Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bellanaa
    23. Veljača 2022. 17:59

Koko3112

Žene moje meni tako nije dobro …glava me danas ubija …. zavrtilo mi se 2 puta jako sw lose osjecam ili ću procuriti ili je migrena … znam samo da se idem otusirat I lec …jer sam off

Meni jučer bilo tako..danas nista osim kojeg grča u maternici koji tjera suze na oči 🤔

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• bellanaa
    23. Veljača 2022. 18:16

Kejsy  ❄️ ☃️

bellanaa Pa fin si ti dpo mogli bi to biti i simptomi da vjestica nece doci 🤞🍀

Maricka bazalna je sjajna samo nek tako nastavi 🤞🍀

tealitas ma vidim ja da ce biti dosta plusica uskoro, sretno sa testicem 🥰🤞🍀. A sto se tice ljudi ma to sve treba zanemariti, neka svako svoj zivot zivi onako kako on odluci da je najbolje za njega. Ja sam bukvalno sve ljude koji su tako gurali nos gde im nije mjesto, eliminisala iz zivota. Da istina, ostala sa malo bliskih ljudi, ali isplatilo se, osjecam se super, nema vise emotivnih vampira i tad sam uspjela rjesiti se anksioznosti i napada panike, tek kad sam svima rekla sta im ide, i otkacila pola sebicnjaka iz zivota i super mi je. Nikad nisam pozalila, ni ti cu. E ta temperatura 37.3 je sasvim ok (to i nije povisena temperatura) tako da ne brini

Deic17 uradi danas nekad kasnije jos jednu trakicu pa uporedi i slikaj da virnemo. 🥰

Koko3112 ahahaha sta rece, bez stresa? Pa ja dok docekam tvoj testic i ma da se ziva pojedem nekako vjerujem da ce biti dvije fine crtice 🤞🍀 Hhihihi cevapi bez luka nisu cevapi.. Nemam pojma kakvo je vreme kod tebe, kod mene je evo juce 4 godisnja doba u jednom danu, jutros prvo zima, pa proljece, i meni se slosilo bilo bas bas 2 puta, i mucnina me od tad drzi uzas jedan.

avama dobro nam dosla i zelim ti da sto prije odes na trudnicke teme. Ratuzi me tvoja prica bas. Samo nastavi tako hrabro.
    Pisi kad (ne) ocekujes menstruaciju da te stavim na listu sa nama. Pa se ndam da uskoro bude plusic pored tvog imena. Sretno sa ovulacijom! Da li si pokusavala pratiti sa LH trakicama?

Iz tvojih usta u božje uši 🙏🙏🙏🙏 

@tealitas veliki zagrljaj za Pulu, studirala sam tamo ♥️

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Mareeeee3112
    23. Veljača 2022. 18:53

Kejsy  ❄️ ☃️

Moja bazalna nece da poraste i tacka.. https://ibb.co/xCM5jdY jest da je meni obicno 36.7 najvislja, sad je vec par dana 36.8, ali nekako ne mirise mi ovo da ce bit plusic.. Mislim pored upale i onako sanse nikave, ali nemam pojma sta je ludoj glavi, valjda sto eto tako malo malo mi naleti nesto bas neuobicajeno.. Nalaz progesterona sutra 🤞🍀 nadam se da bude dobar. Smuckali mi druge vaginalete, cefaleksin za svaki slucaj, nije htjela da rizikuje, da nastavim sa onim, pa tako da, valjda sad bude ok.. pa da izguram terapiju do kraja i da ako ne bude plusic, krenem raditi pretrage, resim se polipa i onda u akciju🤞🍀

