Ella..29.. slazem se samo ignorisati i svako svoj mir.. Kad ti testic radis? Imas simptoma kakvih? 🤞🍀
BlairWaldorf moja prva je bila samo mrvicu obilnija nego obicno, a druga je bila bas obilnija sa ugruscima, i ako se pre toga sve ocistilo i beta pala, ali eto prva nista skoro normalna, a tek druga izgledala kao sto je trebala prva.. Pa sad.. ko zna
Kamilica stvarno zanimljiv datum u kombinaciji sa godinom. Moja tetka (sestra od mame) je rodila blizance na 08.03. samo su 10-ak godina stariji od tebe. I ja sjajno pamtim datume, i lica, ali imena… ma katastrofa.. to bas slabo pamtim. Aaahahaha ja svom muzu kakzem kad da zove svog tatu i cestita mu rodjendan. A to mi je ludilo, jedva je zapamtio moj rodjendan, ali svom ocu jos nije, ali srecom bar bratu se rodjendana sjeti u glavnom, nekad ja malo poguram ahahahah. Bas cudno.. a pamti datume storiskih dogadjaja razno raznih sjajano. Pa bas dodje smjesno.
Siri koliki je vodeci folikul? Ono cisto da probamo skontati kad bi od prilike mogla biti ovulacija. Pa znas kako, ako ti je bez trakica veca opustencija, ma samo uzivajte. Nekad su jednostvno tako vece sanse 🤞🍀. Nalaz moj bude sutra gotov radila preko zdravstvenog.
Kejsy, kod tebe me fascinira što uvijek misliš na svaki od nas i pamtiš većinu toga što je koja napisala 😊
Pa evo suzdržavam se da ne radim test u skorije vrijeme, iako sam jučer bila u nabavci 😅
Pričekati ću još malo, dobro je što simptome pmsa nemam nikakve, inače mi simptomi krenu bar 10 dana prije , a sada ništa.. tako da još ima nade 😊😊
Joj kakoja nekad pobrkam sta je neko pisao ahahaha, pa se zapetljam, tako da te ne iznenadi.. Svaka cast moje HCG takice definitivno idu iz SA do BL onako nogicama, sve trakica za trakicom, brzinom od 10km na sat . Tako da sam ja kupila 3 gravignost ultra (bolje da nisam) kao jedan da odmah uradim a ova dva za nekad kasnije.. o da, ostao je samo jedan.. do kad.. cuce se…
Možda ti trakice neće ni trebati, pa s razlogom kasne 🤗😋 🤞🤞
Ja sam uzela neke u dmu dok mi ne stignu s Amazona, i totalno su mi bezveze. Stvar je u tome da pokazuju obje crtice bez obzira jel ovulacija ili ne, razlika je što prva crtica mora biti tamnija jel, a zbunjujuce je što ne znaš jel O blizu ili nije jer svaki put pokazuje dvije crtice🙄
Ne znam kako se stavlja slika. Da ti pokažem koji su u pitanju 🤔
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
https://ibb.co/8MLBJg4
Našla sam 😁
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella..29.. slazem se samo ignorisati i svako svoj mir.. Kad ti testic radis? Imas simptoma kakvih? 🤞🍀
BlairWaldorf moja prva je bila samo mrvicu obilnija nego obicno, a druga je bila bas obilnija sa ugruscima, i ako se pre toga sve ocistilo i beta pala, ali eto prva nista skoro normalna, a tek druga izgledala kao sto je trebala prva.. Pa sad.. ko zna
Kamilica stvarno zanimljiv datum u kombinaciji sa godinom. Moja tetka (sestra od mame) je rodila blizance na 08.03. samo su 10-ak godina stariji od tebe. I ja sjajno pamtim datume, i lica, ali imena… ma katastrofa.. to bas slabo pamtim. Aaahahaha ja svom muzu kakzem kad da zove svog tatu i cestita mu rodjendan. A to mi je ludilo, jedva je zapamtio moj rodjendan, ali svom ocu jos nije, ali srecom bar bratu se rodjendana sjeti u glavnom, nekad ja malo poguram ahahahah. Bas cudno.. a pamti datume storiskih dogadjaja razno raznih sjajano. Pa bas dodje smjesno.
Siri koliki je vodeci folikul? Ono cisto da probamo skontati kad bi od prilike mogla biti ovulacija. Pa znas kako, ako ti je bez trakica veca opustencija, ma samo uzivajte. Nekad su jednostvno tako vece sanse 🤞🍀. Nalaz moj bude sutra gotov radila preko zdravstvenog.
Kejsy, kod tebe me fascinira što uvijek misliš na svaki od nas i pamtiš većinu toga što je koja napisala 😊
Pa evo suzdržavam se da ne radim test u skorije vrijeme, iako sam jučer bila u nabavci 😅
Pričekati ću još malo, dobro je što simptome pmsa nemam nikakve, inače mi simptomi krenu bar 10 dana prije , a sada ništa.. tako da još ima nade 😊😊
Slazem se,sve nas pratis Kejs! :) <3
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Jutro cure evo nisam htjela radit testove baš zbog ove situacije danas mi je bazalna pala na 36.8 ... tako da ukoliko se ne digne sutra neću ga niti raditi jer znam da ću dobiti...
Imam bolove u zelucu vjerojatno jer sam nervozna...
Želim vam lijep dan 😘
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Fertility Chart:
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_jsizLg.png
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutroooooo :)
jutros umalo zakasnih na posao, jer je moj muž navalio na mene dok sam oči otvorila
kod mene i dalje tu i tamo neko probadanje, iscjedak je sinoć bio bijelo-žućkas i elastičan
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Siri a možda bude duplo? 🙊🤰
Keysi ti danas dobijaš nalaze jelda? Držim 🤞🏻 da ti te trakice koje čekaš neće trebati 🍀 koliko ti inače traje lutealna faza?
https://ibb.co/JckW94T
Ne znam sto mislitii, jucer me jajnik bolio, sluz kao bjelanjak, a sada mi pokazuje negativnu ovulacijuu...mozda zato sto radila prije 10 h? Tko ce ga znati
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Siri baš mi je drago da je sve uredu. Jedan jajnik bi trebal ovulirati, to je bitno 😁 kad krečete ponovo u akciju, ili planiras raditi još neke pretrage?
Kejsy onda se bum potrudila da ulovim peak s trakicama pa se onda naručim 7/8 dana kasnije za progesteron. Jučer mi je bila trakica još tamna, tak da vjerovatno je tokom noči bila ovulacija, jer me i desni jajnik probadao, bas sam osjetila. Danas mi je 21dc. Danas opet trakica i onda bi tek na 27/28 dan radila progesteron. Naravno ako bude i drugi mjesec ovako, da nebu prije.
Deic čestitam!! ☺️ Si ove trakice več koristila prije?
Avama dobrodošla i nadam se da čim prije ugledaš plusič. 🥰
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
danas idem u dm, moram kupiti da imam na nešto piškiti zarazili ste me sa umakanjem
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Sortiraj odgovore
Najstariji