Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lion32
    23. Veljača 2022. 11:30

Meni je ginekologica javila da imam ureaplasmu😔🙄🙄
    Siri vidim da si ju i ti imala pa te molim da mi kazes kako da je se sto prije rijesim😔

Ella..
    23. Veljača 2022. 11:33

avama

Pozdrav, evo i mene na ovoj temi. Da se predstavim: 40 g je tu, iza sebe imam trudnoću 2016. Za koju mi je trebalo par mj.(Dijete je nažalost obolilo od leukemije i izgubilo bitku 2018). E onda nam je trebalo skoro 2 god (jedan spontani,išli i na IVF, ali nije uspijelo, na kraju sam ostala prirodno trudna). Sada će bebac godinu dana. Pošto sam rodila na carski (i1.i2.put), dr je dala odobrenje da možemo pokušati ponovno. Probati ću lh tražite pa šta bude. Veselim se da se družimo, a isto tako a svima želim da što prije odemo na teme trudnoća!

Dobro nam došla i još brže otišla na neke ljepše teme 😊😊

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

tealitas
    23. Veljača 2022. 11:37

avama

Pozdrav, evo i mene na ovoj temi. Da se predstavim: 40 g je tu, iza sebe imam trudnoću 2016. Za koju mi je trebalo par mj.(Dijete je nažalost obolilo od leukemije i izgubilo bitku 2018). E onda nam je trebalo skoro 2 god (jedan spontani,išli i na IVF, ali nije uspijelo, na kraju sam ostala prirodno trudna). Sada će bebac godinu dana. Pošto sam rodila na carski (i1.i2.put), dr je dala odobrenje da možemo pokušati ponovno. Probati ću lh tražite pa šta bude. Veselim se da se družimo, a isto tako a svima želim da što prije odemo na teme trudnoća!

Dobro došla, sva sam se naježila , žao mi je što vam se sve to izdešavalo.
    Sretno i što pije da odemo na trudnićke teme i da se tamo družimo

tealitas
    23. Veljača 2022. 11:39

Koko3112

Nemam nikakvih simptoma sve otišlo 🤣čak sam i kavu danas pila najnormalnije….tu I tamo pikanje u jajnicima i oko pupka i ujutro me želudac bolio ali to pripisujem čevapima s lukom od jucer😂jer ko jede cevape bez luka 😂

naravno ništa bez luka
    ajde , ajde odbrojavamo još sitno

Kamilica ♡
    23. Veljača 2022. 12:08

Kejsy  ❄️ ☃️

Kako si ti? Kako ti je tata?

Mogla sam i pretpostaviti da si ribica kad si takva dobrica 🤗 Ja sam rođena na dan žena, isto na zanimljiv datum, 8.3.83.-e godine. 🙈☺️
    Ja sam dobro. Tata je hvala Bogu stabilno, bitno da nije gore. Hvala ti što pitaš. 💕
    Želim ti od srca najljepši poklon za rođendan! 🤞🤰🥳
    ---
    Lion ja nisam imala ureoplazmu, ali moja prija je. I rijesila je se nakon 2 ture antibiotika koji su uzimali i ona i muž. Nakon tih tura odmah je ostala trudna. Nadam se da ces tako i ti. 🤞🤰☺️
    Maricka poznat mi je taj presing od okoline 😅 ali najgori je presing koji mi radimo same sebi. Okolinu je lako ušutkat. Ja sam jednoj babi rekla da sam jalova, pa nije poslije nista pitala. 🙈😅 
    Ella slažem se ☺️
    Tealitas pozdrav jos jednoj ribici 🥳 nema veze za male cice, u trudnoći ce narasti 😅🙈
    Avama kad pročitam ovakve sudbine, ne mogu se dovoljno nadiviti hrabrosti i snazi jedne žene. Kapa do poda. Želim ti od sveg srca da ostvariš opet trudnocu. I da sve prođe u redu. 🤞🤰☺️
    Lavica, Blair, Siri, Koko, Deic, Bellanaa, Nesichah, Buhtlica….😘
    I svima ostalima zelim lijepu srijedu! 🌞💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Lion32
    23. Veljača 2022. 12:39

Hvala na savjetima kamilica i siri😍
    4 na 10 mi pise. Jel to to?  Dala mi je antibiotike i vaginalete.
    Suprugu nije prepisala jer kaze da ne mora🙄🙄 ali srecom imam divnu doktoricu opce prakse koja je prepisala i njemu😍
    Toliko sam u panici da sam mu rekla da nema nikakvih odnosa dok ne odem opet na briseve. Bio je tako sladak jer je rekao da je sve dobro dok ima zagrljaja i poljubaca😍😍😍❤️
    Idem danas podignut antibiotike pa cu uzet i probiotik..

• Nesichah
    23. Veljača 2022. 12:40

avama

Dobro nam došla i nadam se da se uskoro družimo na trudničkim temama. Uff ne mogu niti zamisliti koliko je to sve bilo teško. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Deic17
    23. Veljača 2022. 12:43

avama

Strasnooo...jako mi je zao zbog tvog gubitka....zelim ti punooooo srece da bude uspjesnaaa 😊😊🤗🤗🤗

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• bellanaa
    23. Veljača 2022. 13:14

kamilica 

Sirii - njoj je preporucio gin,ali evo bilo je uspješno.

baš kad sam mislila da su svi simptomi nestali, danas osjećam probadanje u maternici toliko da se ne mogu uspraviti 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Kamilica ♡
    23. Veljača 2022. 13:16

Siri hvala ti 🤗 a za rodjendan bas to, tesko ga je zaboraviti. Ali moj muz redovno zaboravi a ja poludim, jer em je dan žena, em znaš po godini rođenja da je 8.3. 😅A moj muž ne pamti ni kad je njemu, a makar ikome drugome. Ne zna bi kad mu je roditeljima rođendan 🤦🏼‍♀️😅 ja pamtim brojeve opcenito, i rodendane cak i "nebitnim" ljudima. Jos pamtim kad su rođendani ljudima iz mog razreda srednje škole 🤣
    Kako si ti? Vidim bilo je veselo jutros, neka neka 🙈☺️
    Ja ocekujem mengu za vikend. Juhuuu 🥳😅
    Lion super sto cete i ti i muz uzimati antibiotike. Jer inace samo prenosite jedno na drugo. Nek' što prije bakterija ode, pa da možete nastaviti pokušavati. 🤞🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.