Keysi držim svejedno fige...😊♥️...evo ja sad malo ubila oko ... isto strepim da bazalna ne padne... nemam menstrualne bolove iako ih već znam inače dobit 5 dana ranije ...sad imam samo neku slabljinu u zelucu i tu i tamo bolove u jajnicima ... no sve se to može okrenuti u jednoj noći...lice mi je oprištavilo dobila 6 većih pristica  iako je to kod mene stvarno rijetkost  da to imam zapravo se ne sjećam kad sam zadnji put takve pristice dobila😂... i cijeli dan neka kiselina u ustima ... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• LaVi
    23. Veljača 2022. 19:19

Pozdrav curke!
    Kejsy mene možeš maknuti sa liste

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• Lion32
    23. Veljača 2022. 19:48

Keysi obozavam tvoje opsirne odgovore,  draže mi je pitat tebe nego doktora😃🥰🥰

Mareeeee3112
    23. Veljača 2022. 19:59

Kejsy  ❄️ ☃️

Koko3112

Kejsy ❄️ ☃️

Moja bazalna nece da poraste i tacka.. https://ibb.co/xCM5jdY jest da je meni obicno 36.7 najvislja, sad je vec par dana 36.8, ali nekako ne mirise mi ovo da ce bit plusic.. Mislim pored upale i onako sanse nikave, ali nemam pojma sta je ludoj glavi, valjda sto eto tako malo malo mi naleti nesto bas neuobicajeno.. Nalaz progesterona sutra 🤞🍀 nadam se da bude dobar. Smuckali mi druge vaginalete, cefaleksin za svaki slucaj, nije htjela da rizikuje, da nastavim sa onim, pa tako da, valjda sad bude ok.. pa da izguram terapiju do kraja i da ako ne bude plusic, krenem raditi pretrage, resim se polipa i onda u akciju🤞🍀

Keysi držim svejedno fige…😊♥️…evo ja sad malo ubila oko … isto strepim da bazalna ne padne… nemam menstrualne bolove iako ih već znam inače dobit 5 dana ranije …sad imam samo neku slabljinu u zelucu i tu i tamo bolove u jajnicima … no sve se to može okrenuti u jednoj noći…lice mi je oprištavilo dobila 6 većih pristica iako je to kod mene stvarno rijetkost da to imam zapravo se ne sjećam kad sam zadnji put takve pristice dobila😂… i cijeli dan neka kiselina u ustima …

Uradi testic ujutru https://i.giphy.com/media/I1nwVpCaB4k36/giphy.webp

Ukoliko bazalna ne padne radit ću ga u petak 😆 nebi htjela prije jer nemam onaj osjetljivi već od 25 mlu nadalje .... ugl javim ti sve😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Deic17
    23. Veljača 2022. 20:32

Cureee mojee!!! Meni danaas sve ide od rukeeee! Polozila sam ispit kod najstrozeg profesora na usmenooom i bila sam jaaaakoo nervozna, zbog toga sto ne vidim sluz i tako tooo...nakon sto sam polozilaa, toliko me poceo boliti desni jajnik, a gibic mi je rekao da ce desni ovulirati ovaj mjesec...nakon toga, dragi mi je predlozio da odemo u restoran na veceru, jer sam ocistila zimski semestar...i mogu Vam reci, da me je nekoliko puta zabolio jajnik, valjda proces izlaska jajasca...i sada sam doslaa kuci, kad vidim sluz koo bjelanjak, bogaaat i rastezljiv poput lastisaaaa...preesretnaa sam!! Rekla sam dragom da se odmori od vecere i krecemoo u akcijuuu!! Nadam se da ste mi i Vi dobrooo 🤗🤗🤗❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Ella..
    23. Veljača 2022. 21:20

Kejsy  ❄️ ☃️

Ella..29.. slazem se samo ignorisati i svako svoj mir.. Kad ti testic radis? Imas simptoma kakvih? 🤞🍀

BlairWaldorf moja prva je bila samo mrvicu obilnija nego obicno, a druga je bila bas obilnija sa ugruscima, i ako se pre toga sve ocistilo i beta pala, ali eto prva nista skoro normalna, a tek druga izgledala kao sto je trebala prva.. Pa sad.. ko zna

