Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    11. Rujan 2019. 20:52

malina08

sneguljica1

I jos ovo je li ti to implantacijko bilo kao ono povremeno..ne obavezno non stop, nego jednom imas kad se obrise drugi put ne, i sve tako..ili je islo u kontinuitetu svo vrijeme..

Nisam svaki put primjetila na papiru, onako u podne bilo, u 15h nije bilo i tak 

Pa ja sam prosli mjesec prokrvarila negdje u ove dane 9, 10, 11. 8, , pa ne znam kad da ocekujem mengu..preprosli mjesec tacno 9 biohemijska, pa onda u avgustu opet, al sve u tom datumu..sad mi je O bila prije neki 10-11 dana mislim, ocekivala sam dobiti pvih dana..jer prvi put kad nam se omaklo bilo je mnogo prije O, sto znaci da je nemoguce.ali drugi put mislim 2 dana prije O..pa me to brine..meni u 18h bilo par kapljica tokom mokrenja..a sad nista..

11. Rujan 2019. 20:55

Meni ti to sve mirise na trudnocu:) ja sam odmah posumnjala jer inace nemam to smedjarenje prije menge

KK_29.03
    11. Rujan 2019. 21:05

Ja isto nikad nisam imala tako malo prije M nikad, al zadnjih par ciklusa na dan očekivane ili nakon dan- dva, ko za vraga krene malo roskasto, smeđe samo na papiru i onda se naravno ponadam, i grudi budu bolne užasno još jače nego prije, i nakon 2 dana krene junački potop

sneguljica1
    11. Rujan 2019. 21:14

Da..ni ja inace nemam to..zna mi sw desit uvece pred spavanje malo krenut ali ujutru nastavi ono pravo..ali kao sto KK napisa zaista je moguce da se promijenilo..nerealno mi da ovaj mjesec uspijemo da bude kako treba kad nisam htjela a do sad uz sav trud i pokusaje samo plac i nervoza..majke mi nije realno..ali vidjecu sjutra sta ce biti..

sneguljica1
    11. Rujan 2019. 21:15

KK_29.03

Ja isto nikad nisam imala tako malo prije M nikad, al zadnjih par ciklusa na dan očekivane ili nakon dan- dva, ko za vraga krene malo roskasto, smeđe samo na papiru i onda se naravno ponadam, i grudi budu bolne užasno još jače nego prije, i nakon 2 dana krene junački potop

A kakva ti je temp tada kad pocne to razkasto i smedje..

11. Rujan 2019. 21:16

Drzim fige!❤

sneguljica1
    11. Rujan 2019. 21:18

malina08

Drzim fige!❤

Hvala ti, mada ni sama vise ne znam sta hocu sta zelim..bas sam u nekom kolapsu..potreban mi je odusak od svega..rrrrr..uh..bice to sve dobro 😍

Rita88
    11. Rujan 2019. 21:48

Ej malina ah da nece pa me nece 🙄 od iduceg vikenda idem na folikulometriju i moram sad od petka pit Letrozol tablete da mi sansa za trudnocom bude veca pa eto ajmo i to probat. Muzek mi pije tablete sopam ga vocem i radim mu smothie tako da ima da plivaju 😁 Ti kazes nemas neke simptome, jos ti je i rano, kolko znam krenu negdje od 6 tjedna hormoni ludovat samo polako ☺️ kad ces na kraju na prvi pregled?
    Snjeguljice moguce da ti je to implantacija, kazem ti meni je to bio samo taj trag i to je to, al kolko znam to zna trajat nekim i do tri dana al naravno oskudno. Drzim fige da je trudnoca ☺️🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

KK_29.03
    11. Rujan 2019. 22:01

Ja nisam baš od mjerenja temp, nekad bi izmjerila ali je ne pratim pa ne mogu reć baš kakva mi je u kojoj fazi ciklusa

11. Rujan 2019. 22:10

Rita88

Ej malina ah da nece pa me nece 🙄 od iduceg vikenda idem na folikulometriju i moram sad od petka pit Letrozol tablete da mi sansa za trudnocom bude veca pa eto ajmo i to probat. Muzek mi pije tablete sopam ga vocem i radim mu smothie tako da ima da plivaju 😁 Ti kazes nemas neke simptome, jos ti je i rano, kolko znam krenu negdje od 6 tjedna hormoni ludovat samo polako ☺️ kad ces na kraju na prvi pregled?
    Snjeguljice moguce da ti je to implantacija, kazem ti meni je to bio samo taj trag i to je to, al kolko znam to zna trajat nekim i do tri dana al naravno oskudno. Drzim fige da je trudnoca ☺️🤞

U prvoj trudnoci prije ocekivane M su me prali ti PMS grcevi, a sad nista! Mozda je to znak da bude sve ok :)
    Narucila sam se za 14.10.ravno 9 tiedana bi trebalo biti ako se nesto opet ne sjeb...  a tko ce izdrzat do tad! A bude i to nekako.
    Ti muza na apstinenciju 5 dana prije pikiranog odnosa (nemoj vise od 5), ciljaj O i probaj dozivjeti orgazam! Ne kazem da je to pravilo, ali kod mene je ovaj put upalilo, slucajnost ili ne :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.