Ni ja isto jedno uzela canwsten nego zelim još nešto rec ja vam mjerim vaginalna temperaturu i navečer poslije mirovanja nekih 2h ...zašto? Zato jer kad trebam dobit I ako padne navecer past će i ujutro to sam skuzila kod sebe .... tj znaju biti iste temperature ili slične ugl ak padne navečer 100000 posto ću dobit drugi dan mengu ili tokom dana ili za 1 dan.... tako da držim si fige da ne pada
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kejsy, nešto neće da mi pošalje pa moram ovako..
Hvala puno, nadam se da ćemo sve kolektivno otići na trudnicke teme i tamo nastaviti pisati 🤗
Obzirom da su mi ciklusi duži nego je to normalno , prosjek 40ak dana, ispada da bih trebala dobiti kroz koji dan no ja uvijek računam mjesec dana od posljednje M, tako da po tome ispada da sam trebala dobiti 20.2., napiši tako pa lako prepravis ako dođe M ( a nadam se da neće).
Što se LH trakica tiče, napravila sam 2 ovaj mj i čini mi se da sam uhvatila nešto no svakako sam gledala da naručim pa ću pratiti svaki dan da znam na čemu sam :)
Sretno nam bilo svima 🤗🤗🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
KEJS- meni je nevjerovatno sve sta si prosla, sve ide s nekim razlogom,tako i ovo s tobom... vjerujem koliko god si pomisljala na sve to barem imas dijete..i normalno je da zelis jos jedno dijete ( ILI dva :P ) jesi razmisljala u umjetnoj oplodnji? na to samo velim razmisljala :) moja prijateljica ima 44 godine, ima sina 20 godina i ima i curicu 3 godine, godine nisu razlog da zasto ne bi imala dijete, ako to zelis i naumis,imat ces! :D
SIRI- svakako javi kako je proslo! :) izvadi i nalaze!
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ovo sam našla a ja takvo imam tipa i kad sam na poslu pa kroz par h odem na wc i vidim ili posebno ujutro
*Već na početku trudnoće možda ćete osjetiti više mokroće u donjem rublju nego inače. Na dnu ili preko noći možete primijetiti veću količinu suhog bjelkasto-žutog pražnjenja na donjem rublju
Točno tako imam skroz suho da tipa kad imam sive gaćice ono mi je ko da je netko pofarbao bijelom i to se osuši i tad se onako trusi
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Keysi na ovo sam naišla sada i meni je to prvi puta da nakon 7 dana od ovulacije ili 8 imam bolove u leđima i zuti iscjedak pa sam naletila na...
Ako se žuti iscjedak pojavi 5-8 dana prije početka menstruacije, ovo je možda jedan od prvih znakova trudnoće, da biste pojasnili svoje stanje, možete provesti test.
Grudi me ne bole samo bradavice osjetljive.... tu i tamo bol u jajnicima ....
Ugl cure nestrpljiva sam ovaj mj nismo uopće "napadali" i pokrivali jer sam bila bolesna i imali smo odnose onako iz ljubavi a ne ono ajmo pokrivat😂😂😂😂znate na šta mislim i tako bi bila sretna da sam uspjela
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kejsy mi nažalost ovaj mjesec i drugi ne pokrivamo, čekam prvu pravu vješticu pa onda pretrage. Sad testiram trakice, čisto da znam a mi odgovaraju ili ne. ☺️
Kakva situacija kod tebe, bila ovulacija?ju je potvrdila doktorica na ultrazvuku?
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Keysi na ovo sam naišla sada i meni je to prvi puta da nakon 7 dana od ovulacije ili 8 imam bolove u leđima i zuti iscjedak pa sam naletila na…
Ako se žuti iscjedak pojavi 5-8 dana prije početka menstruacije, ovo je možda jedan od prvih znakova trudnoće, da biste pojasnili svoje stanje, možete provesti test.
Grudi me ne bole samo bradavice osjetljive…. tu i tamo bol u jajnicima ….
Ugl cure nestrpljiva sam ovaj mj nismo uopće "napadali" i pokrivali jer sam bila bolesna i imali smo odnose onako iz ljubavi a ne ono ajmo pokrivat😂😂😂😂znate na šta mislim i tako bi bila sretna da sam uspjela
Ja se nadam da jesi, imas ti super simptoma, samo eto cekamo testic aahahaahah… kao sto rekoh.. a ja nestrpljiva..
Hahahah i znaš šta kad ono nakraju opet bude ništa.... simptomi sa svih strana psiha čini čuda🤣🤣🤣 a tek ja nestrpljiva.... a Čekaj malo koja ti je danas bazalna temperatura? 36.8 ako sam dobri vidjela jel to najviša drugi dio ciklusa ako je to je onda ok ...sad su bitna ova 3 dana
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Čim si napisala da si se najela ko prase, sjetila sam se. A gle ne znaci da nije bilo ovulacije, ali najbitnije da sad rjesis upalu, izvadis progesteron pa cekate sljedeci ciklus. Kolko dana nakon ovulacije je potrebno vaditi progesteron, pise da na 21 dan ciklusa ali ako su nam ciklusi duzi onda nije to 21 dan?
Bas sam sad piskila drugu trakicu i crta odma iskocila, a i osjecam bockanje na desnoj strani. Bar nesto dobro u svemu tome.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Moj test je negativan, ali možda sam samo prerano uradila 🤦🤦🤦 radila sam primatest nakon ručka, danas su simptomi popraćeni glavoboljom. Ponovim test u pon :D
Steta sto se nisi strpila pa uradila ujutru..ovako steta testa bas. Ti imas jos 5 dana do vjestice, tako da bas raditi a da niej prvi jutarnju urin i nema smisla, ali naravno u nasim glavama sve ima smisla..
I moj od jutros je negativan, ali ima do vjestice jos.. ma da se puno ne nadam, nego eto neka luda ideja jutros osvanula u glavi.. paaaa
Baš to, lude ideje. Koji testovi su od 10mlu? Ja sam do sad svaki našla samo od 25 🤷
Sad ću se strpiti do ponedjeljka 😁
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pomagala-zdravlje-i-njega/medicinski-proizvodi/testovi-trudnocu-i-ovulaciju/test-za-trudnocu-rani-uebe-5370/
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pomagala-zdravlje-i-njega/medicinski-proizvodi/testovi-trudnocu-i-ovulaciju/test-za-trudnocu-gravignost-ultra-7085/
https://www.futunatura.hr/test-na-trudnocu
ovo su samo neki ima ih jos, ja imam iskustva samo sa gravignost ultra, i super je..
Hvalaa ♥️ budem narucila taman da mi stigne do ponedjeljka
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Da li neka od vas ima iskustva sa chirofol 500,jedna poznanica je ostala trduna nakon dvije kutije sa dijagnozom pcos
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Sortiraj odgovore
Najstariji