Kamilica stvarno zanimljiv datum u kombinaciji sa godinom. Moja tetka (sestra od mame) je rodila blizance na 08.03. samo su 10-ak godina stariji od tebe. I ja sjajno pamtim datume, i lica, ali imena… ma katastrofa.. to bas slabo pamtim. Aaahahaha ja svom muzu kakzem kad da zove svog tatu i cestita mu rodjendan. A to mi je ludilo, jedva je zapamtio moj rodjendan, ali svom ocu jos nije, ali srecom bar bratu se rodjendana sjeti u glavnom, nekad ja malo poguram ahahahah. Bas cudno.. a pamti datume storiskih dogadjaja razno raznih sjajano. Pa bas dodje smjesno.

Siri koliki je vodeci folikul? Ono cisto da probamo skontati kad bi od prilike mogla biti ovulacija. Pa znas kako, ako ti je bez trakica veca opustencija, ma samo uzivajte. Nekad su jednostvno tako vece sanse 🤞🍀. Nalaz moj bude sutra gotov radila preko zdravstvenog.

Kejsy,  kod tebe me fascinira što uvijek misliš na svaki od nas i pamtiš većinu toga što je koja napisala 😊
    Pa evo suzdržavam se da ne radim test u skorije vrijeme, iako sam jučer bila u nabavci 😅
    Pričekati ću još malo, dobro je što simptome pmsa nemam nikakve, inače mi simptomi krenu bar 10 dana prije , a sada ništa..  tako da još ima nade 😊😊

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    23. Veljača 2022. 21:22

Deic17

Cureee mojee!!! Meni danaas sve ide od rukeeee! Polozila sam ispit kod najstrozeg profesora na usmenooom i bila sam jaaaakoo nervozna, zbog toga sto ne vidim sluz i tako tooo…nakon sto sam polozilaa, toliko me poceo boliti desni jajnik, a gibic mi je rekao da ce desni ovulirati ovaj mjesec…nakon toga, dragi mi je predlozio da odemo u restoran na veceru, jer sam ocistila zimski semestar…i mogu Vam reci, da me je nekoliko puta zabolio jajnik, valjda proces izlaska jajasca…i sada sam doslaa kuci, kad vidim sluz koo bjelanjak, bogaaat i rastezljiv poput lastisaaaa…preesretnaa sam!! Rekla sam dragom da se odmori od vecere i krecemoo u akcijuuu!! Nadam se da ste mi i Vi dobrooo 🤗🤗🤗❤

Joooj baš mi je drago zbog tebe !! Danas je očito tvoj dan, iskoristi ga do kraja i neka bude sa srećom 😊🤗🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

kokii2219
    23. Veljača 2022. 21:40

Kako ste dame moje? Jeste me zaboravileeee?😂
    Ja vas nisam samo sam preeeumorna oko pospremanja stvari, pakovanja, pranja, posla..
    Mengu jos nisam dobila 6. Dan kasnjenja, po kalendaru 7.
    Grudi, bradavice ma bole ubijaju, ono svaki dan isti intenzitet.. i umor naravno, samo bih spavala po cijeli dan i svađala se sa svima evo vec 15 dana tako😐😂.
    Od ostalog, iscjedak neki vodenkast rastezljiv, bijelo zuckast. Samo curne ja pomislum da sam dobila i grci me stomak, odem u wc ono nista samo bijelo hahah...
    Nemam kad ni test uraditi, kako se selimo i to, nemam se kad ni javiti nadam se da mi ne zamjerite🤞🏻. Ne stignem vas ni popratiti, vidjela sam novih sekica, bazalnih, ovulacija itd a zelim vam svima srecuuuu kao i sebi.❤ ja vas izvjestavam ako Bog da cim prije, muz mi ne da da bacam pare na test a ja bih da ga iznenadim ako nesto bude, mada ce tako i biti😅. Citam vas opet ujutro sad idem da se zakucam ko klada ❤

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.