Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    22. Veljača 2022. 09:49

Siri
    Hvala ti šta si našla! 
    Zapisala sam i da pitam za tj nalaz. Zvala sam sestru u bolnici i naručila me u četvrtak na pregled..
    Koja je tvoja priča Siri? :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Mareeeee3112
    22. Veljača 2022. 11:06

Danas isto nemam menstrualne bolove kao pred menstruaciju već imam bolove u jajnicima .... i to je sve i suhoća  

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    22. Veljača 2022. 11:22

Kejsy  ❄️ ☃️

Koliko sra*a moze da ti se desi u kratko vreme? Odgovor: mnogo .
    Sinos pada snjeg kao lud, danas evo 6 stepeni uzas fujjj.. Sve sto se vrta tice odgodila za sledecu sedmicu, a treba mi cackanje po vrtu (citaj opustanje i psiho terapije). Nije da ja moram se zazat sa vrtom, ali volm, a volim i pojesti zdravo i ukusno, tako da.. No to mi je trenutno najmanji problem .
    Pre 2 dana mi blago crveno grlo, ali umora od antibiotika, koristim onaj djeciji propolis, pa valjda ce pomoci, kao da je malo bolje. Nije nista strasno, samo sam vise umorna. A nije ni to najgore. Urghhh pre dva dana krenem korisiti klindamicin (antibiotske vaginalete) i sve ok. Sledece vece idu neke druge, njih sam koristila jednom i sve ok, sinoc zezaju me jajnici neki blagi grcevi u stomaku, ali reko ajd promjena vremena vjerovatni zato. Ja stavim klindamicin i stomak me jos jace pocne grciti i bol bas bas, i par minuta kasnije morala ustati bukvalno na 30 sekundi samo da nesto uzmem malo dalje od kreveta, kako se vec pocela otapati, kad je to pocelo da pece koa zileti bukvalno, da se muz prepao da je neka alergijska reakcija, a i ja zajedno sa njim, ali bilo kako bilo neka reakcija jest (bas sa vaginaletama nemam iskustva), malo se smirilo nakon pola sata, i jedva sam izdruzala 2 sata da ne idem na wc i onda sam morala. Kad tamo na blaznici nije samo vaginaleta koja curi, nego i kao u svemu malo bledo roze boje.. Sad cu pisati doktorici da vidim sta dalje, pa jel moze bar nesto jednostavno
    I sad mi nista nije jasno i simptoma raznih imama, ali stvarno pored upale i polipa da se desi trudnoca, to je cudo, ali to rozo mi neda mira. I moji h trakica jos nema, ja sad pored placenih 50 testova moram ici kupiti test, sacuvala sam urin, znam da je rano i znam da sam prolupala, ali eto jednostavno vise nisam pametna ovo je bazalna, cudna bas, meni inace iznad 36.7 ako se desi u ciklusu to je onda jedan dan a evo mozda ce se tu i zadrzati. https://ibb.co/8bNSw2F
    Sutra idem vaditi krv, da vidim taj svoj progesteron.. Nema pojma eto sva sam sludjena danas najbolje objasnjenje.
    Nadam se da ste mi vi svi ostali dobro?

Ajme pa baš sve naopako kod tebe 😪 
    A gle radi testić i ja sam ga jutros radila 5 dana mi još do M, snješko je naravno ,ali kako ono ti kažeš -morala sam nešto umočiti 🤣

BlairWaldorf
    22. Veljača 2022. 11:22

Cure hello ☕ Čestitam na plusekima, ima dosta novih nickova nije uvijek ni lako sve vas poloviti 😌 ja sam ok , 3 DC, trakica rozih imam dosta pa krećem s praćenjem lh odmah nakon M. Možda kupim i one clear Blue skupe sa smajlićima kaže muž da ovaj mjesec moramo ozbiljnije stogod mu to značilo. 🙈 Samo da ulovim peak ovaj mjesec 🙏 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

PiaBuu
    22. Veljača 2022. 11:56

Siri, u kojem tjednu se desila biokemijska ? i sta ti doktor veli na to ?  
     Kejsi,  prica ti je zanimljiiva ( procitala sam ju prije al nisam uspjela jucer odgovoriti ),dal uspjelu trudnocu ? nisam bila shvatila, isto si imala spontani ili pokusavas ? kaj se tice kada ocekujem mengu, e to stvarno ne znam, spontani sam imala u utorak prosli tako da pretpostavljam za 2/3 tjedna,svakako javim da me stavis na listu :) 
    Citam vase objave vezano za bazalnu i lh trakice a meni je to tolika nepoznanica, nikada nisam koristila to i iskreno i cula sve dok nisam dosla na ovaj forum... iskreno, i prva i druga trudnoca mi se desila iz prve i isla sam sa osjecajem da bi to mogao biti tj dan

