Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marićka
    23. Veljača 2022. 10:02

Jutro žene! 🙋‍♀️

Ja sam na 3/4 dpo, bazalna raste lijepo čini mi se https://ibb.co/jrv1T1M

Keysi možeš me staviti za (ne) dobiti 05.03. 😊

Malo sam se pogubila, jer sam usputno čitala, vidim da ima novih cura 💌 i zaista vam želim da se što manje tu zadržite!
    Jedna cura je bila pisala o presingu... točno znam kako je to... mene su random ljudi počeli ispitivati o tome što čekamo, jer je negdje očito zapisano da poslije svadbe u roku od mjesec dana moraš ostati trudna. I stvarno mi dođe da iskreno odgovorim: radimo na tome, ali ne ide - pa nek im bude neugodno što zabadaju nos 😑

tealitas
    23. Veljača 2022. 10:07

Dobro jutro cure od još jedne Ribice koja ubrzo ima rođendan 🥰🥰🥰
    Ubi me ova nesanica već dva dana ne mogu zaspati do skoro nekih 3 ujutro. 😩 a onda bi ujutro spavala kao luda. 
    Cice su i dalje bolne , bradavice extra osjetljive, i kao da mi malo se napuhale (btw cica inače nemam , ravna sam , imam dve trešnje 🤣).

Deic17
    23. Veljača 2022. 10:23

https://ibb.co/vxwN3gk 
    Evo moje lh trakice, ali ne vidim jos sluuuz 

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Mareeeee3112
    23. Veljača 2022. 10:51

Test ću radit 29 dan ciklusa ukoliko bazalna ne padne ranije 🥴 sretno cure u samo mirno bez stresa 😘

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    23. Veljača 2022. 10:56

Koko3112

Test ću radit 29 dan ciklusa ukoliko bazalna ne padne ranije 🥴 sretno cure u samo mirno bez stresa 😘

ja ču probat u petak pa šta bude. Ali ako je Pms ovo je najčudniji Pms do sada. Kako si ti? ima što novo od simptomića ili samo bazalna za sada?

tealitas
    23. Veljača 2022. 11:02

Maricka

Jedna cura je bila pisala o presingu… točno znam kako je to… mene su random ljudi počeli ispitivati o tome što čekamo, jer je negdje očito zapisano da poslije svadbe u roku od mjesec dana moraš ostati trudna. I stvarno mi dođe da iskreno odgovorim: radimo na tome, ali ne ide - pa nek im bude neugodno što zabadaju nos 😑

Taj presing i guranje nosa di mu nije mijesto sam odavno skresala, i nemam više ni ja pardona odbrusit. A zašto nećeš na drugo, pa mala če ti ostat sama, pa sada ti je vrijeme, pa ovo pa ono.... I ne nisam bila spremna , moje dijete se rodilo i nakon 15- dana smo prvi put završili u bolnici , nakon toga stalno do njene 4. godine , ja sam tek prije 2 godine počela mirnije spavati. I da sada sam spremna , ali ni sada ne valja -znaš pa velika razlika je , znaš pa sada sve ispočeta....
    Ljudi ce uvijek gurati nos di mu nije mjesto!

• avama
    23. Veljača 2022. 11:23

Pozdrav, evo i mene na ovoj temi. Da se predstavim: 40 g je tu, iza sebe imam trudnoću 2016. Za koju mi je trebalo par mj.(Dijete je nažalost obolilo od leukemije i izgubilo bitku 2018). E onda nam je trebalo skoro 2 god (jedan spontani,išli i na IVF, ali nije uspijelo, na kraju sam ostala prirodno trudna). Sada će bebac godinu dana. Pošto sam rodila na carski (i1.i2.put), dr je dala odobrenje da možemo pokušati ponovno. Probati ću lh tražite pa šta bude. Veselim se da se družimo,  a isto tako a svima želim  da što prije odemo na teme trudnoća!

Ella..
    23. Veljača 2022. 11:27

tealitas

Maricka

Jedna cura je bila pisala o presingu… točno znam kako je to… mene su random ljudi počeli ispitivati o tome što čekamo, jer je negdje očito zapisano da poslije svadbe u roku od mjesec dana moraš ostati trudna. I stvarno mi dođe da iskreno odgovorim: radimo na tome, ali ne ide - pa nek im bude neugodno što zabadaju nos 😑

Taj presing i guranje nosa di mu nije mijesto sam odavno skresala, i nemam više ni ja pardona odbrusit. A zašto nećeš na drugo, pa mala če ti ostat sama, pa sada ti je vrijeme, pa ovo pa ono…. I ne nisam bila spremna , moje dijete se rodilo i nakon 15- dana smo prvi put završili u bolnici , nakon toga stalno do njene 4. godine , ja sam tek prije 2 godine počela mirnije spavati. I da sada sam spremna , ali ni sada ne valja -znaš pa velika razlika je , znaš pa sada sve ispočeta….
    Ljudi ce uvijek gurati nos di mu nije mjesto!

Stvar je u tome što ljudi ne shvaćaju težinu tog pitanja. Možda sam nekad prije i sama postavljala to pitanje nekome, no sada tek shvaćam koliko to loše zvuči,  jer nikada ne znaš tko se s čim bori.. 
    Nažalost to je tako, kad se vjenčaš pitanja Kad će beba, rodiš prvo onda slijede pitanja Kad ćete na drugo, pa kad radiš treće, četvrto onda kreću komentari Koliko su oni to naredali djece, jel misle stati itd. To treba sve ignorirati i po kratkom postupku.. 😁

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Lion32
    23. Veljača 2022. 11:28

avama

Pozdrav, evo i mene na ovoj temi. Da se predstavim: 40 g je tu, iza sebe imam trudnoću 2016. Za koju mi je trebalo par mj.(Dijete je nažalost obolilo od leukemije i izgubilo bitku 2018). E onda nam je trebalo skoro 2 god (jedan spontani,išli i na IVF, ali nije uspijelo, na kraju sam ostala prirodno trudna). Sada će bebac godinu dana. Pošto sam rodila na carski (i1.i2.put), dr je dala odobrenje da možemo pokušati ponovno. Probati ću lh tražite pa šta bude. Veselim se da se družimo, a isto tako a svima želim da što prije odemo na teme trudnoća!

Dobrodošla 😍 naježila sam se od tvoje priče 😔
    Nadam se da ćeš uskoro ugledat plusic i ici na ljepse teme😍

Mareeeee3112
    23. Veljača 2022. 11:29

tealitas

Koko3112

ja ču probat u petak pa šta bude. Ali ako je Pms ovo je najčudniji Pms do sada. Kako si ti? ima što novo od simptomića ili samo bazalna za sada?

Nemam nikakvih simptoma sve otišlo 🤣čak sam i kavu danas pila najnormalnije....tu I tamo pikanje  u jajnicima i oko  pupka i ujutro me želudac  bolio  ali to pripisujem čevapima  s lukom od jucer😂jer ko jede cevape bez luka 😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.