Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    11. Rujan 2019. 13:51

malina08

Rita, tebe cekam :) kako si?
    Ja sam imala implantacijsko bas prije tjedan dana,na 26dc cini mi se. Bas oskudno, smedje boje, da se nisam brisala bijelim papirom ne bih ni skuzila, na gacicama nista. Bolovi nula

Pa meni je bilo jutros prvo roze, a posle smedje..bas sto kazes da se nenocistim bijelim papirom ne bih znala da je bilo
    .

sneguljica1
    11. Rujan 2019. 13:52

Rita88

Cure ja prijavljujem 1 dan ciklusa,dobila danas i eto nadam se da ce bit sto manje bolna i da ce cim prije zavrsit. Drugim curama koje cekaju plus ovih dana drzim fige 💖💖

Bas mi je zao...ali nema predaje...srecno za dalje 😍

11. Rujan 2019. 15:23

Rita88

Cure ja prijavljujem 1 dan ciklusa,dobila danas i eto nadam se da ce bit sto manje bolna i da ce cim prije zavrsit. Drugim curama koje cekaju plus ovih dana drzim fige 💖💖

Sad vidim tvoj post! Arghhh! Zao mi je, ali znas da bude! Muzek neka pije tabletice i zacas cete doc do svoje mrve❤

Ivcy1306
    11. Rujan 2019. 20:18

Snjeguljice ako se omaklo mozda je to to😉

sneguljica1
    11. Rujan 2019. 20:21

Ivcy1306

Snjeguljice ako se omaklo mozda je to to😉

Hahah ne znam.nekako mi cudno..nista na ulosku..samo kad se ocistim na toalet vidim..ne znam koliko je normalno implantacijsko da traje.🤔🤔 ako ne krene kako treba do sjutra idem dr..nekako me strah zbog svega sto je bilo prosli mjesec..za izludit eto..😫😫😫😫

11. Rujan 2019. 20:36

Hmmm,ja sam imala neka 2 i pol dana i onda sam napravila test i ispao je pozitivan. Negdje sam procitala da bi 3 dana nakon implantacijskog trebao test biti pozitivan...
    Ja sam malo u brizi, uopce ne osjecam onak grcenjeu trbuhu kao u prvoj trudnoci:( ne znam jel to znak icemu ili nicemu

sneguljica1
    11. Rujan 2019. 20:43

malina08

Hmmm,ja sam imala neka 2 i pol dana i onda sam napravila test i ispao je pozitivan. Negdje sam procitala da bi 3 dana nakon implantacijskog trebao test biti pozitivan…
    Ja sam malo u brizi, uopce ne osjecam onak grcenjeu trbuhu kao u prvoj trudnoci:( ne znam jel to znak icemu ili nicemu

To je znak da je okey..dok ja npr imam kao neke grceve ali nisu bolni, vise kao ono blage kontrakcije..mislim da ce do sjutra krenuti pravo..naduven mi je stomak..jedino sto mi je cudno grudi su jos uvijek otecene..a npr kad menga dodje one odmah u normalu..nzm..valjda ce biti sve u redu..

sneguljica1
    11. Rujan 2019. 20:45

I jos ovo je li ti to implantacijko bilo kao ono povremeno..ne obavezno non stop, nego jednom imas kad se obrise drugi put ne, i sve tako..ili je islo u kontinuitetu svo vrijeme..

11. Rujan 2019. 20:46

Koji ti je ono dan danas i kakvi su inace ciklusi? Pricekaj jos barem sutra :)

11. Rujan 2019. 20:47

sneguljica1

I jos ovo je li ti to implantacijko bilo kao ono povremeno..ne obavezno non stop, nego jednom imas kad se obrise drugi put ne, i sve tako..ili je islo u kontinuitetu svo vrijeme..

Nisam svaki put primjetila na papiru, onako u podne bilo, u 15h nije bilo i tak :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.