Najpouzdaniji pokazatelj je beta hcg, tako da izvadit nju i vidit
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Evo mene,da se nadovežem na svoju objavu...beta negativna jučer,i dalje nema M, niti naznake da će doći. Grudi me bole na dodir,nešto manje no ovih dana ali i dalje osjetljive. Valjda disbalans hormona...šteta..
Pozdrav svima,opet ja...evo do danas nisam dobila pravu M. A testovi svi bili do sad negativni pa i beta prije 4dana negativna.😔 Ovulacija je dokazano bila 18.8. a zadnji nezaštićeni odnos 15.8. Nemam osjećaj da cu dobiti uskoro. Do koji dan su me grudi jako bolile a sad me boli donji dio leđa i to poprilično. Kava mi smeta, cigareta isto, i ne znam više jel umišljam ili se nesto čudno zbiva. U srijedu 10.9.idem opet na gin.pregled . Da li mogu potpuno isključiti trudnoću u ovom mom slučaju?
Pozdrav, je li koja od vas nedavno išla na pretragu test prohodnosti jajovoda (uzv hsg)? Jeste li išle privatno ili preko hzzo-a, ako je preko hzzo-a, koliko dugo se čeka termin i gdje je to najbolje napraviti u Zg? Isto pitanje imam i za cervikalne briseve (jer oni trebaju biti uredni prije hsg-a).
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji