Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    12. Rujan 2019. 07:27

Jutro cure. Odbrojavanje počinje. Ja sam u 19dc, pokrili smo sve dane ciklusa nakon vještice. Al s obzirom na jučerašnji izljev bijesa na poslu i sveukupni stres koji tamo doživim ničemu se ne nadam. Ne znam jeli pametnije pauzirati pokušaje da ostanem trudna dok ne nađem posao koji nije toliko stresan i tu se malo ustabilim s ugovorima ili jednostavno molit Boga da de mrvica probije do mene i u ovakvom stilu života pa posli porodiljnog tražit drugi posao.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

12. Rujan 2019. 08:36

Meni su doktori rekli da je najvažnije da su oba partnera odmorna da jajna stanica i spermići budu zdravi i da ss ne prakticira odnos baš svaki dan jer su onda i spermići "lošiji". 

Kaća
    12. Rujan 2019. 09:02

Imam želju i nađem vremena imat odnose uglavnom  svaki dan. Ne želim da mi se tako nešto lijepo pretvori u posao u tolikoj želji za bebom. Ići ćemo polako 7 mj truda je iza nas Pa kad dođe dođe

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

jelenajelena
    12. Rujan 2019. 10:20

https://lolamagazin.com/2016/12/14/sta-nakon-spontanog-pobacaja-nista-ides-dalje-cekas-svoje-dugino-dete/

Curke evo da procitate...nadam se da ce neke utjesit bar malo....mene jest...nakon svega sto sam prosla.... ovo je divnooo napisala....saljem vam 💋💋💋

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Rita88
    12. Rujan 2019. 12:27

malina08

Rita88

Ej malina ah da nece pa me nece 🙄 od iduceg vikenda idem na folikulometriju i moram sad od petka pit Letrozol tablete da mi sansa za trudnocom bude veca pa eto ajmo i to probat. Muzek mi pije tablete sopam ga vocem i radim mu smothie tako da ima da plivaju 😁 Ti kazes nemas neke simptome, jos ti je i rano, kolko znam krenu negdje od 6 tjedna hormoni ludovat samo polako ☺️ kad ces na kraju na prvi pregled?
    Snjeguljice moguce da ti je to implantacija, kazem ti meni je to bio samo taj trag i to je to, al kolko znam to zna trajat nekim i do tri dana al naravno oskudno. Drzim fige da je trudnoca ☺️🤞

U prvoj trudnoci prije ocekivane M su me prali ti PMS grcevi, a sad nista! Mozda je to znak da bude sve ok :)
    Narucila sam se za 14.10.ravno 9 tiedana bi trebalo biti ako se nesto opet ne sjeb… a tko ce izdrzat do tad! A bude i to nekako.
    Ti muza na apstinenciju 5 dana prije pikiranog odnosa (nemoj vise od 5), ciljaj O i probaj dozivjeti orgazam! Ne kazem da je to pravilo, ali kod mene je ovaj put upalilo, slucajnost ili ne :D

uh bome treba izdrzati do tad, strpljen spasen ☺️ hoces betu radit mozda? da i planirala sam nekih 4 dana radit pauzu a i ovisi sta ce mi dr rec na folikulimetriji, prvi uzv mi je na 9 dc to je cetvrtak iduci tjedan, pretpostavljam da cu onda imat na 13 dc ponedjeljak, tako da cemo vidjet, drzimo fige da bude dobitno 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    12. Rujan 2019. 12:43

Malina cestitam!! ❤️❤️❤️
    Di ste zene? Ja upravo dobila novi posao. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻 
    Dva ciklusa su mi prosla bez sexa, prosli mjesec pred mengu sve klasicni simptomi pms-a, sad trebam dobit za dan, dva i nema nigdje ni jednog simptoma. Prvi put da me cice ni ne bole nit su ista vece. Da je bilo sexa vec bi guglala naveliko jesam li trudna 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Acqua
    12. Rujan 2019. 12:58

Raštika

Malina cestitam!! ❤️❤️❤️
    Di ste zene? Ja upravo dobila novi posao. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻
    Dva ciklusa su mi prosla bez sexa, prosli mjesec pred mengu sve klasicni simptomi pms-a, sad trebam dobit za dan, dva i nema nigdje ni jednog simptoma. Prvi put da me cice ni ne bole nit su ista vece. Da je bilo sexa vec bi guglala naveliko jesam li trudna 😂😂😂

Opaaa cestitke i bravo!! Ma vidis ti sto psiha covjeku radi. Nevrevovatno!! Ja evo krecem u napad 

12. Rujan 2019. 13:41

Pozdrav djevojke 😊
    Evo da se ja pridruzim vama, ovaj mjesec sam ostala trudna ali je prerano zavrsilo pa sam za par dana osjetila da cu dobiti i vjestica je dosla. Tako da idemo u nove pobjede 💪🏻
    Nadam se da ce iduci mjesec biti dobitan.
    Puno Vas pozdravljam i nadam se da ceml se sve uskoro pridruziti na forum trudnoce 👶🏻
    Pusa ❤

12. Rujan 2019. 14:09

Hvala Rastika, drago mi je i zbog tebe, eto vidis kako je vrijeme brzo proletilo i sve na kraju dobro proslo :)
    Rita, a mozda odem vaditi betu, gin je rekao da nema potrebe a mozda odem, evo ne znam ni sama. Imala sam fije brije "što ako je vanmaterična" .. a s obzirom da imam samo jedan jajnik, nije mi to za igrati se. Vj cu radi dusevng mira ici makar samo betu provjeriti privatno. :)
    Saljem vam trudnicke prasine <3

bebalove
    12. Rujan 2019. 14:39

Cure malo skrećem sa teme,da li koja od vas zna nesto vise o aneksioznosti i zacecu.Naime vec duzi niz godina imam strahove od igle,injekcija(ustvari kako znam za sebe taj strah postoji,ali je genetski od majke)eh sad zadnje 2-3 godine sam aneksiozna bas previse,ali sve odlazem odlazak psihologu zbog tih lijekova antidepresiva,jer nekako se ne mogu pomiriti sa tim da u 22oj godini spadnem na lijekove a plus sada planiram trudnocu.Simptomi su dosta ucestali jer imam strah da ce se nesto dogoditi lose(smrt) tipa mm ce udariti struja,igra igrice i mobitel se zagrije mene panika uhvati da ce mu se mobitel zapaliti u rukama tj.da ce baterija od topline se napuhati i puknuti povrijedit ce se ili da ce se u snu ugusiti jer ima probleme sa sinusima pa dise na usta...itd u nedogled su neki strahovi gdje mene uhvati panika tesko disanje, ubrzan rad srca,nervoza u prsima ..Eh sad napokon sam odlucila da odem psihologu jer sama to ne mogu prevazici koliko god se tjesila da mogu.Moje je pitanje da li se ide svom doktoru po uputnicu za psihologa,i da li ako krenem sa antid.moram jedno vrijeme stopirati sa planiranjem bebe?? Hiljadu pitanja imam a nigdje odgovora na googlu...Malo je problem sto sam u drugoj drzavi a ne razumijem.bas dovoljno jezik pa razmisljam kako da  odem do psihologa a da se dobro razumijemo..Uhhh sa 22 godine sam prosla sito i reseto pa nije mi ni cudno sto sam dosla do ove situacije nazalost

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.