Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mmmm1
    22. Veljača 2022. 20:56

bellanaa

Da li neka od vas ima iskustva sa chirofol 500,jedna poznanica je ostala trduna nakon dvije kutije sa dijagnozom pcos

I mene zanima ako netko ima iskustva s njim...
    Meni je doktorica prepisala, ali ja imam gynositola jos za potrositi pa cu nakon toga sa chirofolom poceti... 

Mareeeee3112
    22. Veljača 2022. 21:55

Kejsy  ❄️ ☃️

Koko3112

Kejsy ❄️ ☃️

Koko3112

Keysi na ovo sam naišla sada i meni je to prvi puta da nakon 7 dana od ovulacije ili 8 imam bolove u leđima i ..

Hahahah i znaš šta kad ono nakraju opet bude ništa…. simptomi sa svih strana psiha čini čuda🤣🤣🤣 a tek ja nestrpljiva…. a Čekaj malo koja ti je danas bazalna temperatura? 36.8 ako sam dobri vidjela jel to najviša drugi dio ciklusa ako je to je onda ok …sad su bitna ova 3 dana

Da obicno bude najvislja 36.7, ali se mozda u jednom ciklusu desio jedan dan 36.8.. ma uff eto ja sve simptome pripisujem upali, ono svjesno i normalno razmisljajuci, o onaj drugo caknuti deo mene ko zna o cemu on pa eto do tog da uradim i test na 11 dpo ahaha

Ja sam napravila i bolje da nisam bzv niti imam osjetljivijih test a niti nis... bzv sam ga napravila... više nam sreće za koji dan

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Kamilica ♡
    23. Veljača 2022. 00:37

Evo ja leteća....🙈 Samo da komentiram kako je Kejsy -in zadnji post poslan 22.02.2022. u 22.22.😀
    To mi bas upalo u oci, pa sam morala komentirati.😅 Mozda je neki znak. 🤷🏼‍♀️☺️
    Btw. Kejsy spominjes rodjendan? Ali si i ti ribica? 😃
    Meni je rođendan za dva tjedna. 🥂🥳
    Pozdrav svim curama, i sretno! ☘️🤗💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Mareeeee3112
    23. Veljača 2022. 06:09

Jutro od duple jarice .... 
    Šaljem bazalnu koja se danas povisila.. i čekamo jos 2 dana ...i molim Boga da ne padne 29 dan ciklusa ako ne padne to je to....♥️
    Sad sam vec na iglama.....
    Želim Vam lijep dan

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Veljača 2022. 06:10

Koko3112

Jutro od duple jarice ….
    Šaljem bazalnu koja se danas povisila.. i čekamo jos 2 dana …i molim Boga da ne padne 29 dan ciklusa ako ne padne to je to….♥️
    Sad sam vec na iglama…..
    Želim Vam lijep dan

Fertility Chart:

https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_mnGNVv.png

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Deic17
    23. Veljača 2022. 07:12

Jutro svima 🤗🤗🤗 evo curke, da Vam se javim...ucim za usmeni ispit, danas bas imam u 17 h, valjda ce profesor biti milostiv...meni danas 13 dc, pokrivamo skoro svaki dan, no ono sto sam primjetila, je da mi je prosli mjesec ovulacija bila 11 dc, e po izracunima bi sutra ili preksutra trebao biti dan ovulacije, izgleda da seta malo...nadam se da se nije nista poremetilo nakon biokemijske trudnoce, ali mi je ginic rekao da cu ovulirati, pa cu mu vjerovati na rijec...prekjucer i jucer sam radila lh trakice, jucer je jos vise bila vidljiva, pa cemo vidjeti sto danas kaze testic...nadam se da ste mi sve dobroo i da ce konacno biti nekih plusica, dugotrajnih 😊😊🤗🤗

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• bellanaa
    23. Veljača 2022. 08:11

Kejsy  ❄️ ☃️

bellanaa

Da li neka od vas ima iskustva sa chirofol 500,jedna poznanica je ostala trduna nakon dvije kutije sa dijagnozom pcos

Koliko vidim sastav ne moze da skodi

ako ne bude uspješan ciklus onda krećem s njim. 
    danas nemam nekih simptoma, osim što mi usta nisu suha kao inače, kao da imam puno više sline 
    nadam se da nije samo jak pms 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Nesichah
    23. Veljača 2022. 08:47

Dobro jutre cure, evo samo da vam se javim. Kejsi mislim da bi ti to bio najljepši rođendanski poklon i stvarno ti to želim od srca. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Deic17
    23. Veljača 2022. 09:00

Kejsy  ❄️ ☃️

Deic sretno na ispitu i takodjera sa ovulacijom 🤞🍀. Javi kako je proslo.
    Koko men se cini da je to to 🤞🍀🤞🍀🍀🍀 srerno i radi testiccccc….
    Bellanaa ja sam 20 dan ciklusa i pun nos mi bio nakon budjenja ispuhala i to je to nema vise 🤷 mozda je neki znakic?
    Koji si dna ciklusa?
    Cure koliko ste vi cekale nalaz progesterona kad samo njega radite?

Hvalla ti Kejsy, hocuuu....kada ti ne ocekujes vjesticuu?? Nadam se da ce ti se ispuniti zelja 😊🤗

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• bellanaa
    23. Veljača 2022. 09:39

Kejsy  ❄️ ☃️

Deic sretno na ispitu i takodjera sa ovulacijom 🤞🍀. Javi kako je proslo.
    Koko men se cini da je to to 🤞🍀🤞🍀🍀🍀 srerno i radi testiccccc….
    Bellanaa ja sam 20 dan ciklusa i pun nos mi bio nakon budjenja ispuhala i to je to nema vise 🤷 mozda je neki znakic?
    Koji si dna ciklusa?
    Cure koliko ste vi cekale nalaz progesterona kad samo njega radite?

ne znam kad mi je točno bila ovulacija ali 11-12dpo

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.