Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    22. Veljača 2022. 16:04

tealitas

Koko3112

Iscjedak mi se osušio na gaćicama i skroz je kreč bjeli …😒🥴🥴🥴🥴više ne nosim dnevne uloske jer mi ne odgovaraju …

https://ibb.co/g9nXCCf evo ovo sam isto našla

Kaj znači mrvičasti ?osuši se pa se mrvi hahahahahhah a gusti je i zuto bjeli 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    22. Veljača 2022. 16:18

Koko3112

tealitas

Koko3112

Iscjedak mi se osušio na gaćicama i skroz je kreč bjeli …😒🥴🥴🥴🥴više ne nosim dnevne uloske jer mi ne odgovaraju …

Mrvicasti a vjerojatno nije onako ljepljiv rastezljiv 🙈 bar sam ja tako skuzila 😅

• bellanaa
    22. Veljača 2022. 16:44

Moj test je negativan, ali možda sam samo prerano uradila 🤦🤦🤦 radila sam primatest nakon ručka, danas su simptomi popraćeni glavoboljom. Ponovim test u pon :D 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

tealitas
    22. Veljača 2022. 17:07

bellanaa

Moj test je negativan, ali možda sam samo prerano uradila 🤦🤦🤦 radila sam primatest nakon ručka, danas su simptomi popraćeni glavoboljom. Ponovim test u pon :D

Ja i ti isto bojimo do 27.02 🤗🤗🤗
    Kakve simptome imaš, i moj je negativan jutros na prvi urin.

• bellanaa
    22. Veljača 2022. 17:21

tealitas

bellanaa

Par dana žuljanje u jajnicima, pa iscjedak, prvo kremasti, onda vodenasti, sad je trenutno bez ikakvog, napuhnuta, curi iz nosa, kišem, proljev, plinovi, umor, bol u leđima samo donji dio, u evo danas i glavobolja.. išla sam raditi test baš jer nisam sigurna smijem li popiti nurofen.
    Kakve ti simptopme imaš?

🧚27- PCOS, IR
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥

Mareeeee3112
    22. Veljača 2022. 17:24

Kejsy  ❄️ ☃️

Koko3112

I napravila sam test i 11 dpo je bio negativan s obzirom da nisam imala onaj s ranom osjetljivošću već od 25 mlu neću se obazirat jer pišu da 11 dpo u najboljem slučaju beta može bit 24 mlu …vidjet ćemo za koji dan🥴

Ja sam radila danas na 11 dpo onaj od 10mlU/ml i sipak.. snjesko.. ali normalno zaista je rano ako se nesto i dogadja, ma da kod mene bi bas bilo pravo cudo. Nego me eto to sinoc frka sa vaginaletom pa to malo bljedo rozog sto se pojavilo, natjeralo da ipak eto uradim testic, ma da.. mogucnosti su stvarno minimalne..
    A ti probaj mozda sutra ujutru uraditi neki osjetljiviji. Bas imas simptoma. Pazi ako ti nema snekih tegoba i iscjedak nema neki miris, trebalo bi da je ok.
    Ma da vise nisam ni u to sigurna, eto kod mene sve regularno da nisam radila pretrage ne bih ni znala za upalu.. pa ti budi pametan.
    E kad smo kod dnevnih ulozaka ni ja ih smisliti ne mogu. Juce kupila pakovanje od 3 komada platnenih dnevnih ulozaka, i danas kupim jos jedno pakovanje, bas su prakticni, Ma da sam mislila uzeti jos, ali su ostali neki rozi i sl, a to mi se ne svidja, jer ako i imam iscjedak neki hocu da znam kakve je boje. Ma da nekad koristim i blaznice one velike jer mih ba sjednostavno samo frknuti u smece, dok sam muci, ali su mi ovi platneni super ja kad sam negde van. Pa nisu tako skupi, mozda da probas.

Imam nažalost samo onaj još jedan od 25 mlu tako da ću njega pričuvati za dan očekivane...morat ću si kupit te platnene 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Marićka
    22. Veljača 2022. 17:33

Kejsy  ❄️ ☃️

Koko3112

tealitas

Koko3112

Mrvicast izgleda onako sirasto

Ne otvaraj link ako si gadljiv! https://lipstiq.com/wp-content/uploads/2021/10/3f7ecf09bf7a2399a1dffa2498b0eb263b712e97_2_231x500.jpeg

Ja imam ovakav kad imam gljivice 😖 pretpostavljam da je to u pitanju?

• bellanaa
    22. Veljača 2022. 17:35

Kejsy  ❄️ ☃️

bellanaa

Steta sto se nisi strpila pa uradila ujutru..ovako steta testa bas. Ti imas jos 5 dana do vjestice, tako da bas raditi a da niej prvi jutarnju urin i nema smisla, ali naravno u nasim glavama sve ima smisla..
    I moj od jutros je negativan, ali ima do vjestice jos.. ma da se puno ne nadam, nego eto neka luda ideja jutros osvanula u glavi.. paaaa

Baš to, lude ideje. Koji testovi su od 10mlu? Ja sam do sad svaki našla samo od 25 🤷

Sad ću se strpiti do ponedjeljka 😁

🧚27- PCOS, IR
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥

tealitas
    22. Veljača 2022. 17:40

bellanaa

tealitas

bellanaa

Par dana žuljanje u jajnicima, pa iscjedak, prvo kremasti, onda vodenasti, sad je trenutno bez ikakvog, napuhnuta, curi iz nosa, kišem, proljev, plinovi, umor, bol u leđima samo donji dio, u evo danas i glavobolja.. išla sam raditi test baš jer nisam sigurna smijem li popiti nurofen.
    Kakve ti simptopme imaš?

A ne znam šta nemam, ukratko cice napuhane lagano, bradavice bole i bole na dodir sve okolo, imam osječaj ko da mi gore ponekada bradavice i ko da su mi vlažne (nisu ali čudan osječaj). jučer sam plakala koliko su me leđa bolila cijeli dan i noga koljeno lijevo. ko da imam malo više sline , i danas mi je ujutro bio čudan okus u ustima , kao da sam cijelu noć jela luk čudno full. ali i prehlađena sam pa možda i od toga. jajnici me žigaju na prekide ali ne bole ali zato leđa jučer ajme, mene.

natalie19
    22. Veljača 2022. 18:24

Pozdrav curke!
    Mare čestitam na pozitivnom testu, da bude uredna i mirna trudnoča!🥰
    Očekujem još koji pozitivan testic, držim fige svima!
    Cure kako smo? Ja sam piškila na lh trakicu ali još nikas nije bila ovako vidljiva crta. Za par sati piškim ponovo, pa sutra opet. https://ibb.co/6rL9YZ1
    Meni ovi dani bas nekako ludnica, prije par dana me ženska tresnula na parkirališču, danas sam bila na osiguranju da smo prijavili i slikali štetu i tako. Sad odmaram, imam posla ali nemam volje. Pila sam jučer crvenu macu, zamalo da se nisam ispovračala ali zadržala sam se. Moram ju negdje malo bolje zakamuflirati 🤣
    Kako ste mi Vi?☺️
    Siri kad ideš na pregled?

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.