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

PiaBuu
    22. Veljača 2022. 11:57

PS; cestitam plusicima! samo bez nervoze! :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

• Nesichah
    22. Veljača 2022. 12:10

Ciao svima,evo kod nas je napokon lijepo vrijeme. Mislim da me hvata PMS jer me baš pita slatko i onda mi nakon toga bude malo muka. Uglavnom nisam neka koja jako voli slatko više slano,ali zna mi se dogoditi svako toliko (1-3 godišnje) neki ciklus s čudnom željom za slatkim. Za sada nemam nikakvih simptoma,ali mislim da je još rano. Ni u prvoj trudnoći nisam imala nikakvih simptoma do nekog 5-6tjedna kada su počele mučnine,averzije prema svemu što nije voda i super njuh. 🤣

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

PiaBuu
    22. Veljača 2022. 12:52

Kejsy  ❄️ ☃️

Koliko godina imaš? 
    Tebe je isto svasta snaslo... Meni kada se sve ovo desilo sta se desilo prvo sta sam pomislila pa kako, pa jel moguce, pa kud ja, nisam mogla vjerovati da se to sve bas meni moze desit... Ove sve teme sa foruma su tabu teme, ljudi ne zele pricati o tome i to je nas najveci problem, o tim problemima se treba pricati. Prvi puta da sam znala za osobu kojoj se to desilo vjerujem da bi i moji postupci bili drugaciji i bila bi opreznija i izvadila bih nalaze itd.. sad kada mi se sve ovo desilo zapravo vidis da svaka zena ima nesto, da nismo same u svemu ovome a mi zene ko zene trebamo se drzati sve skupa i podrzavati se. Iz tvoje price se moze dosta nauciti i zato nemoj i ti odustati,bit ce! :) 
    Hvala, iskreno, jedva cekam sve, zelje je prevelika da drzim to malo cudo u ruci :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

BlairWaldorf
    22. Veljača 2022. 13:08

Siri 🐾

BlairWaldorf

Cure hello ☕ Čestitam na plusekima, ima dosta novih nickova nije uvijek ni lako sve vas poloviti 😌 ja sam ok , 3 DC, trakica rozih imam dosta pa krećem s praćenjem lh odmah nakon M. Možda kupim i one clear Blue skupe sa smajlićima kaže muž da ovaj mjesec moramo ozbiljnije stogod mu to značilo. 🙈 Samo da ulovim peak ovaj mjesec 🙏

E pa držim fige da te skuplje onda i upale da se zadrži plusić 9mj 🤞🏻🥳 koliko dugo ti traje M? Kad završava? Mislim pitam da se znam prisiliti da dodem pratiti situaciju 😂😂🙈

5 dana otprilike. Taman bi za vikend mogla biti gotova pa da krenemo lagano i sa odnosima. 
    Meni se isto ne da na posao jer nemam volje totalno sam nemotivirana nazalost 🙈😑 samo čekam te plodne dane 🙈🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ella..
    22. Veljača 2022. 13:46

Drage moje, nova sam ovdje, ali vas pratim od prve stranice pa do posljednje..prvo što napravim kada se probudim je da bacim oko da vidim jel ima kakvih novih plusića, što je novo kod vas itd. Prvo da čestitam svim ženama/curama koje su ugledale svoj plusić i želim vam urednu trudnoću,  a nama koje se i dalje trudimo želim da čim prije ugledamo ono što željno iščekujemo!! 
    Dugo sam razmišljala da li da pišem ili ne, ali potaknuta današnjim razočaranjem morala sam se nekome požaliti. 
    Ukratko, suprug i ja pokušavamo godinu i pol, ali da napomenem nije bilo baš intenzivno pokušavanje, više kao ne pazimo i to je to. No moja želja za djetetom je iz dana u dan sve veća, obzirom da nemam školske cikluse, teško mi je odrediti plodne dane..probala sam nekoliko ovulacijskih testova, čak mislim da sam uspjela uhvatiti ali tko bi znao 😶 
    Zadnju M sam imala 20.1. Tako da evo reklo bi se da mi kasni, no cijeli život mi kasni pa se ne obazirem previše na to. Obzirom da sam se zadnja 2 tj osjećala cudno, imala neke emocionalne ispade i "bolove" ponadala sam se da bi to moglo biti to, no jutros sam napravila test I naravno negativan.. izbjegavam inače praviti test jer mrzim to razočarenje,  taj osjećaj kao "nije mi ništa", a u sebi se raspadam. 
    Inače nitko oko mene ne zna da pokušavamo jer ne želim još taj pritisak i nepotrebna pitanja , zato sam odlučila ovdje se javiti jer se moram nekome požaliti 😐
    Oprostite na malo dužem komentaru , morala sam olakšati dušu.. puno pusa svima!! 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.