Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    03. Rujan 2025. 12:41

Pozdrav svima, tražim već dugo gdje da ovo napišem u nadi da če netko imat slično iskustvo ili savjet. Lh pik sam ulovila prošli ciklus 18.8. a 15.8.je bio ciljani odnos. 30.8.pojavilo se probojno krvarenje i završilo 31.8.,pojavilo se još malo 1.i  2.9. ma ništa skoro...i od tad do sad opet ništa. Test (najosjetljiviji) jutros je bio naravno negativan.😒Jučer bila na uzv da vidim šta se dešava i gin.mi kaže da nek se javim za 7 dana ako ne dođe onako pravo i da je endometrij 11mm,kao vrlo vjerojatno nije prema tom u pitanju trudnoća i ništa ne vidi ionako. Mene zanima postoji li ikakva šansa da jesam trudna,da je ovo implantacijsko krvarenje ili lažna menstruacija? Iskreno,mislim da nisam ali ako netko ima argumente za suprotno, pišite molim vas. 

• Tulipan33
    03. Rujan 2025. 14:12

Najpouzdaniji pokazatelj je beta hcg, tako da izvadit nju i vidit

2022 💙

Ninnach
    04. Rujan 2025. 22:18

Evo mene,da se nadovežem na svoju objavu...beta negativna jučer,i dalje nema M, niti naznake da će doći. Grudi me bole na dodir,nešto manje no ovih dana ali i dalje osjetljive. Valjda disbalans hormona...šteta..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.