Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pcelica111
    19. Kolovoz 2025. 08:54

srecica2208

Pcelica111

srecica2208

Evo da se i ja javim, nadam se nekom utjesnom odgovoru.. Radimo na bebi nekoliko mjeseci (cca +6), sa moje strane sve uredu, osim sto su mi prosli mjesec utvrdili inzulinsku rezistenciju 3.3 i manjak vitamina D (68)
    Ginekolog mi je prepisao ampule vitamina D i Inovo tablete za IR koje pijem vec 15 dana. Uz to od kad radimo na bebi pijem i Novalac prenatal. M je trebala doci u utorak (12.08.) i nije dosla, radila sam u cetvrtak Fenometer test koji je negativan.Ono sto mene sad posebno brine je par puta dnevno smeckasti oskudni iscjedak sa malim komadicima kao hematomcici smedi, to traje od nedjelje (10.08.) i ocito se nastavlja.Nemam nikakvih simptoma osim tu i tamo lagani grcevi, navecer me zna glava boljeti.

Mozee li netko pomoci s tim iscjetkom i ako imate iskustva s Inovo tabletama jer me strah da ne izgubim ovulaciju ili da se ne dogodi nesto tako lose.Mlada sam imam 23 godine😭🤯

Svima zelim zeljeni ➕!❤️

Je li ti to još traje ili?
    Meni izgleda da ti je to menstruacija.
    Ja sam evo sto se tice Catafertyla for her sve istrazila i on ti je odlican za inzulinsku rezistenciju, a ja sam tipa vitamin D uzimala u onim ampulama pa mi je nalaz bio bolji.

Pa evo kao smanjilo se ali nema još uvijek menstruacije prave, meni su inace bas obilne, traje 6 dana i bolne su, prva cetri dana ne produ bez ketonala. Sad nista.
    Jel mogu uzimati Catafertyla na svoju ruku? Da uz njega nastavim sa Inovo?

Postoji li nesto sto bi mogao i muz koristit za svaki slucaj? Svakako planiramo da i on ode na pretrage ako naredna 2/3 mj ne dode do trudnoce.

Ja bi se na tvom mjestu javila ginekologu 🤷🏼‍♀️

Ninnach
    03. Rujan 2025. 12:41

Pozdrav svima, tražim već dugo gdje da ovo napišem u nadi da če netko imat slično iskustvo ili savjet. Lh pik sam ulovila prošli ciklus 18.8. a 15.8.je bio ciljani odnos. 30.8.pojavilo se probojno krvarenje i završilo 31.8.,pojavilo se još malo 1.i  2.9. ma ništa skoro...i od tad do sad opet ništa. Test (najosjetljiviji) jutros je bio naravno negativan.😒Jučer bila na uzv da vidim šta se dešava i gin.mi kaže da nek se javim za 7 dana ako ne dođe onako pravo i da je endometrij 11mm,kao vrlo vjerojatno nije prema tom u pitanju trudnoća i ništa ne vidi ionako. Mene zanima postoji li ikakva šansa da jesam trudna,da je ovo implantacijsko krvarenje ili lažna menstruacija? Iskreno,mislim da nisam ali ako netko ima argumente za suprotno, pišite molim vas. 

Tulipan33
    03. Rujan 2025. 14:12

Najpouzdaniji pokazatelj je beta hcg, tako da izvadit nju i vidit

👶 2022
    #2 pokušavamo od 6/25

Ninnach
    04. Rujan 2025. 22:18

Evo mene,da se nadovežem na svoju objavu...beta negativna jučer,i dalje nema M, niti naznake da će doći. Grudi me bole na dodir,nešto manje no ovih dana ali i dalje osjetljive. Valjda disbalans hormona...šteta..

Ninnach
    06. Rujan 2025. 16:45

Pozdrav svima,opet ja...evo do danas nisam dobila pravu M. A testovi svi bili do sad negativni pa i beta prije 4dana negativna.😔  Ovulacija je dokazano bila 18.8. a zadnji nezaštićeni odnos 15.8.  Nemam osjećaj da cu dobiti uskoro. Do koji dan su me grudi jako bolile a sad me boli donji dio leđa i to poprilično. Kava  mi smeta, cigareta isto, i ne znam više jel umišljam ili se nesto čudno zbiva. U srijedu 10.9.idem opet na gin.pregled . Da li mogu potpuno isključiti trudnoću u ovom mom slučaju?

• myname
    29. Rujan 2025. 12:03

Pozdrav, je li koja od vas nedavno išla na pretragu test prohodnosti jajovoda (uzv hsg)? Jeste li išle privatno ili preko hzzo-a, ako je preko hzzo-a, koliko dugo se čeka termin i gdje je to najbolje napraviti u Zg? Isto pitanje imam i za cervikalne briseve (jer oni trebaju biti uredni prije hsg-a).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani