5. Tako da ne brini previše, i sretno! 😊

Je,ali trebaju se hormoni i pregledati redovno. Jer je to osjetljivo područje. 
    Meni se desilo u cijelom ovom đumbusu oko korone da hormone nisam gledala neko vrijeme, doktor me nije napomenio i onda loš nalaz.
    Sad pazim, neću zaboravit na to.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Tratinčica87
    18. Siječanj 2022. 20:22

Pozdrav drage moje.Da li neko ima iskustva sa letrox tabletama da mi kaze nesto vise o njima i da li je moguce da mi zbog tih tableta menstruacija kasni 16 dana? Unaprijed hvala

Tratinčica87

BlairWaldorf
    18. Siječanj 2022. 22:36

Kako je to sve individualno. Meni nakon korone nikad bolji nalaz 😬🙈 ne pijem terapiju ,ali sam u kontroli zbog povremeno nižeg tsh. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.