Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    10. Rujan 2019. 10:11

Mislim da nas taj posao sve uništava... Kazu budi opušten, ne misli, doći će samo od sebe... A kako to izvesti izmedju stresnog posla, sezone bez slobodnih dana... Jednostavno nemoguće... Dodjem doma umorna nije mi ni do sexa i onda samo da se odradi jer eto plodni dani su 🙄🙄🙄

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mikixy
    10. Rujan 2019. 10:12

Raštika

Malina cestitke!! ❤️❤️ Bas mi je drago.
    Zavidim vam cure na sexu, ja pauziram jos tri tjedna. Prije par dana sam pocela krvarit, zarastaju rane i hodam stalno s uloscima pa sad samo cekam da se to spni s mengom i da onda i prodje. Imam osjecaj ko da mengu imam mjesec dana. 😂😂

Drzi se, proći će i to i onda laganini hopa cupa 😂

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Polly
    10. Rujan 2019. 15:44

Nellchi

isa522

Polly

11 dana do M koja nadam se neće doći… Kako u miru čekati da dani prođuuu? 😕🤞🏼

Polly ja sam u istoj situaciji, jos 11 dana 😁 mozemo mi to 💪🏻 Drzimo fige za plusice 🤞🏼

I ja brojim još 11 dana….

Opa curke pa ima nas koje čekamo 20.9. 🤗  Meni taman za rođendan, plus bi bio najbolji poklon ikada!!! 🤞🏼🤞🏼 Sretno curke svima, javljate novosti... Kod mene grčevi u trbuhu, cicke počele boljeti, tu i tamo osjetim jajnik, ne znam šta je al bih rekla pms... A vjetrovee da ne spominjem, prije O, za vrijeme, nakon O, evo prije M 😒😒

Leli91
    10. Rujan 2019. 18:32

Polly

Nellchi

isa522

Polly

Polly ja sam u istoj situaciji, jos 11 dana 😁 mozemo mi to 💪🏻 Drzimo fige za plusice 🤞🏼

Opa curke pa ima nas koje čekamo 20.9. 🤗 Meni taman za rođendan, plus bi bio najbolji poklon ikada!!! 🤞🏼🤞🏼 Sretno curke svima, javljate novosti… Kod mene grčevi u trbuhu, cicke počele boljeti, tu i tamo osjetim jajnik, ne znam šta je al bih rekla pms… A vjetrovee da ne spominjem, prije O, za vrijeme, nakon O, evo prije M 😒😒

Držim fige da barem jedna ugleda plusić 😁 ja nemam nikakvih simptoma i nisam baš optimistična 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Isa522
    10. Rujan 2019. 19:01

Polly

Nellchi

isa522

Polly

Opa curke pa ima nas koje čekamo 20.9. 🤗 Meni taman za rođendan, plus bi bio najbolji poklon ikada!!! 🤞🏼🤞🏼 Sretno curke svima, javljate novosti… Kod mene grčevi u trbuhu, cicke počele boljeti, tu i tamo osjetim jajnik, ne znam šta je al bih rekla pms… A vjetrovee da ne spominjem, prije O, za vrijeme, nakon O, evo prije M 😒😒

Znaci meni nije nista osim sta se ne mogu najest i napuhnuta sam stalno.. pratila sam ovulaciju testovima, sve zivo smo pokrili nadam se da ce bit plus i kod mene i kod vas 😊😊 drzim nam svimaaa fige velike❤️

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

tufnica1602
    10. Rujan 2019. 20:29

Hallo svima, evo i mi se javljamo s mora, gustamo svaki dan, sada uz kavicu malo da vidim sta ima kod vas. Citam vas..
    Rastika dakle zarastaju ranice, super da prodje i to. ❤️
    Ja evo vise ne mislim o plodnim danima ni o brojanju icega..jednostavno neka bude sta ce biti.
    Cure sretno u odbrojavanju dana. 💕😍

Ivcy1306
    10. Rujan 2019. 21:43

Vecer curke, da se i ja malo javim. Citam ali nemam sto pametno napisati. Ne ocekujem mengu 18.9., ne nadam se nicemu iako smo pokrili sve, ali jednostavno toliko stresa i sekiracije sam imala u zadnje vrijeme da ako sad ostanem trudna ce stvarno biti cudo! 
    Sretno svima

10. Rujan 2019. 21:51

Pročitala sam vas negdje do 48 stranice, nastavim i dalje, al ero imala sam potrebu javit se... Nadam se da ću vam se uskoro prikljucit. Imala sam spontani prije 6 dana, u 10 tjednu (missed AB. u 6+4), čistim se prirodno uz pomoć uterotonika. Prvo ću sniziti tsh na 1, u 6 tjednu trudnoće mi je bio 3.5, pa sam dobila povecanje doze, sutra vadim hormone ponovno pa cemo vidjeti u kakvom sam stanju. Inače sam hipo i hashimoto.
    Kada to sve rijesim idemo odmah ponovno. Inače sam uspjela zatrudnite odmah čim smo se prestali paziti.. Neke cure znam s proljetnih i drago mi je da ste se tamo prebacile, a ostalima drzim fige da se vidimo ubrzo na nekom forumu s trudnicama 🙏❣️

tufnica1602
    10. Rujan 2019. 22:36

Mrvicak zao mi je zbog toga jako, ali dobra je ako mozes lako zatrudniti. Drzim fige da sve bude super pusa velika ❤️✌🏻

Polly
    10. Rujan 2019. 22:56

isa522

Polly

Nellchi

isa522

Polly

Znaci meni nije nista osim sta se ne mogu najest i napuhnuta sam stalno.. pratila sam ovulaciju testovima, sve zivo smo pokrili nadam se da ce bit plus i kod mene i kod vas 😊😊 drzim nam svimaaa fige velike❤️

Takođeeer 💓💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.