Ej malina ah da nece pa me nece 🙄 od iduceg vikenda idem na folikulometriju i moram sad od petka pit Letrozol tablete da mi sansa za trudnocom bude veca pa eto ajmo i to probat. Muzek mi pije tablete sopam ga vocem i radim mu smothie tako da ima da plivaju 😁 Ti kazes nemas neke simptome, jos ti je i rano, kolko znam krenu negdje od 6 tjedna hormoni ludovat samo polako ☺️ kad ces na kraju na prvi pregled?
Snjeguljice moguce da ti je to implantacija, kazem ti meni je to bio samo taj trag i to je to, al kolko znam to zna trajat nekim i do tri dana al naravno oskudno. Drzim fige da je trudnoca ☺️🤞
U prvoj trudnoci prije ocekivane M su me prali ti PMS grcevi, a sad nista! Mozda je to znak da bude sve ok :)
Narucila sam se za 14.10.ravno 9 tiedana bi trebalo biti ako se nesto opet ne sjeb... a tko ce izdrzat do tad! A bude i to nekako.
Ti muza na apstinenciju 5 dana prije pikiranog odnosa (nemoj vise od 5), ciljaj O i probaj dozivjeti orgazam! Ne kazem da je to pravilo, ali kod mene je ovaj put upalilo, slucajnost ili ne :D
Jutro cure. Odbrojavanje počinje. Ja sam u 19dc, pokrili smo sve dane ciklusa nakon vještice. Al s obzirom na jučerašnji izljev bijesa na poslu i sveukupni stres koji tamo doživim ničemu se ne nadam. Ne znam jeli pametnije pauzirati pokušaje da ostanem trudna dok ne nađem posao koji nije toliko stresan i tu se malo ustabilim s ugovorima ili jednostavno molit Boga da de mrvica probije do mene i u ovakvom stilu života pa posli porodiljnog tražit drugi posao.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Meni su doktori rekli da je najvažnije da su oba partnera odmorna da jajna stanica i spermići budu zdravi i da ss ne prakticira odnos baš svaki dan jer su onda i spermići "lošiji".
Imam želju i nađem vremena imat odnose uglavnom svaki dan. Ne želim da mi se tako nešto lijepo pretvori u posao u tolikoj želji za bebom. Ići ćemo polako 7 mj truda je iza nas Pa kad dođe dođe
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
https://lolamagazin.com/2016/12/14/sta-nakon-spontanog-pobacaja-nista-ides-dalje-cekas-svoje-dugino-dete/
Curke evo da procitate...nadam se da ce neke utjesit bar malo....mene jest...nakon svega sto sam prosla.... ovo je divnooo napisala....saljem vam 💋💋💋
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Ej malina ah da nece pa me nece 🙄 od iduceg vikenda idem na folikulometriju i moram sad od petka pit Letrozol tablete da mi sansa za trudnocom bude veca pa eto ajmo i to probat. Muzek mi pije tablete sopam ga vocem i radim mu smothie tako da ima da plivaju 😁 Ti kazes nemas neke simptome, jos ti je i rano, kolko znam krenu negdje od 6 tjedna hormoni ludovat samo polako ☺️ kad ces na kraju na prvi pregled?
Snjeguljice moguce da ti je to implantacija, kazem ti meni je to bio samo taj trag i to je to, al kolko znam to zna trajat nekim i do tri dana al naravno oskudno. Drzim fige da je trudnoca ☺️🤞
U prvoj trudnoci prije ocekivane M su me prali ti PMS grcevi, a sad nista! Mozda je to znak da bude sve ok :)
Narucila sam se za 14.10.ravno 9 tiedana bi trebalo biti ako se nesto opet ne sjeb… a tko ce izdrzat do tad! A bude i to nekako.
Ti muza na apstinenciju 5 dana prije pikiranog odnosa (nemoj vise od 5), ciljaj O i probaj dozivjeti orgazam! Ne kazem da je to pravilo, ali kod mene je ovaj put upalilo, slucajnost ili ne :D
uh bome treba izdrzati do tad, strpljen spasen ☺️ hoces betu radit mozda? da i planirala sam nekih 4 dana radit pauzu a i ovisi sta ce mi dr rec na folikulimetriji, prvi uzv mi je na 9 dc to je cetvrtak iduci tjedan, pretpostavljam da cu onda imat na 13 dc ponedjeljak, tako da cemo vidjet, drzimo fige da bude dobitno 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Malina cestitam!! ❤️❤️❤️
Di ste zene? Ja upravo dobila novi posao. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻
Dva ciklusa su mi prosla bez sexa, prosli mjesec pred mengu sve klasicni simptomi pms-a, sad trebam dobit za dan, dva i nema nigdje ni jednog simptoma. Prvi put da me cice ni ne bole nit su ista vece. Da je bilo sexa vec bi guglala naveliko jesam li trudna 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Malina cestitam!! ❤️❤️❤️
Di ste zene? Ja upravo dobila novi posao. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻
Dva ciklusa su mi prosla bez sexa, prosli mjesec pred mengu sve klasicni simptomi pms-a, sad trebam dobit za dan, dva i nema nigdje ni jednog simptoma. Prvi put da me cice ni ne bole nit su ista vece. Da je bilo sexa vec bi guglala naveliko jesam li trudna 😂😂😂
Opaaa cestitke i bravo!! Ma vidis ti sto psiha covjeku radi. Nevrevovatno!! Ja evo krecem u napad
Pozdrav djevojke 😊
Evo da se ja pridruzim vama, ovaj mjesec sam ostala trudna ali je prerano zavrsilo pa sam za par dana osjetila da cu dobiti i vjestica je dosla. Tako da idemo u nove pobjede 💪🏻
Nadam se da ce iduci mjesec biti dobitan.
Puno Vas pozdravljam i nadam se da ceml se sve uskoro pridruziti na forum trudnoce 👶🏻
Pusa ❤
Hvala Rastika, drago mi je i zbog tebe, eto vidis kako je vrijeme brzo proletilo i sve na kraju dobro proslo :)
Rita, a mozda odem vaditi betu, gin je rekao da nema potrebe a mozda odem, evo ne znam ni sama. Imala sam fije brije "što ako je vanmaterična" .. a s obzirom da imam samo jedan jajnik, nije mi to za igrati se. Vj cu radi dusevng mira ici makar samo betu provjeriti privatno. :)
Saljem vam trudnicke prasine <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji