Cure hvala na dobrodoslici. Po mom izračuni sutra bi trebala biti ovulacija.
Siri
I moja druga (trenutna ) M nakon potvrdene biokemijske je bila dosta obilna prva dva dana i boljelo me (inače ni ne osjetim kad imam mengu) i to ponovno s mrvicama pa nekako sumnjam možda i na biokemijsku ponovno ali tesko je reći, nisam sigurna 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lionah, tako malo ih imaš? Ja mislila da obaramo neke rekorde kad onoma super je što ti je prepisan antibiotik, neki doktori su čak mišljenja da je koncentracija do 10 na 4 normalna kod nas žena,a sve iznad toga zahtijeva terapiju, ali super da si odmah dobila da to riješite. Volim kad doktori ništa ne prepuštaju slučaju. Možda ti je ona stvarala neke probleme oko ciklusa, voli to malo poremetiti, čak utječe dosta i na bazalnu. Koje si antibiotike dobila? ako je Doksiciklin, obavezno nešto pojesti prije tablete i ne ići odmah u horizontalu, moj savjet
Znaci to je kao dobro kod mene??😅
Cipirinol sam dobila..
Ovo mi je prvi antibiotik u životi, nebi vjerovale 🤣🤣
Dala mi je antibiotik s obzirom na to da je preporucila HSG a dok imam ovu beštiju nema ni toga ni folikulometrije.
Citala sam danas malo da ureaplasma moze uzorkovati vanmenstualna krvarenja tako da se jaaaaako nadam da je ona uzork mojim nevoljama i da cemo napokon rijesit 😅
Žene moje meni tako nije dobro ...glava me danas ubija .... zavrtilo mi se 2 puta jako sw lose osjecam ili ću procuriti ili je migrena ... znam samo da se idem otusirat I lec ...jer sam off
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Žene moje meni tako nije dobro …glava me danas ubija …. zavrtilo mi se 2 puta jako sw lose osjecam ili ću procuriti ili je migrena … znam samo da se idem otusirat I lec …jer sam off
Ni meni nije dobro, slabo mi je jako. Spava mi se a kada legnem ne mogu zaspat. Jedva funkcioniram. I imam temp 37,3 upravo.
Žene moje meni tako nije dobro …glava me danas ubija …. zavrtilo mi se 2 puta jako sw lose osjecam ili ću procuriti ili je migrena … znam samo da se idem otusirat I lec …jer sam off
Ni meni nije dobro, slabo mi je jako. Spava mi se a kada legnem ne mogu zaspat. Jedva funkcioniram. I imam temp 37,3 upravo.
Neznam od kud si ali ovi vrijeme stvarno nije normalno ujutro 0 sad 15 stupnjeva u Zg...uzas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Neznam od kud si ali ovi vrijeme stvarno nije normalno ujutro 0 sad 15 stupnjeva u Zg…uzas
Pula , i ovdje je bljak.
Drage moje evo mene da vas pozdravim i pošaljem puno zagrljaja i poljubaca... Juče sam radila briseve nalaze i TORCH sve sam riješila briseve kad je radila kaže nešto je ovo žuto smedje ali ajde vidjet ćemo... u petak imam pregled srcko bi sada trebao da kuća bar se nadam dobro se osjećam cice me bole i spavam... samo me buni ovo curkanje neko iz mene stalno je li neka imala slicno ovako ništa obilno samo tu i tamo kap ili kad se obrisem ..
Ljubim vas sve
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Ajjjjj Curke baš mi je žao da vas je skršilo tako 😔 ja već mjesec dana povlačim ovaj kašalj,sreća antibiotik je malo sve pročistio pa sam bolje,ali ovo vrijeme vani. Baš me prije koji sat naglo počela bolit glava. A i tlak nas sve ruši,kad se to vani mijenja iz sata u sat. Prestrašno! Nadam se da ćete sutra biti bolje 😘
Totalno evo upravo sam i skoro povratili. Užas 😪
Drage moje evo mene da vas pozdravim i pošaljem puno zagrljaja i poljubaca… Juče sam radila briseve nalaze i TORCH sve sam riješila briseve kad je radila kaže nešto je ovo žuto smedje ali ajde vidjet ćemo… u petak imam pregled srcko bi sada trebao da kuća bar se nadam dobro se osjećam cice me bole i spavam… samo me buni ovo curkanje neko iz mene stalno je li neka imala slicno ovako ništa obilno samo tu i tamo kap ili kad se obrisem ..
Ljubim vas sve
Mina koji dpo ti je bio pozitivan testic?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji